Fredag

härliga fredag idag.. helg nu! blir bara lugnt i helgen.. för mig i alla fall! får se vad min andra hälft gör.. för jag ska ju ändå ut på marken i fstad nästa helg så! =D i onsdags var jag, Savannah och Jenna till örebro! Jenna skulle skriva in sig på skolan, så gick vi runt lite inne i stan och sen ikea! och igår tog jag, Savannah och Jenna en promenad ner till stan.. kolla lite och inhadla "bra och ha" på apoteket! =D men hem orka vi inte gå, så Chris fick plocka upp oss när han sluta jobbet! idag blir re minigolf med Jenna och Nicke när Chris slutar jobbet! det ska bli skoj.. och se allas miner när jag vinner! ;)

vad har hänt på sistone med Savannah da? hon har fått en gåstol av gammel mormor och Mats! men hon är lite för liten än, hon når inte ner riktigt! så får hon inte sitta i den för ofta, för ryggen klarar det inte! sen har hon börjat äta lite andra saker än ersättning.. hon får gröt, pureér, och äpple- och pärondryck! hon får lite grann varje dag.. så hon ska bli van! men gröt tycker hon om i alla fall! =D hon har hittat tummen.. så den åker in i mun ofta! hon drar ut nappen själv och försöker stoppa in den tebax, men det går oftast inte så bra! hon sover fortfarande hela nätterna! somnar mellan 20-22 varje kväll och sover i ett sträck till 8-10! hon är världens snällaste bebis.. så himla go! man blir så himla glad av henne! vi älskar henne enormt... våran lilla prinsessa!

idag ska vi ringa och höra om stugan i sälen oxå.. om det är ledigt och när man ska betala! antagligen beställer vi idag oxå! vi är 6 st säkra nu i alla fall! sen väntar vi svar från 4 st! vi ska ju va 10 st så..!

nu ska jag lägga mej bredvid Savannah och mysa lite... och berätta att det är ca 2 timmar kvar tills pappa kommer hem! =D vi älskar pappa Chris enormt mycke!! tur han finns och tar hand om oss två tjejer.. han är helt enkelt bäst!!!




ny vecka..

måndag idag och ny vecka igen! sitter och tittar på oprah.. handlar om hundar! dom har vart och smygfilmat på olika hundfabriker (som föder upp hundar) i usa! säger bara att världen är så himla grym.. dom sitter i små kaninburar och inte kan röra sig! dom har aldrig vart utanför dörren ens! honorna föder kull efter kull hela tiden! dom måste avliva hur många som helst.. friska hundar som ingen adopterar! fy fan va hemskt.. hade jag en massa pengar skulle jag adoptera alla hundar! jag skulle aldrig kollat på programmet, får tårar i ögonen... sån djurmänniska som jag är! fy fan hur världen är!!!

måste gå till konsum sen, idag fick jag kort från extrafilm.. förstorat kort på savannah! ett till oss och ett till mamma när hon fyller år till helgen! är dom bra ska vi beställa fler.. så andra får också!

på torsdag får vi vår nya dator.. köpte en ny laptop igår! mobilt bredband blir de oxå.. gött dä!

nej, dags och tvätta savannah och sätta på henne kläder, hon ligger fortfarande i pyjamasen.. =D hänga tvätt måste jag göra oxå!

puss o kram!



aldrig mer..

Nu kommer det igen.. jag ska aldrig mer dricka! =D bakfylla större än mount everest idag.. vart kräftskiva hos kim igår! vi skulle egentligen vart nyktra, för vi hade ingen barnvakt.. men så ändrade chris mamma sig och va barnvakt, fastän hon fortfarande är krasslig! så det vart kräftor, snaps och allt som hör till.. när kl va halv två inatt var det dags att slänga in handduken och bege sig hem! vi va i alla fall kvar sist av alla.. =D men det va en rolig kväll.. dagen efter är nått man får räkna med! idag har bara vart soft med kim och amanda.. gjort tacosgratäng och spelat buzz! ladda igen inför nästa helg sägs det.. amanda och jag i dimman! men vi får se, barnvakten måste finnas oxå...
marken i fstad om två helger oxå, ska bli riktigt skoj!

igår va jag oh inhandlade en massa nya kläder till Savannah.. i storlek 68! men allt jag köpte va typ lite för stort.. hon ska ha storlek 68 på bredden och 62 på längden! så det är lite svårt.. men det passar nog bara om nån vecka så som hon växer!

när chris överenergi och min bakfylla slogs samman idag ledde det till ommöblering i vardagsrummet.. blev mycke bättre enligt oss själva! =D känns bra! så nu finns även tankarna på att göra om i sovrummet med den lilla yta som finns..

nu är kl mycke och jag är supertrött.. sängen skriker efter mig!

go´natt, J




stryktips

mitt stryktips.. ;)

Hemmakväll-Utekväll-Parmiddag    GARDERAR MED 1 X 2 =D                                  
Fredrik Ljungberg-Ingvar Kamprad-Britney Spears  1                     
Solsemester-Skidsemester-Fjällvandring   GARDERING IGEN MED 1 X                                
Poolparty-Vinprovning-Filmkväll FAN VA GARDERINGAR.. 1 2
Grönt-Blått-Vitt 2
Öl-Apelsinjuice-Baileys 2
Kyckling-Sushi-Pannkakor 1
Katt-Hund-Hamster X
Jeans-Manchesterbyxor-Chinos 1
Morgonpigg-Nattmänniska-Varken eller X
P1-Mix megapol-Lugna favoriter X
Choklad-Vanilj-Päron X
April-Juli-December X

Torsdag, runt 16.00

om en timma är Chris hemma... weeeiii! då ska vi åka till Savannahs farmor som kom hem från turkiet igår! sen blir re handling på prix och sen hem och chilla..

Savannah och Chris måste ju vara dom snyggaste och finaste personerna som finns! och mina är dom oxå! min man och min bebis, älskar er, sjukt mycke!

snart helg, gött......

over and out!



Onsdag!

Promenad idag med Emma.. passade på att göra lite ärenden på banken oxå! men på hemvägen började regnet bara ösa ner.. så gissa om jag va dyngsur när jag kom hem? byxorna va så tunga så dom nästan ramla av mej.. =D Savannah hade tur som låg i vagnen, är lika avundsjuk varje gång när jag ser hur mysigt hon har det! nu ligger hon och sover igen.. sömntutan! jag skulle behöva städa.. men orken finns fan inte! så himla tråkigt! synd att man inte har råd med en butler.. =D
Chris börja jobba åtta imorse, så slutar han inte förrän nio ikväll.. övertid från klockan fem! så jag och Savannah blir ensamma ett tag till..

Igår köpte vi Buzz till ps3! jenna och niklas va här och spela igårkväll, hur roligt som helst.. man sitter med dosor och svarar på frågor på lite olika sätt! riktigt roligt.. och nyttigt, man lär sig ju en del oxå!

hungrig är jag oxå.. men hur kul är det att laga mat till sig själv?? jag svälter tills chris kommer hem nio.. =D

mamma fyller år nästa helg, beställde presenten nyss! hoppas det blir bra!

nej, fryser än sen jag va ute i regnet.. blir nog duschen nu!

puss o kram, J


Måndag!

Ännu en helg över... chris hämta mej i lesjö i fredags, så kom vi hem och åt kräftor på kvällen och hade det mysigt! på lördagen va vi och handla på willys, och på söndagen var jag ute med soporna.. det är dom enda gångerna jag vart utanför dörren på hela helgen! =D men det har varit pissväder, så det kvittar! så det har alltså bara vart en myshelg med tv typ.. men det är skönt, för det kändes som evigheter sen! sen igår kväll kom jenna och niklas så spela vi kort.. lika kul som varje gång! =D idag ska det nog handlas kyl och frys när chris slutar jobbet.. gött och äntligen få en frys, kanske matkostnaderna sjunker betydligt!

nån helg nu framöver ska vi göra klart allt i lägenheten, sen sätta ut den på annons.. blir antagligen flytt till hus inom kort! inte länge vi bodde här inte.. lämna våran fina lägenhet, tyvärr! hade bott här om vi inte haft savannah.. men det är redan alldeles för trångt! men man måste flytta när man skaffat tillökning! =D så om nån vill köpa en tvåa, köp våran.. ;) köket är helt nytt.. vita blanka luckor och svarta bänkskivor! sen sitter det röd/brunt tegel i hela köket, svart klickgolv! vardagsrummet är nytapetserat, en svart/vit fondvägg och sen är väggarna runt om svarta! ganska mörkt trä klickgolv är lagt i vardagsrummet! sovrummet är också nytapetserat, en fondvägg som är vit/svart/röd, väggarna runt om är röda! sen i golvet i köket och vardagsrummet sitter det spotlights! hinner vi ska vi även fixa väggarna i hallen innan vi flyttar ut! det är så sjukt synd att vi måste flytta ut.. önskar det va en trea! =(

tittat på stugor i sälen oxå.. blir en vecka över nyår som förra året! har hittat stugan vi vill ha.. men då ska vi va typ 10 pers! än så länge är det bara jag, chris, jenna och niklas.. =D ingen lina och danne iår på nyår, dom är ju i usa! som chris sa, "nyår utan lill-danne, är som en vinter utan snö!" =D stugan kosta 12000, så vi vill gärna va lite fler...

savannah ligger på golvet och småsover och kollar på cityakuten.. världens sötaste är hon! nu är hon snart fyra månader gammal.. börjar bli stor flicka nu ju! hon "pratar" hela tiden och skrattar högt.. försöker gå gör hon oxå, fast det går ju inte så bra! hon är det bästa som finns, vi älskar henne enormt!

over and out, vi hörs snart igen..


2-årsdagen!

Idag firar jag och älsklingen 2 år.. på olika håll! han skulle ju egentligen hämtat mej idag, men så fick jag ju jobba imorrn.. och det är ju välbehövligt så, får fira imorrn och hela helgen! =D detta betyder att det va precis två år sen idag jag låg hemma i emmas säng i storfors och vi hade nyss haft besök av chris, zääta och kim! vi skulle sova och jag och chris skickade sms! då frågade jag den stora frågan om vi va pojk- och flickvän! och fick svaret ja tillbaka såklart.. va då ungefär två månader sen vi träffades första gången! men ihop blev vi.. och lyckligare idag kan ingen vara! =D jag har träffat mannen i mitt liv, min själsfrände! jag hoppas och tror, att Chris kommer känna likadant livet ut.. vi ska bli gamla och skrynkliga ihop jag och du baby.. =D fastän jag klantar mig ibland, och får dig att känna sårbarhet, så älskar jag dig, nu och för alltid, det kommer aldrig nån att kunna ändra på! du har gett mig det finaste jag varit med om, en underbar dotter! hon förgyller våra dagar och gör vår lycka ännu starkare.. älskar vår lilla prinsessa Savannah så in i bomben mycke! så tack för att vi skapat nått så underbart! något jag älskar med dej Chris är ditt stora tålamod.. jag vet att jag inte är nån ängel ibland, och ändå står du ut, och får mig glad igen varje gång! du har det största och varmaste hjärta jag träffat på.. och där inne, har jag en stor plats.. och jag tänker aldrig lämna den platsen, aldrig någonsin! Älskar dig så himla mycke.. önskar det fanns ord som betydde mycke mer, för i såna fall skulle du få höra dom, varje dag! saknar dig baby, längtar så tills imorrn.. du är den bästaste i världen Chris!!!


Lesjö!

Hemma in the wood... kom hem till lesjö igår morse, så jobba jag kväll igår mellan 16.30-20! kändes inte som man vart borta från jobbet i ett halvår direkt.. kom in i det snabbare än jag kan säga goddag! så är jag ledig idag och jobbar 8-16.30 både tors och fre! kör två långkörare både tors och fre, men det är gött.. få lite extra kling i kassan i slutet av september! igår kom skattpengarna oxå.. skönt! men eftersom vi måste köpa ny kyl och frys antagligen på lördag så försvinner ju det mesta i alla fall.. inte lika roligt! helgen som kommer, kommer i alla fall bli lugn.. det är garanterat för en gångs skull! =D vi ska bara va hemma och mysa, och fira.. för imorrn har jag och Chris 2-års dag! det är stort, så grattis till oss imorrn! =D sen är Chris mamma utomlands oxå, så vi skulle inte ha nån barnvakt i kga om vi så skulle vilja gå ut.. men jag känner att en hemmahelg efter förra helgen sitter som handen i handsken! kräftor ligger högst upp på min lista nu, så det får det nog bli...

nej, gå ner och duscha tror jag...


När jag klantar mig
när jag sviker dig
när jag sabbar och förstör
var kvar ändå
tro för oss två för du vet vad jag än gör
ja vad jag än gör

Så aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där (är där) för mig (för mig) som jag är där för dig
ja jag är där för dig

ÄLSKAR DIG CHRIS!!!



utgång ändå...

Först skrev jag i ett inlägg att jag skulle ut i lördags, sen skrev jag i det efter på lördag fm att jag inte skulle ut.. för chris fick inte ledigt! men vad blev det? utgång på kvällen i alla fall.. =D chris tjata när han kom hem från jobbet att vi skulle gå ut, han hade fixat barnvakt och allt! så vi gjorde oss iordning och lämna lillan till farmor och va redo att dra på fest kl 20! chris sa att vi skulle hem till en av hans jobbarkompisars flickvän, för hon hade fest! vad vi inte visste var att hon fyllde år, och det gjorde hennes kompis oxå! så vi kom in där och där befann sig hela karlskoga kändes det som.. det va dubbelkalas.. charlotte fyllde 21 och anna 20! så där kom vi och inte kände dom.. det va lite pinsamt! å där var det lekar som vi kolla på och tipspromenad! men sprit fick jag i mig i alla fall.. så senare sen skulle alla på statt, så jag och chris knalla dit, tog bara fem min och gå! fick nå knäpp i huvudet inne på statt, så jag och chris va hemma redan innan två! men halva kvällen va rolig i alla fall..! vi prata e hel del på natten om allt och tror vi somna runt fyra, fem.. och chris skulle upp till jobbet vid åtta! lagom trött han va då.. men jag sov! så kl 11 ringde syster och väckte mej, så då knalla jag upp.. men senare på em tog jag och savannah en powernap på två timmar.. det va skönt! =D

idag är det måndag och baby är ledig för en gångs skull... känns bra att han är hemma idag! så nu sitter jag vid datorn och han kollar på rena rama rolf..! imorrn drar jag till lesjö ett par dagar.. hemma där när chris jobbar! så hämtar han mig på tors eller på fre..! bra att savannah får träffa mormor och morfar oxå..

tror jag ska knalla in i duschen nu...

Älskar dig Savannah...
...och dig Chris!

Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så
om du lämnar mig kan jag väl det förstå
för vad har jag ge dig som ingen annan har
jag är ingen särskild medans du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där för mig som jag är där för dig
ge inte upp

Livet är en gåta du är gåtans svar
allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
för också när jag tvivlar det känns som allt är slut
jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där (är där) för mig (för mig) som jag är där för dig
ge inte upp

När jag klantar mig
när jag sviker dig
när jag sabbar och förstör
var kvar ändå
tro för oss två för du vet vad jag än gör
ja vad jag än gör

Så aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där (är där) för mig (för mig) som jag är där för dig
ja jag är där för dig


Lördag...

Lördag och riktigt regnigt mysväder! =D synd bara att chris jobbar till halv sex, så jag och savannah får mysa själva tills dess! idag har jag och savannah varit och tittat på när min kusin ida spelat fotboll här i kga.. hann färdigt innan regnet! så det va inte så länge sen vi kom hem! savannah va riktigt på g på matchen i alla fall.. det bubbla och prata riktigt i henne när hon kolla och satt på victorias arm! =D
va meningen utgång idag ju.. men chris kunde inte byta söndagspasset, så då struntar vi i det! jag skulle gå ut för att han skulle ut, så jag skulle slippa sitta själv hemma! men nu ska inte han ut, så då blir det inge statt! det är dåligt med kling i kassan oxå, så det gör inget att inte gå ut! tur skattpengarna kommer den här veckan..

älskar min lilla familj!


Puss o Kyss, J



Regniga dag!

Torsdag idag.. vaknade imorse av att regnet öste ner som bara den! inatt sov savannah sjukt länge, så länge har hon  bara sovit en gång förut när hon va mindre! hon somna elva igår kväll, och vakna inte förrän elva nu på morron.. hon sov tolv timmar utan mat! annars brukar hon ju vakna mellan 8-9 och ska ha mat, men inte idag! =D nu är jag och savannah ensamma igen, då pappa åkte till jobbet för 20 min sen! vet inte vad vi ska göra idag.. hade tänkt ta en långpromenad, men det går inte när det regnar så, kanske senare!

får se vad det blir till helgen.. utgång antagligen, om lillan kan va hos farmor! eftersom jag ska hem till lesjö till veckan mena jag först att jag skulle åka hem på lördag redan och dra på larsmäss eller lindes! men då ska mamma och pappa bort, så dom kan inte ha savannah! så det sket sig.. så det får bli utgång i karlskoga istället, om lillan kan va hos farmor vill säga! och om chris kunde byta passet på söndag! så vi får se hur lördagen löser sig.. =D

till veckan måste vi ner på stan och köpa lite byxor och bodysar till savannah.. tömde hennes lådor i en hel konsumkasse full! hon har blivit så tjock så det är dags för större kläder nu! =D

igår satt jag och chris och kolla på resor.. får se när vi kan åka! måste lösa sig med barnvakt och så, eftersom vi tycker lillskrutt är för liten för att följa med! det blir nog nästa år nån gång.. men längtar redan!

nu har jag bara lust att lägga mej bredvid savannah en stund.. slumra till lite..

VI HÖRS! PUSS J


väntar å väntar...

likadant varje dag.. jag och savannah sitter hemma och väntar på att chris ska sluta jobbet! är så himla rastlös jämt.. finns ingen om dagarna man kan umgås med, alla jobbar! så nu ringde jag jämt nyss hem till lesjö och sa att jag kommer hem på tisdag.. för att jobba! mina första pass efter att jag fick savannah! mamma har semester, så då kan hon va barnvakt när jag gör några pass! första gången typ jag ser fram emot och gå och jobba.. =D bra med lite mer pengar oxå, man är ju inte direkt rik när man är hemma med barn!

snart är sommaren slut oxå... helt otroligt!

sex and the city ikväll.. ser fram emot det lika mycke varje dag! så sjukt bra! =D och längtar så tills nya avsnitten av gossip girl börjar i usa.. så man kan ladda hem dom! världens bästa serie!

....i will love you ´til the day I die! det är sant Chris.. ÄLSKAR DIG!






Bakfyllesöndag!

skrev i mitt inlägg igår att det skulle bli en lugn helg.. men det blev det såklart inte! chris mamma hade Savannah inatt, och det gick hur bra som helst! så igår kom jenna och niklas till oss, så blev det nån grogg! senare sen kom johan, fred och två till jag inte kommer ihåg namnet på.. dom jobbar med chris! så jag hade väl fått i mig nån pineapple zoo och malibu cola! =D sen drog jag, jenna och niklas ut en sväng för att kolla folket ute eftersom det va putte i parken! men vi hitta ingen alls och prata med.. så jag gick in på viking och beställde pizza till gänget som va kvar hemma! sen åt vi, och det blev nån mer grogg och öl hos vissa, sen va det sängen som gällde vid kvart över två! och vi hade även en viss Fred Snow som sov på soffan inatt.. han och chris börja jobbet samtidigt imorse så dom drog vid kvart över åtta! och vissa fick ligga kvar i sängen då.. =D Savannah har inte kommit hem än, så jag har varit alldeles ensam nu på morron.. slappnar av riktigt! men det känns jätteonstigt och va ensam! men nu sitter jag och saknar vår lilla skrutt... saknar hennes leénde som jag smälter av varje gång! så nu får farmor gärna komma hem med prinsessan! finns inge bättre än när Savannah vaknar på morron och man går fram till henne och hon blir överlycklig av att se en! skrattar och ler så man tror nästan smajlet fastnar.. hon är så sjukt underbar.. precis som sin pappa! älskar er över allt annat Savannah oh Chris!

idag blir det bara slapp... vänta på att chris kommer hem från jobbet vid fem! om det va fint väder idag skulle jag, chris, jenna och niklas dra och spela volleyboll, får se hur det blir med det! regnar ju skurar, och så är det nog väldigt blött i sanden! vi får se hur det bliver...

ska passa på att göra lite nytta nu när jag är ensam.. dammsuga, tvätta, diska och så! så jag bara kan mysa med skruttan när hon kommer hem..

puss o kram, J


3 månader!

lördag 2/8

Idag är Savannis 3 månader gammal.. grattis till dig lillskrutta! =D du växer så det knakar! vår egen lilla mischelin gumma.. VI ÄLSKAR DIG SAVANNAH!

regn idag.. hur skönt som helst tycker jag! inte hundra grader varmt för en gångs skull! nu när det är svalt mår både jag och savannah mycke bättre! första gången på flera dagar savannah har kläder på sig! det har varit för varmt dom andra dagarna! chris sätte upp sig på övertid i helgen.. så han jobbar kvart i 9-17 både lör och sön! så det blir slapp hela helgen!

passa på att duscha kanske när savannah sover.. eller vila i soffan en stund.. =D

älskar min man, du är bäst C!

OVER AND OUT


RSS 2.0