Dyngröj!

Slö som attan idag.. fick mig en rejäl fylla igår! men är ändå inte bakis idag, känner mig bara trött och slö! men satan så kul jag hade igår.. =D det va riktigt lyckat! va först hos matte och virre och förfesta, spela lite kubb och så, sen var det statt för hela slanten! jag & chris, jenna & pulver ägde ute på borggården.. sjöng och hoppa rejält till rosenström! =D det va nog därför jag inte kunde gå sen.. fylla, höga klackar och hoppande va ingen bra kombination för mig! tur elvis kom och skjutsa hem oss i alla fall, annars hade jag aldrig kommit snubblande hem! det va riktigt skoj igår, jag trivdes! =D och savannah hade det bra hos farmor... men hon va rktigt glad och se oss idag när hon kom hem! nu ligger min prinsessa och sover bredvid mig, hur söt som helst! att man kan älska något så litet så mycke!

och på onsdag är det vårdcentralen som gäller.. då ska lillan få spruta! sen bär det av hem till lesjö.. ska vi va där ända tills på söndag! och då är det ju 50-årskalas för pappa som gäller på lördag!

nu ska jag vänta på att chris träning slutar, och då blir det kyckling, ris och currysås...

älskar min lilla familj så oerhört mycke!

massa pussar och kramar!

Jag och Swahn

jag och älskling

På g!

Savannah ligger och sover i vagnen och älskling i sängen.. bara jag som är vaken! =D lördag idag, wiiieee! är på g inför ikväll.. rosenström på statt! ska bli roligt! fast är lite neg, jenna färga håret på mej igår.. min utväxt! blev såklart gul i håret.. kan jämföra mig med en kyckling! blir bättre efter några tvättar, men det hinns ju inte till ikväll.. det är inte så roligt, men det får lov och gå ändå!

har fått två anonyma kommentarer på mitt förra inlägg på bloggen.. såklart anonyma också! en skrev: barnvakt redan? och den andra har skrivit och frågat om jag inte får dåligt samvete och lämna bort lillan tre lördagar irad? svaret är nej, jag får inte dåligt samvete och lämna bort henne tre helger irad! för jag är hos henne 24 timmar om dygnet dom andra dagarna hela veckan! och jag vet att hon mår lika bra när hon är hos farmor! och få avlastning en kväll på hela veckan är super.. få hitta på något på egen hand! och att jag och chris kan gå ut och roa oss tillsammans en kväll behövs.. så vi inte åker isär för att vi skaffat barn! vi är 21 år bara och vi behöver va med kompisar ibland, inte sitta instängda hemma! jag tar hand om min dotter lika bra som någon som är med sitt barn 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan! jag chansar på att ni som skrev kommentarerna inte har egna barn.......
jag älskar savannah lika mycket fastän hon får va hos sin farmor en dag!

nej, ska göra frukost till oss nu.. och vänta på att lillan vaknar så jag få krama henne riktigt innan farmor hämtar henne kl tre!

puss o hej, love J






LYCKLIG!

Sitter hemma i soffan med Savannah, hon har jämt fått pyjamasen på! somnar ju inte innan 22-23 i alla fall men.. =D baby är och tränar, kommer hem runt 9! har träffat Jenna i tre dagar nu.. det har varit nice! hon har hjälpt mig lite med Savannah.. känns bra att ha lite avlastning ibland, och nån att sitta och prata skit med.. =D på fredag ska vi till systemet och handla inför lördag.. weeeiii! =D längtar som tusan tills på lördag.. ungefär lika mycke som jag längtade till midsommar som sket sig! men det ska fasen inte lördag göra.. då ska vi ha kul! och lillan ska va hos farmor tredje helgen i rad.. men det går ju bra, och hon vill ju va barnvakt mer än gärna så! =D

till veckan ska vi åka hem till lesjö oxå... pappas 50-årskalas är ju på lördag då! så vi åker hem några dagar innan så vi hinner va hemma ett tag! det ska oxå bli roligt...! snart fyller baby 21 år oxå.. och sen är det bröllopet i kstad! så ska vi, jenna och niklas åka till göteborg nån helg, vi ska gå på liseberg! =D vet inte vilken helg än.. måste passa med barnvakt, fotbollsmatcher, jobb och lite sånt.. =D det ser jag oxå fram emot!

att va mamma känns fortfarande så overkligt.. har inte fattat det än, och det är snart två månader sen! fick hem ett brev på posten från vårdcentralen när lillan ska ta sprutor! då stod det: målsman för Savannah Hansen.. bla bla! när jag fick se det så tänkte jag liksom, shit, vi är verkligen föräldrar, jag och Chris! =D jag tar hand om henne så gott jag kan, och jag hoppas och tror, att vi är bra föräldrar! Savannah och Chris är det bästa som hänt mig nånsin, och jag älskar dom av hela mitt hjärta! jag är så glad och lycklig.. jag är en sån stolt mamma!

kunde söva lillan i vagnen imellan jag skrev här nu, så nu sover hon.. så nu ska jag softa och kolla lite på tv och vänta på att världens bästa älskling kommer hem!

over and out..
Love, J


Midsommar

midsommarafton sög balle.. tyvärr.. massa FÖR FULLA folk, och för mycke tjaffs och bråk! men för att inte ha druckit på tio månader tålde jag bra mycke! va lagom i dimman i alla fall! och det var ju självklart roligt och träffa jenna igen.. något sådär brunare efter två veckor i alanya! =D skönt att du är hemma igen gumman.. har saknat dig!

midsommardagen va riktigt mysig.. vi och jenna och pulver grilla och spela spel.. tack för en trevlig kväll! =D

nu laddar jag upp inför björn rosenström på lördag.. längtar!

ÄLSKAR MIN FAMILJ, CHRIS OCH SAVANNAH ÄR DOM BÄSTA!

 Pulver, älskling, Kim

 Min pepparkaka och jag

One day to go!

Sitter hemma i soffan sådär en dag före midsommarafton.. och en dag innan jag får dricka en massa cider.. =D Savannah ligger bredvid och kollar som vanligt på vår intressanta tapet! För en stund sen sov hon i vagnen, men sen när pappa Chris kom hem på lunch så kom hon upp i soffan! så nu ligger hon och pratar för fullt och är inte trött för fem öre.. =D

va på systemet igår.. jag och Savannah tog en promenad ner till stan! skulle försöka hitta något och sätta på mej imorrn oxå.. men lillan var inte spec trött så hon lät inte mamma prova några kläder! vagnen skulle rulla hela tiden.. så idag när pappa kommer hem från jobbet ska vi åka ner lite fort så jag får kolla om det finns nått i klädväg! har ingenting hemma i garderoben efter graviditeten, inge kul alls.. måste försöka gå ner alla kilo så jag blir som vanligt igen! men systemet hade i alla fall det jag skulle ha.. gött dä! =D

ikväll ska vi åka och sätta upp partytältet.. måste ha det ifall det regnar imorrn! och fixa iordning med bord och stolar! vi är några stycken så det går nog ganska fort! hoppas det blir en lyckad midsommar, hoppas på det! vill inte att min första partykväll ska va tråkig.. =D nästa helg är det björn.r oxå.. då blir re statt för första gången på bra länge oxå! dyngröj! ;)

inatt kommer Jenna hem.. weeeiii! jag och pepparkakan på midsommar, kanoooners det! =D

nej, nu vill lillan ha mat.. ledsen nu.. måste kila!

ÄLSKAR DIG SAVANNAH... OCH DIG CHRIS... världens bästa familj!





Bara...

......4 dagar kvar till midsommar!! =D weeeeiiiii!!


Back home

Va ju i lesjö tis-lör... gjorde inte spec mycke, tog det lugnt och fick lite barnvakt! hälsa på farmor och va i kyrkan och kolla när kusin pontus sluta nian! sen på fredagen kom chris upp, så åkte vi hem på lördagen sen! så när vi kom hem kolla vi fotboll, och sen va det dags att åka och lämna lillan hon farmor! skulle bli hennes första natt borta från oss! skulle ju pröva så det funkar inför midsommar! och det gick jättebra.. =D hur skönt som helst! hon hade bara lite ont i magen på kvällen, annars sov hon hela natten och va jättesnäll! så igår hade jag och chris bf som han sa.. barnfritt! =D så vi bada bubbelpool hos svärfar sen tog vi det lugnt bara.. och sov skönt hela natten! så hämta vi snuttan vid ett idag ungefär! så nu kan jag fira midsommar med några cider, känns gött! =D

midsommar på fredag, wiiiee! sen björn rosenström på statt, pappas 50-årskalas och sen bröllop i kstad! gött dä.. =D

nu ska jag gå ut i köket och kolla när älsklingen gör våfflor.. ska bli supergott!

jag har världens bästa man och dotter!! finns inge bättre! älskar er så oerhört mycke! ni gör mitt liv till världens bästa!! tack för att ni finns chris och savannah!






Ohhh yeah.....

.....I´ts gonna be wonderful! Jag är lycklig!!


hemma i skogen

sitter vid datorn hemma i lesjö.. kom hem igår! moster jessica kom te kga igår vid halv 10, så gick vi till bvc och vägde, mätte och träffa doktorn! allt va jättebra med allt och hon hade gått upp bra i vikt! så va jessica kvar till tjugo i fem då bussen gick, och då kom mamma och hämta mig för hemfärd till lesjö! så nu sitter jag här och har lite semster när lillan sover i soffan på mormors bröst! =D det är så skönt och va i ett hus där man kan ha altandörren öppen så det bara är att gå ut, och att lillan kan ligga ute och få frisk luft.. hon låg i vagnen och sov förut på altan i över fyra timmar! när vi är hemma i lägenheten i kga sover hon nästan aldrig på dagen, då är det pass hela tiden! känns gött och ha det lite annorlunda nu.. vi ska åka hem på fredag eller lördag, det får pappa chris bestämma! han kommer hit på fredag i alla fall! saknar han gör vi när vi är borta oxå.. jättemycke!!

jag vill ha en massa pengar, jag vill ha nya kläder då ingenting passar nu efter graviditeten, jag vill va smal, jag vill åka utomlands, jag vill flytta till större, jag vill ändra frisyr och hårfärg.. finns säkert mycke mer.. och allt har typ med pengar att göra.. utom att va smal och åka utomlands, det kan man inte göra med en 5-veckors bebis! har aldrig varit så fattig som jag varit den senaste tiden! jag blir så deprimerad!

några cider på midsommar känns nerlagt oxå.. tror inte det går att lämna bort savannah! pumpandet av mjölk har inte lyckats heller så bra på två dagar! minsta lilla hon skulle skrika så skulle jag va nervös och vilja åka och hämta henne, och då kanske det bara är mamma och puppen som hjälper! då kan jag inte dricka en droppe! att  försöka lämna bort henne över natten när hon är 7 veckor är kanske dumt, jag vet inte.. får pröva en gång först så får vi se!
känns som jag skulle behöva och ha kul en kväll, men men, vi får se..

nej, nu blir det mys med savannah och soffan...

ÄLSKAR SAVANNAH OCH CHRIS! <3






Ny vecka igen..

Måndag och ny vecka igen.. tiden går så himla fort nu! och savannah blir bara större och större! nu är det rikitgt roligt, nu hänger hon med så himla mycke och skrattar och pratar.. eller försöker prata i alla fall! =D hon är så himla go! men tror vi skämmt bort henne lite för mycke.. hon kan knappt ligga själv, måste va i närheten av oss hela tiden! finns inge bättre än att sitta på mammas eller pappas arm! =D tycker det är bättre med magen på henne i alla fall.. kanske blev det när vi öka dropparna på minifom!

imorrn kommer moster jessica ner hit och hälsar på.. hon kommer så hon följer med oss till bvc kl 10! imorrn ska vi dit och träffa läkaren.. annars varje vecka är vi hos barnmorskan och väger och mäter bara, men imorrn är det läkarbesök! han ska väl göra en rutinkontroll antar jag, se så allt är bra! så imorrn slipper jag och savannah va ensamma när pappa jobbar.. då får vi hänga med moster! =D

midsommar snart oxå.. blir husfest i min svärfars hus! blir nog vi "vanliga" gänget på dagen, äta och börja dricka.. sen kommer det antagligen fler på kvällen! hade menat först att savannah skulle vart hos min mamma och pappa från fre till lör, men det är nog ingen bra idé när hon är så liten och va 8 mil från oss! så vi ska höra med chris mamma eller mormor om dom kan ta henne.. så kan hon kanske va med oss på dagen så lämnar vi henne på kvällen! längtar som bara den till midsommar.. ska bli så roligt! dricka för första gången på 10 månader.. kommer bli kanooners det! ;)

imorrn åker jag och savannah hem till lesjö.. ska nog va där tills på fredag! så ska vi åka till kyrkan på fredag och kolla när min kusin pontus slutar nian..! ska vi va från pappa chris i tre dagar.. det kommer bli hårt! kommer sakna min snutt så!!

nej, ska hänga tvätt nu.. som vanligt! gör inge annat än tvättar kläder känns det som.. men har man en bebis som byter kläder tre gånger om dagen så! =D

kisses and hugs, J


Sov med dig!

Sitter i soffan och försöker och få lillan att sova.. går inte så bra som vanligt! hon somnar aldrig innan midnatt någon dag! chris är iväg och är social med kompisar som dricker, fastän han är sjuk! hoppas bara han inte smittar mej och savannah med förkylningen, skulle inte va så kul!

jahopp, nu är grannen ovanför igång med singstar.. igår va det linda bengtzing, nu är det carola med främling! =D och hon vet ju hur lyhört det är! kung på att sjunga är hon.. eller inte! =D

studentfest idag för cassandra.. gud va avis jag är, vill oxå ta studenten igen! skulle vart så roligt om jag och chris kände varandra då så vi tagit studenten ihop! vi träffades helgen efter istället! fan, jag skulle gått fram och flirtat i aiya napa.. ;)

nu borde jenna va framme i alanya.. fan va gött!! hon skickade ett sött sms förut innan hon klev på planet, men som vanligt hade jag inga pengar på mobilen så jag kunde inte svara! jag skickade en hälsning igår på efterfesten, men det har du tusan inte läst jenna.. ;) får göra det när du kommer hem! chris kanske ska ut på lördag, hur ska jag klara mej utan dej då hemma här i soffan?? nu blir jag ju ensam ju.. nu blir det bara jag och savannah! =D men det får gå, du är ju inte borta i en evighet! chris sa förut att jag och du har nog tur som har varandra här i kga.. vet du vad? det tror jag oxå........ love you!

nej, nu blir det Irobot på tv:n och fortsätta att lyssna på grannen.. värsta schlagern nu.. haha!

chris och savannah, mina ögonstenar! ni är underbara, älskar er!!!

cassie och hennes dennis

bara min!


HejHopp

Sitter i soffan och väntar på att Chris ska komma hem från träningen så vi kan åka till kronhallen och handla! men nu för en gångs skull har lillan somnat i soffan, så jag vill egentligen inte väcka henne för att hon måste följa med och handla! men åker chris själv blir hälften fel, så det går inte.. =D synd att inte jag har körkort!
köpte bröstpump idag.. så man kanske kan lämna bort savannah någon stund ibland framöver! och att chris och savannah kan vara själva nån gång ibland, som tex när jag och jenna ska på björn rosenström.. ;) hoppas bara det funkar, tyckte det kom väldigt lite förut när jag pröva, men det kanske var just då! får hoppas på det! ska åka hem till lesjö till veckan, vi ska pröva med pumpen och om mamma och pappa kan ta hand om savannah.. i såna fall ska hon få va där på midsommarafton till midsommardagen! så vi får va lite ifred.. känner att det skulle behövas! jag tror jag skulle må bra av det.. fast självklart skulle jag va orolig och sakna våran prinsessa, men det är ju bara ett litet tag vi är från varandra =D

imorrn åker jenna till turkiet.. i hela två veckor! hur ska jag klara mej då?!? =D så nästa gång vi ses är det midsommarafton.. hoppas då det löst sig med allt så jag oxå kan va med i dimman.. vill så gärna! i såna fall blir det första gången jag dricker sen augusti förra året! ska bli intressant! =D kommer inte känna igen dej gumman när du kommer hem, för du kommer va mer lik en pepparkaka.. ;) gonna miss you!!

imorrn är det studenten.. åker inte till örebro och kollar när cassandra går ut, grattar henne när dom kommer hem! får se om vi kollar studenterna som går ut här i kga på förmiddagen, ska ändå ner på stan och köpa savannah en sommarmössa eller hatt!

ÄLSKAR CHRIS ÖVER ALLT, TACK FÖR ATT DU FINNS VID MIN SIDA VARJE DAG!! OCH TACK FÖR ATT DU GETT MIG VÄRLDENS FINASTE DOTTER! NI ÄR BÄST!!






förlossnings depression?!?

sitter och svettas i soffan.. jag och Savannah har varit ute på promenad i värmen! men vi gick inte så långt, då skulle vi dött båda två.. men vi promenixa i 45 min i alla fall, alltid något! 2 juni idag, alltså är lilla Savannah en månad prick! eller hon va det prick kl 12.24 tidigare idag! =D det är lite roligare nu, nu ler hon ordentligt och hänger med lite mer med ögonen.. hon är så himla söt!!

tror jag har förlossnings depression eller nått.. mina tankar och funderingar är inge bra alls! ingenting är bra! blir så trött på allt! känner bara för att försvinna ibland.. det har ingenting med savannah att göra, är världens lyckligaste för att jag fick henne! det är så mycke annat.. vet inte vad jag gör snart!

ska försöka få snuttan att sova så jag kan vila lite oxå..

vi hörs snart igen!! over and out!



RSS 2.0