Back in Charleswood!

Hemma i kga igen.. kom hem igår strax efter 22! skönt att jobbveckan är över.. det har varit slitigt, usch! jobbat länge om dagarna så sen när man kommit hem så har savannah inte velat sova och så har hon vaknat tidigt på mornarna! så både jag och mamma är ganska trötta nu.. =) savannah har börjat vakna riktigt tidigt nu mot innan, nu får man va uppe med tuppen kl 8.. men det är ganska skönt på samma gång! så imorse när chris åkte till jobbet gick jag och savannah upp, då hade hon vaknat för länge sen! sen när chris kommer hem blir det storhandla.. håller på och skriver lapp nu! som vanligt när jag har varit borta så är det tomt i kyl och frys! ikväll vet jag inte va det blir.. kanske umgås med jenna och nicke, dom skulle höra av sig sen! så skönt nu och bara va hemma och ta det lugnt...

måste berätta den stora nyheten oxå.. vi fick lägenheten på bohultsgatan! weeeeiiiiii! fast för lite mer pengar än vi räknat med.. den låg ute på 295 000, när vi va där och kolla låg budet på 340 000, så vi la 350 000! sen har det fortsätt lite till och vi fick det sista budet! så lägenheten blev vår för 380 000:-!  vi menade ge upp tidigare, men vi ville verkligen ha den, och så blev det! =) men det kommer fortfarande bli billigare än vi bor nu! bra läge, större, billigare, fin och fräsch.. det kan inte bli bättre! visst, det hade inte suttit fel med ett hus, men vi känner att just nu håller inte våran ekonomi för det.. det får bli lite längre fram! men vi är så glada att lägenheten är vår.. så första maj ska vi flytta in.. så nu gäller det att fixa det sista i våran och lägga ut den på annons! den nya lägenheten är helt nyrenoverad, men vill fortfarande byta tapeter.. så det måste jag åka och kolla på nån dag!

i torsdags kväll umgicks jag och savannah en stund med josse och wilmer.. vi åkte upp till slalombacken och åkte pulka och bob och fika! wilmer är 7 månader äldre än savannah, och han är så söt.. när han pratar och knallar runt! så himla go unge! och det va kul att savannah fick träffa ett annat barn en stund..

nu ska jag ta och äta ett par mackor sen lägga mig i soffan och vila.. är så trött så jag har ont i huvét! vi hörs.. blir lite mer uppdateringar nu när jag kommit hem och nu när jag har tid!


Savannah och Wilmer i slalombacken!



En tisdag i skogen...

Hej på er.
Har varken orkat eller haft tid att skriva nått inlägg efter helgen.. Var så jävla bakis på söndagen och sen åkte vi till lesjö på kvällen! Festen hos oss på lördan va skoj.. jag hade det roligt i alla fall! kan säga att den ena va fullare än den andra.. =) fanns knappt nån som kunde stå på benen tror jag! Det va jag, chris, jenna, ämma, abou, johanna, swahn och nån kompis till han, lilldanne,  jocke, zääta va där en sväng, stefan kom sen.. en kompis till johanna va med ett tag! ja, det va några stycken.. men det va roligt! sen kom vi till statt... till slut konstigt nog! =) och väl där tog det ett tag att komma in då vakterna påstod att chris va för full! och inne på statt kunde det vart bättre.. så vi va inte där så länge! men innan statt tyckte jag kvällen va lyckad!
så nu är jag i lesjö och jobbar för fullt.. men fick lov att gå hem 1,5 tim tidigare idag då jag tror det kan va magsjuka på gång! sprang på toa på jobbet igår, och när jag kom hem på kvällen, och idag när jag jobba.. så va tvungen och dra hem! men jag hoppas det är bättre tills imorrn då jag börjar jobba kl 14!

saknar min skrutt så himla mycke oxå.. det va hårt när han åkte hem i söndags kväll! vi vill inte va från varandra ju! och det är bara tisdag idag, långt kvar till fredag! kommer sakna ihjäl mig efter dig baby... tycker du ska komma till mig nu ju!! kärleken till dig nu är på topp och jag är tokkär! ÄLSKAR DIG CHRIS! =)

den här veckan borde vi få reda på om vi får lägenheten oxå.. jag håller tummarna! hoppas, hoppas, hoppas..

3 veckor och 1 dag kvar till operation oxå......... hurrej!

nej, kolla lite tv och mysa med Sannis.. och hoppas att inte magvärken kommer tebax! hörs da... XO XO

förresten Jenna, pappa hade en laddare.. eller det här är väl till allihop jag känner! jag har mitt gamla nummer nu.. fick låna mobil av jenna! =) så nu kanske ni kan nå mig om ni vill...

ett par bilder från i lördags!







Diiiiimman

Jag och Swahn sitter hos oss och softar lite.. Danne och Chris är på innebandymatch! Savannah sover! Få se sen när hon ska åka till farmor.. men det blir inte än, och vi ska ju ändå va hos oss ikväll så det spelar ju ingen roll när hon hämtar henne! Få se vilka vi blir.. Jag, Chris, Jenna, Danne, Swahn och Emma är givna i alla fall! Så kanske Jocke och Abou ska va med.. Zäta vet man aldrig med heller! men det märks.. jag börjar bli laddad i alla fall! =) längtar efter duschen nu..

Ha en bra lördag hörrni! Så kanske vi ses i dimman!!??!!

puss o skål

XO XO



Fredag 090220

Idag är det fredag.. gud så skönt! men det är typ två timmar kvar till chris slutar på jobbet, så än känns det inte som helg! men antar det känns som det sen när let´s dance börjar! idag ska vi klämma varsin kebabsallad.. har hittat en ny favorit, kebabsallad på amadeus, fan så gott! inge mer pizza eller kebabtallrik eller nått sånt.. kebabsallad is the shit! mums! =)
börjar bli hungrig nu så måste ta en macka strax...

savannah ligger och sover, ska snart ta och väcka henne om hon inte vaknar självmant.. så hon somnar till kvällen sen. hon rör på sig så mycke nu så hon behöver mera sömn oxå! kryper superfort och ställer sig upp hela tiden! vi har gåträning med henne varje dag om hopp om att hon kanske kan gå snart.. men det kommer nog dröja ett tag! =) världens sötaste är hon.. en riktig prinsessa!

imorrn fm ska jag ta och städa.. för antagligen kommer vi sitta hos oss och dricka på kvällen. lill-danne säger det i alla fall! men det säger han säkert bara för att vi har skåpet fulllllt av sprit! =) sen får vi se om jag hinner gå på innebandy match! och sen är det bara att göra sig klar och börja skåla innan det bär iväg mot statt... helg före löningshelg, så det kanske inte är så mycke folk! men det märks..

nej, nu blir det en macka.. magen skriker! men vi hörs senare eller imorrn.. ha en bra helg nu! vi kanske ses i dimman! puss o kram


Savannah idag.. lekdräkt med världens sötaste rumpa!






och en bild på min älskling.. en bild som jag INTE fick lägga ut.. men jag tycker du är sååå söt i glasögon snutten! =)


Kvällen

Försöker få Sannis å sova samtidigt som jag kollar på 2 1/2 män! Har redan sett det avsnittet eftersom vi laddar hem dom, men dom är så sjukt bra så man kan se dem hundra gånger.. I LOVE IT!




Idag har Jenna varit och hälsat på.. alltid lika trevligt! slipper jag va ensam oxå.. iofs, har ju lill-danne som kan öppna dörren närsomhelst, men han kan jag ju inte sitta och prata en massa skit med! =) så ses vi på lördag igen babe.. då blir re dimman och statt! woohoo! =D




Chris är och spelar hockey.. som vanligt! han och lill-danne! att man kan tycka det är så kul.. gör det ju nästan varje dag ju! det är kul att åka skridskor, men inte varje dag.. speciellt när man inte är kung på det! och det är inte chris! =) men det är ju bra träning, det är ju jobbigt!
nu kom han innanför dörren oxå.. så nu blir det nog nån film och mys! =)

så måste dra.. vi hörs! ha en trevlig torsdag kväll på er.. och en trevlig fredag ni som läser imorrn! =)
XO XO

Torsdag.. eller??

Sitter i soffan och äter två morotsbröd med leverpastej.. och ett glas mjölk förstås! Gick upp nio imorse men äter inte förräns nu! För en stund sen satt jag och fundera om det va onsdag eller torsdag idag. Kom inte fram till nå vettigt så va tvungen och titta på datorn och såg då att det är torsdag! När man inte gör ett skit om dagarna vet man inte til slut vad det är för dag, man har noll koll! Men det gör inget, jag har inge att passa...

Igår va jag och Emma ute på en välbehövlig promenad.. jag sa när jag fick orbitreken att jag både skulle köra på den och gå promenader! men om jag går promenad en dag struntar jag i orbitreken och tvärtom! har blivit lite lat igen.. men jag rör på mig i alla fall.
Nu är det inte så långt kvar till operation heller.. Ska dit på ännu en konsultation den 3:e mars! För att bestämma helt storlek och så, så man är helt säker innan operation! säger inte operationstiden men i mitten eller i slutet av mars ligger jag under knivarna i örebro. längtar samtidigt som jag är lite nervös! satt igår och kolla på en massa bilder och läste en massa.. det är inte bara! det är storlek som ska bestämmas, vad för sort det ska va, profilhöjd.. bla bla bla! och jag tänker hela tiden tänk om det blir fel? tänk om det blir stort? eller för litet? tänk om det blir hängigt? tänk om det blir fult? men jag hoppas det kommer bli jättebra. Jag gör det BARA för min egen skull.. för att jag ska tycka att jag är fin och må bra! Efter amningen tror jag det är det rätta för självförtroendet!

Det blir utgång i helgen.. Farmor är barnvakt. Så det ska bli skoj.. vart det blir är ej ännu bestämt, men det märks! På söndag sen åker vi hem till lesjö.. jag ska va där hela veckan eftersom jag ska jobba! och det är inga dåliga pass jag ska göra heller.. mån 12-21, tis 7-16.30, ons 14-21, tors 7-16 och fre 7-16.30! jag kommer va helt slut... men det blir pengar i alla fall.

savannah sover så nu ska jag passa på att ta en varm dusch.. men vi hörs vänner. puss,puss

förresten, Simpsons fyller 20 år idag.. inte för att jag gillar programmet, men grattis ändå! hurra,hurra,hurra!


090217

Hej läsare. Hur mår ni?
Jag mår bra.. förutom att jag är jättetrött och Savannah är som en yr höna.. hon virrar överallt, ska ta tag i allt, trycka på allt.. nu när hon kryper är hon verkligen överallt! just nu ligger det leksaker och även typ 20 dvd filmer utspridda över hela golvet! idag va i alla farmor ute med savannah i vagnen en stund så jag fick lite lugnt.. =) jag vill verkligen flytta.. så savannah får ett eget rum som hon kan va i själv! vi la bud på trean igår, men han som har högsta budet innan oss drog utomlands idag, så måste vänta en vecka tills han kommer hem.. få se om han lägger över oss då! det är så tråkigt och gå och vänta.. allt är bara positivt med den lägenheten.. bra läge, billigt, större, fin och fräsch.. ge mig den, snälla!!!

önskar klockan va lite mer så chris kom hem.. han slutar om en timma! men när han kommer hem ska han och träna, så det hjälper ju inte i alla fall! =) men han kommer ju en stund i alla fall!

till helgen blir det fest,, om vi har barnvakt, har inte frågat det än! att mamma och pappa bor 9 mil bort gör det så mycke svårare.. det är inte bara att ringa och fråga om savannah kan va där en natt! så det finns ju bara chris mamma och fråga.. och man vil ju inte göra det jämt heller! men vi är inte ute så ofta i alla fall så.. och hon brukar alltid ställa upp om hon inte har något planerat!

nästa inlägg jag skriver tror jag att jag ska skriva på lesjömål.. det skulle va kul! =)

nu ska jag leka lite med savannah.. och kolla på jooey! =) vi hörs imorrn!

XO XO



Måndag 090216

Hej vänner.
Ny vecka.. usch, tycker inte om måndagar! nog för att alla mina dagar ser ungefär likadana ut, men då vet man att det är långt till helgen! och en hel vecka då alla jobbar och är upptagna..

i lördags va vi först nere hos chris mamma en sväng och hälsa på då hans morfar var där.. ser han så sällan så vi åkte ner då han va där! sen kom vi hem och då kom matte, virre, swahn, lill-danne och floman och kolla på film.. först blev det seven pounds med will smith, och sen don´t mess with the zohan tror jag den hette, men den orka jag inte kolla färdigt på så jag slängde in handduken kl ett! det va jag och virre som va trötta då hon åkte hem jämt innan jag la mig! =) sen igår när chris sluta jobbet var vi och kolla på en lägenhet,, en trea nere vid stan. och den vill vi ha, ge mig den!!! men det är såklart budgivning! men jag hoppas, jag hoppas vi får den! den va så sjukt fin och fräsch! allt va renoverat utom toan, men det går att fixa! det blir betydligt billigare att bo där än att bo kvar här! det är lite sjukt, det blir billigare att bo i en trea nere vid stan än att bo här i tvåan längre från stan! ringde till han som har lägenheten förut och skulle lägga högsta budet, men han svara inte.. får ringa sen när han slutat jobbet! snälla, ge mig den lägenheten! och sälj våran fort så vi kan flytta fort! =)
 sen va det mys med beck igår kväll!

chris jobbar kväll den här veckan.. hatar det! börjar 11.45 och slutar 20.15! det är så tråkigt.. och så tränar han när han slutar, så det känns som vi bara sover ihop! på tal om träning, jag kör orbitrek 30-40 min varje dag.. det låter lite, men jag kan säga att jag blir helt slut! tycker den är riktigt jobbig! det känns värre än att gå flera mil! men det är gött efteråt när benen knappt kan stå! =)

nu ska jag lägga mig och kolla på 2 1/2 män och vila då savannah sover.. jag är trött eftersom lill-danne kom och knacka på nio imorse!

mamma ringde förut och sa att det pratas på jobbet hemma i lesjö att jag ska opereras! en del tror jag redan gjort det bla bla bla! och dom sitter tydligen och säger att då kan jag inte lyfta savannah efter och sånt! va fan, tror ni inte jag vet det? men men, det är tur att lesjö är sig likt.. folk bara pratar en massa skit! ryktet sprider sig redan innan det hänt! men jag bryr mig inte.. dom kan ta det med mig när jag kommer och jobbar till veckan istället så ska jag säga precis hur det ligger till!!

vi hörs.. XO XO J

Alla Hjärtans Dag!

Ha en trevlig Alla Hjärtans Dag gott folk.. ta hand om varandra! <3



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Idag vakna jag Och Sannis vid halv tio ungefär, låg och drog oss till tio typ! =) Vi vakna själva eftersom Chris jobbar till kl 15.15! Så gick vi ut på en långpromenad, va ute i 1 tim och 20 min, det blev en lång runda och mina ben va helt slut när vi kom hem! dra vagnen i snön är en utmaning ibland! Savannah va trött när vi kom hem så jag la henne och sov och då tänkte jag köra en stund på orbitreken oxå! orka 15 min innan benet vek sig.. mitt knä klara inte av den långa promenaden och sen orbitreken! så det vet jag till nästa gång, inte orbitrek direkt efter promenad! benen måste vila först!
igår kväll tog jag och savannah en promenix bort till nobel där chris, danne, pulver och matte spela hockey! det va så kallt så vi va där en liten stund innan vi åkte med danne hem! så gick vi in och handla tacos och sen hem för mat och mys. jag och chris orka inte va vakna så länge då vi båda va trötta!

idag är det som sagt alla hjärtans dag.. och vad dagen bjuder på har jag ingen aning om! har egentligen inte lust och göra något.. bara mysa och ta det lugnt! få se vad chris säger när han kommer hem! nej, nu har Savannah vaknat.. ska ta och hämta henne och invänta chris! men vi hörs ju snart igen.. =)

XO XO




________________________________________________________________

SVIKARE SÄGER JAG BARA.......

Avslöjande.

Idag har jag som sagt varit i Örebro.. så nu är allt spikat och klart, datum är klart! Så innan mars är slut, är Jenny OPERERAD och förhoppningsvis fin och fått ett bättre självförtroende! Ser verkligen fram emot det...



______________________________________________________________________

Igår kom Lill-danne hit, så sov han på våran soffa och följde med oss till örebro idag. så när jag träffa läkaren va chris och danne på ikea och käka korv och jenna gick runt med savannah på stan! savannah sover nu och chris och danne är och lirar hockey vid nobel, så jag njuter av ensamheten och kollar på tv:n och myser! imorrn kommer emil hit och drar el igen.. som vanligt, det går sakta, men orkar inte bry mig längre! jag har bott i ett ofärdigt kök nu över ett år, och jag klarar mig ett tag till!

fan va jag är godissugen.. men det är fredag imorrn så då ska jag käka! imorrn får jag hem en orbitrek oxå.. chris mamma har en som bara står, så då lånar jag den! så då blir det promenad och orbitrek om dagarna! =) det känns bra! även om det inte händer så mycke så mår man fortfarande bra när man rör på sig..

nej, nu ska jag lägga mig under filten och kolla ett avsnitt av OTH! hörs da.. puss o kram

Hej på er..

Onsdag kväll.. Chris är och tränar och Savannah "försöker" sova inne i sin säng, få se om det går! Jag håller på och gör mat.. lite sent jag vet, men har inte orkat förrän nu, så har vi inte varit hungriga heller för den delen! Så på matlistan idag står egen marinerad kycklingfilé, ris och egen currysås såklart! =) gott! idag har Jenna vart här en sväng och hälsat på.. hon kom efter hon varit till tandläkaren imorse, så hon kom nio! pigg och alert jag va då, eller inte! =)
vi bestämde att det inte blir utgång i helgen.. hon ska istället på backyard babies på nöjes nästa fredag, men jag har inte bestämt om jag ska med eller inte.. annars blir det säkert statt för mig här i kga på lördag! så kände vi att våra babies ska ju inte behöva sitta hemma ensamma på alla <3-dag. så Chris blev ju inte direkt ledsen när jag sa att jag blir hemma i helgen.. =)

imorrn ska vi till Örebro en sväng.. för då är det den 12:e! =) kanske berättar vad som händer när jag kommer hem därifrån! finns en risk att jag inte kan hålla mig! men vi får se.. jag ser fram emot morgondagen i alla fall!
så jävla skönt, nu är chris ledig i två dagar.. då blir det filmtittande på kvällarna kan jag lova!

nej, kolla till kycklingen och riset! vi hörs imorrn...


EN HÄLSNING TIL VÄRLDENS BÄSTA ÄLSKLING...


...OCH VÄRLDENS BÄSTA TJEJ!



XO XO

090210

Hej på er...
Idag vakna Savannah kl 09.40, då gick jag upp och tog mig en promenad ensam utan vagn! Chris är ledig idag så då fick han va hemma med henne. gick till konsum samtidigt och handla en go frukost till mig och Chris oxå! Så skönt den här veckan, Chris är ledig tis, tors och fre! då jobbar han helgen iofs, men det är så korta pass så det kvittar! På torsdag tog han ledigt för då ska han med mig till Örebro..

Igår storstäda jag! Jag vet, rita ett kors i taket! =) jag dammsög, torka golven, tvätta, dammtorka, plocka med kläder.. ja, mycke för att va mig i alla fall! men tycker det är lika skitigt idag.. men det hoppas jag inte att det är!
Savannah kryper som tusan nu.. hinner knappt med henne! hon går från rum till rum och ska dra med alla saker som finns. Man är sysselsatt hela tiden när man har barn i alla fall.. det är ett som är säkert! =) men det är skoj! hon är så himla go nu.. ropar på mamma när hon inte ser mig! våran älsklingsprinsessa!

snart är det helg igen.. måste ju festa med Jenna eftersom hon inte va med i helgen! så det är jag, jenna och emma! virre visste inte hur hon skulle göra! hur gör du till helgen amanda?? så det ser jag fram emot! men efter det blir det lugnt ett tag framöver..

nu ska jag ta mig en till macka så ska jag och chris kolla på nya nedladdade avsnittet av desperate! sen blir det disken och matlagning! en ny köttfärsås idag.. med cremé fraiche feta och soltorkade tomater! som jag som vanligt fått av virre.. =)

vi hörs.. puss o hoj



Bakfyllemage och Bakfylleångest

Sitter här, klockan är inte ens nio.. kan jag ha sovit två timmar inatt kanske? Min bakfyllemage är inte att leka med kan jag säga! blir totalkaos där inne när jag druckit! och sen har jag kanske varit uppe och druckit typ hundra gånger! dricker upp allt som finns i hela kylskåpet på fyllan.. mjölken och bravon är helt slut! så har druckit ungefär 2,5 liter ! =) sen ligger den där bakfylleångesten långt inne i huvét oxå! vad gick snett? varför blir man så lätt arg på fyllan? min plats inatt har varit soffan såklart, och det mår jag riktigt dåligt över just nu! ska ta och knalla in till chris i sängen om hopp om att bli förlåten! den här gången ska jag komma krypande även fast det inte bara är mitt fel.. för det brukar aldrig hända!
man säger saker man inte menar överhuvudtaget, det är så himla onödigt! jag blir så himla arg på mig själv! man vill göra slut och bla bla bla! va fan, jag vill inte göra slut! va fan håller jag på med!?! jag ska alltid va tilsammans med chris, alltid!! han är min älskling och min själsfrände som är den bästa som finns! ska man sluta dricka? ska man bara dricka olika helger? vi vill ju va med varandra, så jag tycker det är skitsvårt! vet att många par har det så här bara för att det blir att fattas några hästar i stallet när man druckit! jävla skit..

men det va kul igår i alla fall.. jag, emma, virre och amanda va hos ämma och sen innan statt drog vi till knurra en sväng! killarna drog ner till lina på fest, men chris och pulver hade inge skoj där, så dom drog hem till pulver vid nio redan.. och har sen dess ringt våra mobiler för att dom ville va med oss! och när jag hörde det hade jag dåligt samvete för jag ville ju va med min skruttboll oxå! så jag slängde mig i armarna på han när vi träffades så gick vi upp till statt direkt då klockan va typ.. öhh ingen aning vad klockan va! =) som vanligt när man är riktigt på lyset tror man att man är kung på dansgolvet.. fastän jag vet egentligen att jag ä stelast i sverige. jag är i klass med carljan granqvist i let´s dance! =) men kul är det ju i alla fall.. och efter statt kom stefan och stina hem till oss.. chris ville tydligen ha efterfest! dom drog hem efter fyra nångång tror jag! det va ju lite grinigt så.. eller vad säger du stina? =)

det ryktas om utgång nästa helg oxå.. och lillan får va hemma med pappa om det är okej! men som jag känner nu, så vill jag bara ha en mysig alla-hjärtans dag kväll med mina två älsklingar! så mycke som jag har tänkt nu på morgonen så har inte ens savannah funnits i mina tankar.. som hon gör heeeela tiden annars! men nu saknar jag henne enormt.. nu vill jag bara ha hem min lilla skruttunge! världens bästa bebis.. älskar dig savannah högt över allt annat!

idag blir det bara lugnt.. ska bara va hemma! kanske blir en snabbis till affären och köpa nå gott till kvällen! gillade min klänning som fan som jag hade igår, den trivdes jag i! såg att den fanns på hemsidan oxå, så ska ta sen och beställa hem en annan färg! den va så billig så det borde jag ha råd med! ska fråga chris snällt sen.. =) så det ligger oxå på listan idag!

nej, nu blir det lite vattendrickande och så ska jag gå in till chris.. ska säga förlåt med två hundögon och hoppas jag får krypa ner under hans täcke. vi hörs sen gott folk..  xo xo Jenny

ÄLSKAR DIG CHRIS.. LIKA MYCKE SOM JAG ALLTID GJORT, OCH ALLTID KOMMER GÖRA! puss

Dimman

15.30 kommer farmor och hämtar Sannis.. efter det blir det solariet (om hopp om att det syns till kvällen.. antagligen inte! men det känns bra i alla fall.. =) ) och sen duschen och sen Ämma! Vi, virre och amanda blir nog där en stund och sen drar vi bort till dom andra! hitta en ganska fin klänning i örebro idag.. fin för att va så billig i alla fall, så det duger ikväll! hoppas kvällen blir lyckad, och att man kan ha kul..
kommer sakna dig JENNA GUMMS!

vi ses i dimman gott folk.....



Fredag kväll...

Sitter hemma i soffan och bloggar och här ljudet av fifa09! hmmm, kan det va chris och pulver som sitter och spelar? självklart! =) önskar att inte Jenna vore i sthlm så hon kunde sitta och prata skit med mig istället! vi käka pizza förut, men jag åt typ ingenting som vanligt.. pizza är inte min grej längre, är aldrig sugen på det och när jag väl äter så äter jag typ ingenting! nej, tacka vet jag vanlig husmanskost, det går ner mycket lättare! =) sen drog jag och sola en sväng förut och köpte en godispåse! idag för första gången på en månad minst köpte jag och chris en cola när vi va på affären, trodde jag skulle njuta riktigt när jag drack, eftersom det inte händer så ofta.. men så var inte fallet! jag klarar mej lika gärna utan! fast till pizza måste man ha cola, det är bara så! och sen på söndag när det är bakfylledag skulle jag tro det slinker ner nått glas.. =)

blir örebro som sagt imorrn fm med Ämma.. och Sannis såklart! Chris och gänget ska ju till bodaborg, så vi har ingen barnvakt så tidigt för farmor kunde inte ta henne förrän runt 16! så blir det innebandy match kl 14, zääta och gänget spelar! och sen på kvällen blir det dimman.. det ska bli roligt! "alla" ska festa ihop, så det ser jag fram emot!

jaha, nu åkte Hasse Aro ur let´s dance.. det gjorde inte så mycke, men det fanns fortfarande såna som kunde åka ur istället!



nej, om man ska ta och duscha av kroppen kanske.. solarielukt i lakanen sen är inte så himla fräscht! men hinner nog blogga imorrn innan det blir ferre!=)

ha en bra helg nu! XO XO



090205

Hej!
hemkommen från en promenad på 1,5 tim med Ämma och Sannis! inget bra före direkt med barnvagn, men körde väl på.. men då var jag svett när jag kom hem oxå! =) så nu har jag nyss käkat frukost!?! kvart i två.. =)
igår morse gick jag och Ämma på möte på arbetsförmedlingen om skokanonen, men det är bara deltidstjänter, så det är inge intressant! va inte borta så länge så virre behövde inte va barnvakt så himla länge.. så satt jag och virre och prata skit en stund innan hon drog hem! sen igår kväll gick jag och Ämma en promenad till.. och senare sen när jag kom hem fick vi besök av lill-danne och dalla.. kändes som lill-danne aldrig varit borta.. han va sig lik! =)

nu sover savannah en stund, så jag ska ta och plocka undan lite.. sen blir det att göra köttfärslimpa tills chris kommer hem!

jag struntar i bodaborg på lördag.. det va bestämt först att det va bara killarna som skulle dit! men så ändrades det då det va tjejer som skulle med ändå! men virre och jenna ska ju inte med, då vill inte jag heller! så har jag bestämt örebro på fm en sväng med Ämma.. men det blir festa på kvällen i alla fall, va ett tag sen nu!

nej, disken nu! vi hörs... puss o kram

en vecka kvar! och ännu mer väntan efter det sen..



090203

Trött och seg idag.. fast ändå vakna Savannah senare idag än hon brukar.. idag klev vi upp 10.15! Satt till sent igår och försökte få ihop ett CV, men det tog inte så lång tid, 30 min kanske! men sen hur bra det är är ju en annnan sak! =) jag kommer aldrig få ett jobb, det känns inte positivt direkt!
igår på fm gick jag och Savannah ner på stan en sväng och fördrev tiden lite, sen en promenad upp i carls-åby och sen hem. sen kom Virre och hälsa på.. det va bra, för jag har inte träffat nån kompis på ett tag nu! så vi satt och prata skit ett bra tag! virre kommer hit imorrn igen och är barnvakt när jag ska till arbetsförmedlingen på infomöte!

chris klocka ringde 05.30 imorse, sjukt säger jag bara! då drog han till gymmet, och kom hem och duscha innan han börja jobbet 07.45! det är på morgonen man bränner fett säger han! han och Joni har att ideér! jag tycker i alla fall att det är lite överdrivet! fast det är väl bra på samma gång.. jag vet i alla fall att jag skulle välja och bränna fett efter jag slutat jobbet, även om det bränner mindre då! =) jag går ju promenad på morron innan frukost, för att det bränner mer då.. men då är ju inte klockan 05.30 direkt! =)

ikväll blir det promenad själv utan vagn, och 20 min i solariet.. innan det ska jag hinna och dammsuga, tvätta och sånt oxå! tänkte ta tag i städningen idag! jag kan va med i rent hus på tv:n.. så illa typ är det! =)

nej, plocka lite med kläder nu.. och ta en dusch när sannis sover!

9 dagar kvar!'

PUSS O KRAM



090201

Go´kväll kära bloggläsare! =)
vad gör ni idag? vi har jämt käkat potatisgratäng, kycklingfilé och beasås! det va gott förutom att kycklingen va lite torr då den va inne lite för länge i ugnen! så tog jag och chris en lång dusch när savannah sov middag! så nu sitter jag här i morgonrocken och väntar på att beck ska börja! idag vakna sannis tidigt, kl 9.10! så då gick vi upp och jag klädde henne och gav henne gröt, sen tog vi en walk! så kom hem vid elva ungefär och då tyckte vi det va dags att väcka pappa! =)

till helgen blir det party party! lill-danne kommer hem från usa på tisdag, så på lördag blir det en välkommen hem-fest! pojkarna hade tydligen bestämt bodaborg på dagen, vet inte om vi tjejer får va med då men, det märks! =) på onsdag ska jag på ett infomöte ang ett jobb på arbetsförmedlingen! och ska även dit igen på fredag och lämna papper om jag inte hunnit fått dem på onsdag! så det är det enda jag har bestämt den här veckan.. =)

nu ska vi ta och bada savannah! så ska jag hänga lite tvätt oxå innan beck! är sugen som tusan på godis känner jag.. äter knappt nånting längre, är aldrig sugen! men idag så.. kanske blir en sväng till konsum! men vi hörs imorrn igen..

bara 11 dagar kvar till den 12:e...... wiiiiee!

savannah idag.. lika fin och söt som vanligt! ny tröja från moster! fick ett gäng i fredags! =)



RSS 2.0