Seeeeg!

tänkte skriva ett inlägg innan savannah kommer hem från farmor, men hinner nog inte skriva klart, hon är nog hemma vilken sekund som helst! fylla och utgång igår.. mår som jag förtjänar idag! fan vilken hård kväll.. va riktigt på lyset! först va jag, jenna och chris hemma hos oss, jag och jenna gjorde oss iordning och så! sen satt vi här ett litet tag och drack massor då vi spela drickspel! jag lär mej aldrig att jag inte ska va med på sånt.. =) sen drog vi bort till emil där var emil, kim och amanda! hann inte va där så länge innan vi skulle dra på statt.. men hann i alla fall bli bjuden på jäger av emil, inge bra! på statt var det riktigt skoj för en gångs skull.. är man riktigt på lyset så blir det kul! så jag, jenna och amanda ägde dansgolvet nästan hela tiden! sen när vi skulle dra hem så upptäckte jag att bankomatkortet och lappen man får när man hänger in jackan va borta! jag hade stoppat ner dom i strumpbyxorna, men där fanns dom inte när jag skulle hem! som tur var så kände amanda folk som stod i garderoben, och att jag såg vart mina saker hängde, så jag fick dom ändå mot att jag visa leg som låg i väskan! sen direkt när jag kom ut till chris så ringde vi och spärra bankomatkortet! som tur var så har jag fått hem ett nytt visakort nu i veckan, och det va det gamla jag tappat bort.. så jag blir ju inte utan kort i alla fall! sen på natten ringde ando som jobbar i baren och sa att mitt kort låg i köket på statt! jag hoppas bara inte nån har handlat på det innan dom lämnat in det.. då blir jag galen! ska ringa telefonbanken strax och kolla..

jag brukar alltid skriva att allt är så bra mellan mej och chris.. men ofta på fyllan så bråkar vi! varför ska man göra det på fyllan för?? det blir värsta jävla grejen av små skitsaker.. jag blir så irriterad på mej själv dagen efter! vi bråkar aldrig annars nästan, men på fyllan.. vi kan inte dricka tillsammans helt enkelt! och jag vet att det är många som har det så, att man bråkar på fyllan! det är så onödigt! men jag är fortfarande världens lyckligaste med chris, och älskar honom enormt! hatar verkligen hur man tänker på fyllan.. och det känns nästan alltid som det är mitt fel, jag som börjar! men det finns ingenting som kan ta isär mig och chris, aldrig nånsin! känslorna som kommer när man har sprit i kroppen ska bli bättre.. det lovade vi varandra idag! =)

chris är iväg och köper mat på colosseo nu, jag bryter trenden idag med vad jag brukar köpa.. brukar ju köra black&white med råstekt potatis, men idag blir det plankstek, det ä sjukt gott oxå! så skulle han gå in och hyra två filmer, så det blir riktigt mys ikväll.. men det blir att slänga in handduken tidigt, då vi båda är supertrötta! så det är bara och hoppas att inte savannah är omöjlig ikväll..

nu ska jag vänta på maten och kolla på ensam hemma som går på tv:n.. =)

xo xo



På gång..

Har tagit en dusch för en stund sen.. slängde i lite hårinpackning så kanske inte håret är till 100 % ett skatbo när jag ska till frissan kl 14! skäms lika mycke varje gång jag ska dit, eftersom mitt hår är som det är.. förstört av just MIG, så jag får skylla mig själv! dröjer nog inte innan det blir hårförlängning i mitt hår, har ju kanppt nå hår kvar känns det som!
Jenna kommer hit och ska ha hand om Savannisen.. första gången hon är barnvakt, men det kommer gå jättebra! =) hoppas inte jenna har allt för bråttom hem sen, jag skulle behöva ner i ett par affärer och göra några ärenden efter frissan!

gissa om jag blev paff igår när jag ringde telefonbanken och dom säger att jag fått skitmycke mammapengar den här månaden.. så fick jag specifikation idag på posten och då ser jag att dom betalat mig dubbelt! jävla skit.. jag trodde kanske att det va nå fel dom gjort förut, att jag fått för lite eller nått, så det stämde! men jag ringde och sa att dom gjort fel.. då såg dom att det va fel! det va lika bra, annars kanske jag gjort slut på alla pengar så får jag ett inbetalningskort sen på 5200:-, och det hade inte vart så kul direkt! men jag va ju lycklig i ett dygn i alla fall.. =)

ikväll är det idol.. wihoo! få se om chris ska va hemma eller om han ska va med och bada bastu.. han ska inte dricka i helgen sa han eftersom han har sätt upp sig på övertid hela helgen! få se hur det blir.. få se om det blir utgång för mig imorrn, kanske med jenna.. det märks, ska diskutera sen när hon kommer! =D

nu ska jag gå och sätta på mej kläder och dra på lite mascara!

förresten, glöm inte bort och hojta till om balklänning om ni vet nån som har en.. som jag skrev om i förra inlägget!

PUSS,PUSS J

Glad!

Till att börja med kom chris hem från banken och väckte mig vid 11 idag, och sa det glada beskedet att vi får ta lån på swedbank! wihoo! =) så nu börjar husletandet.. har ringt idag på två, men ett svara inte! tänker vi kommer till sandviken virre.. ;) men det är ju inte så bråttom, så ska ta det lugnt.. köpa det hus som känns alldeles rätt! väldigt skillnad på nordea och swedbank i alla fall.. på nordea fick vi inte ta lån alls, och på swedbank tyckte dom vi har råd och ta lån på inte så lite pengar heller, helt otroligt! ta er i häcken nordea säger jag bara! =)

det andra som jag tänker berätta är att 10 dec ska jag med jenna till stockholm.. för då ska vi på efterfest på nobelfesten! det ni! =) jennas syster går ju på kth, och hon har varit väldigt inblandad i nobelfesten, så då hade hon biljetter!och hon hade en över, så då fråga jenna imorse om jag ville följa med! gärna sa jag då.. kul och hitta på något skoj! så om nån har en balklänning som tror passar på mig, säg till! för min balklänning sen studenten sålde jag till en tjej i lesjö nu i somras för att hon inte hade nån! iofs, den hade jag aldrig gått i nu i alla fall..! eller om ni vet nån som har en klänning, hojta till! =)

så dagen idag börja väldigt bra.. två glada nyheter!

på fredag ska jag till frisören.. har sveriges utväxt så det är dags! få se vad jag ska göra, och vad jag ska slänga i för färger.. det märks! =) sen vet jag inte om det blir utgång på lördag, vi är barnfria då savannah ska va hos farmor, eftersom dom ska hålla på med stark färg i köket! virre, är du på eller?? ;)

nu blir det affären och handla nått att äta, chris kommer ju hem på lunch sen, så då måste maten va färdig!

puss o kram

Måndag

Kom hem från lesjö igår.. vi kom till kga vid 12 igårkväll/inatt ungefär! kolla på tv ett tag sen var det sängen!  har tom jobbat lör och sön kväll när jag vart i skogen, inte dåligt! =) sen idag har vi haft besök av moster jessica och mats.. alltid lika kul när savannah får träffa moster eftersom det inte blir så ofta! sen skulle vi ju vart och kollat på hus idag, men vi strunta i det.. som jag ångrar nu! imorrn åker chris förbi swedbank i alla fall och bokar en tid åt oss så vi får prata med dom! jag blir bara mer och mer neg när det gäller hus.. så snart struntar jag i det, för det går att bo här ett tag till! men jag ger inte upp i alla fall innan vi har pratat med swedbank! så man kan ju hålla tummarna i alla fall.. mycke handlar om tur, för man har ju inte råd att flytta vartsomhelst! sen ikväll kom jenna och nicke förbi oxå, vi spela chicago och kolla tv! och imorrn ska jag och savannah till läkaren på kontroll, så då ska jenna med så skulle vi in på nån affär sen oxå..
funderar starkt på att göra julfint imorrn, vill inte vänta till helgen.. tror stjärnor och tomtar och hela köret åker upp, det är så himla mysigt! =) orkar inte vänta!

fan va gött, snart jul och sälen.. fast det grämer mig att savannah ska va hos mormor en hel vecka, kommer sakna henne så! vet inte om jag kommer klara av det.. när vi har tagit några cider där uppe kommer jag väl sitta i ett hörn och grina för att jag inte har henne hos mig.. för att jag saknar henne så! =) kommer ringa hem och prata med min prinsessa flera gånger om dagen..
sälen ska bli oerhört kul i alla fall, speciellt när vi allihop ska ut på längdskidor och sitta och grilla korv, ta en öl eller cider och ha det mysigt! ;) bra idé jag och jenna kommit på va?? =)

nu ska jag lägga mig i sängen under täcket och dra på en film.. ska dra chris från tv-spelet så jag får sällskap! savannah sover redan i sin säng! jag har ändå världens bästa familj! jag älskar savannah så sjukt mycke, har aldrig varit så stolt över nånting som jag är över henne, finaste prinsessan i världen! lika fin är min andra hälft oxå, pirrar i magen varje gång jag ser dej chris.. lika mycke som dom första gångerna jag såg dej! jag är upp över öronen kääääääär! <3

på återseénde, puss o kläm!


en av dom två fina mössorna sessan fick av moster idag, så himla söt!!

Avslag

Trodde inte vi skulle hinna till banken igår.. för helt plötsligt skulle det bytas till vinterdäck på bilen som chris skulle ha till oslo! men han hann till banken själv utan mig! och det lät inte positivt sa han när han kom hem! så banktanten skulle ringa mig idag då hon skulle göra en kalkyl! så kärringen ringde mej idag, och vad säger hon?? att vi får avslag.. för dom anser inte att vi har nog mycke pengar för att ta lån på nordea! vi har redan ett lån där, som vi betalar noggrant varje månad, och dom ser på chris konto att han tjänar nog för att vi ska kunna ta ett bolån! men det räckte inte tydligen! så skit på er nordea säger jag bara! så nu ska vi till swedbank och försöka ta lån där, och om det behövs har vi borgensman, för lån ska vi fan ha! kan inte bo i en tvåa hela livet.. och banktanten sa att kalkylerna på hemnet, stämmer inte så bra! för där räknar dom alltid med det minsta! så det är ju inte så positivt.. så vi kanske inte kan ta lån på ett hus i den prisklass vi hade tänkt! men det märks på swedbank.. för vi ska fortfarande och kolla på huset på måndag kväll! och det gynnar ju inte direkt att det är sån där lågkonjunktur (eller vad det heter) just nu.. räntorna är ju skyhöga! inte direkt rätt läge att ta lån direkt.. men vad gör man?? vill ju inte bo kvar...

hemma i lesjö nu, och snutten är i oslo.. saknar dej grymt babe, kom hem till mig och savannis! tur det är söndag snart! fast och andra sidan gör det ju inge att du är och tjänar lite extra! =) har nyss kollat på idol... gött att anna åkte ut, men det bästa vore om johan åkt! har hoppats att nån av dom skulle åkt ut länge! robin.b skulle inte stått som tredje person som hängde löst, det skulle alice gjort.. hon va sämre idag än robin!

ska försöka få i savannah lite mat nu.. sen få henne i bingen! hoppas verkligen inte det blir som natt till idag, hon somna 03.30!!!! så till slut låg hon ute på golvet och kolla på tv ensam.. så bärde jag in henne när hon somnat! en bebis på 7 mån är sist i säng.. otroligt! =)

men vi hörs snart igen bloggibloggen!

chris, älskar dig... ha det så bra i grannlandet i helgen, jobba ordentligt! ses snart.. jag och savannah saknar dej oerhört! puss puss

idag bjuder jag på en bild från förra årets sälen! eftersom det snart är dags igen.. ;) fast iår är det en skillnad, jag får dricka!! jag är inte gravid i femte månaden som jag va förra året! här är en bild på mig, jenna, nicke och chris, ser ut som vi varit ute i backen då det är långkalsonger.. ;)
jenna, amanda och virre, snart är det dags, snart smäller det! =)


Ändrade planer

meningen i helgen va att på fredag skulle chris äta med jobbet, jag och virre skulle simma, och sen skulle det va mys till idol.. och lördag skulle chris jobba övertid, sen göra klart köket hemma! och sen kanske vi skulle åka på bio eller nått! för dom skulle hålla på med stark färg i köket, så då skulle savannah sova hos farmor då hon inte kan va hemma! men kan säga att det blir ingenting med det.. ingen av dagarna! för chris ska åka till oslo.. han blev erbjuden att jobba helgen! och självklart tackade han inte nej då det är mycke pengar! och jag vill såklart inte sitta ensam hemma en hel helg i karlskoga, så jag ringde mamma och fråga om dom kan hämta mig imorrn.. så det blir att tillbringa helgen hemma i lesjö! så kommer chris upp och hämtar oss söndag kväll! men ska i alla fall till banken imorrn innan jag åker hem.. höra om lån och så!

ni missa väl inte förra inlägget med sötis bilderna på savannah? =)

nu blir re strax bingen.. börjar bli trött! ska knalla upp i tid imorrn oxå..

hejdå bloggen!

Onsdag

Har jämt nyss haft ett givande långt samtal med virre.. vi kom fram till att vi ska börja simma två gånger i veckan! tis och tors! men den här veckan börjar vi på fredag! gött, nu tar vi tag i det här.. =) känns bra att ha något bestämt man ska göra! så blir det promenader där imellan! och kanske kan klämma in ett spinningpass med jenna på måndagar, om jag vågar.. ;)

savannah har börjat med att hon inte ska sova på kvällarna.. hon somnar runt 21-22, sen vaknar hon alltid igen vid 00 ungefär! hur kul är det då? sen är hon vaken i 1,5 tim ungefär! och sen sover hon till 13 dagen efter i ett sträck! så jag och savannah har riktiga sovmorgnar varje dag! men ska börja med nu och väcka henne på morron vid 10, och se om hon kanske somnar ordentligt och tidigt på kvällen då! det är tråkigt för chris som ska upp och jobba när hon håller på på nätterna! tur hon är lika go ändå lillskruttan.. =) hon kan nästan sitta nu, hon sitter ett tag sen faller hon åt nån sida! men snart så..

vi har lagt ner köpet av radhuset, vi har kommit på att det blir lika dyrt som att bo i ett vanligt hus! och då väljer jag såklart ett vanligt hus! så vi ska på visning på måndag av ett hus.. jättefint är det, vill verkligen bo där! så imorrn ska vi till banken, och jag hoppas, jag hoppas verkligen att det löser sig där! och att kostnaden blir ungefär lika mycke som vi räknat på med lån och driftkostnad! men eftersom vi har ett lån nu på lägenheten, och vet inte hur mycke vi får ut av den, så är det svårt.. för man ska ju in med en kontantinsats när man tar bolån tydligen.. men jag hoppas det kan lösa sig i alla fall!

beställde halsband från frozza.se i söndags! på tisdag redan låg dom i brevinkastet! men upptäckte då att det fattades en sak, så skicka ett mail då det inte gick att ringa, skrev att det fattades och att jag va besviken, kan ju inte betala för något jag inte fått! så en kvart efter hade dom svarat via mail, och skrev då att dom skickat det som fattades.. så idag kom det, plus att jag hde fått ett extra halsband pga av att det fattades en grej först! så jag bara tjäna på det.. =)

nu ska jag gå in och duscha, sen äta något, hänga tvätt, och bada savannah! sen kanske klockan är så mycke så våran älskling kommer hem från jobbet.. =) hörs bloggen! puss o kram

i pyjamasen och har sitt-träning! =)




måndag

börjar med vad som hänt i helgen.. fredag vet ni redan, det skrev jag om i förra inlägget! lördag på dagen skulle det göras klart i köket, men jag va så bakis, så jag bad om att dom skulle ta det på söndag istället! på kvällen kom jenna och nicke hit.. så spela vi karlskoga spelet, i typ 5 timmar! det va skitskoj.. vi spelade inte klart, för då skulle vi spelat i evigheter, men när vi gav oss var jenna vinnaren i alla fall! =D på söndag skulle det göras klart i köket, men det blev så sent tyckte chris så dom strunta i det.. ska göras på lördag nu till helgen istället! få se hur det blir med det.. sen kom nicke hit igår kväll igen, så blev det karlskogaspelet igen.. lika kul den här gången! så antar det kommer bli fler gånger..=)

nu känner jag mig riktigt motiverad med motionen.. skulle vart på spinning idag med jenna, men jag måste hämta mina skor i lesjö först, och sen hade jag inte mod att spinna idag! känner att jag har för lite kondis just nu för att orka! men ska ju gå ut och gå precis varje dag nu.. så jag hoppas den blir bättre! sen kommer stefan strax med våran i-pod, så då blir det riktigt med fart med barnvagnen framöver.. =) hade tänkt och spinna kanske två gånger i veckan sen, eller köra vanligt gym mer.. chris har ju lovat att han ska hjälpa mig.. så nu är det bara att köra.. fast måste vänta tills jag får lön innan jag kan köpa gymkort! orkar inte se ut så här längre... ALLT hänger, precis allt!

på torsdag är det banken som gäller, få se om vi får lånelöfte! sen ska vi ringa mäklaren imorrn och se om nån har lagt nå bud, och ge han vårat mobnr, så dom kan skicka sms till oss så fort nån lägger nå nytt bud! vi vill verkligen flytta.. det är så litet här, har verkligen saker överallt! och därför går det inte att hålla det fint..

nu ska jag hänga tvätt, och stoppa in nytt i maskinen! sen ska chris åka till affären, så ska vi göra spaghetti och köttfärssås! vi hörs snart igen..

puss,J





Tandvärk

Igår morse vaknade jag med världens tandvärk! har haft ont i en tand i flera veckor, eller i två tänder, en på varje sida! brukar få ont i typ en halvtimma då och då, men sen har det gått över! men igår höll det i sig hela dagen, och självklart så hade jag ont i båda tänderna, så kunde inte äta överhuvudtaget! försökte med allt verkligen.. borstade tänderna flera gånger, la in savannahs bitring i frysen och försökte kyla ner, gurglade två gånger med whiskey, men inget hjälpte! så då bestämde jag mig för att ta några groggar när savannah somnat, för att sluta ha ont en stund och få sova hela natten! och sen fick vi besök av chris bror stefan och stina, chris pappa och maria! så till slut va alla riktigt på lyset förutom chris, han fick ta hand om savannah! så kl tre inatt tog alla taxi hem, och då mådde inte lilla jag så bra, sen struntar jag i att berätta resten.. =D så idag har varit en helvetisk dag.. mått sämre än på länge när jag druckit! så nu kör vi den här igen: "jag ska aldrig mera dricka..." =D
om ni undrar varför jag inte gått till tandläkaren så beror det på att jag har ingen lust att slänga ut flera tusen, och det värsta utav allt, jag har världens största tandläkarskräck... men blir nog så illa tvungen att ringa på måndag.. =(

så var vi hos stefan igår oxå, firade han.. han fyllde nämligen 20 år i torsdags! så grattis ännu en gång!

ikväll kommer jenna och nicke hit tror jag... så det ska bli mysigt! =)

nu ska jag ta något att äta, då jag inte kunde äta pizza med chris förut... sen blir det konsum för att handla cola och godis! är supersugen idag! vi hörs snart igen.. over and out!

xo xo Jenny

DEN BÄSTA OCH JAG -07


LYCKLIGA


VÅRAN UNDERBARA!

Onsdag

Hemkommen för en stund sen från visningen av radhuset... det va mindre än vad det såg ut på bilderna, men bra ändå! tror vi kommer va med och bjuda på det, har tid på banken nästa vecka för att få lånelöfte! hann inte prata med chris om det, han va tvungen och åka stört till jobbet eftersom han hade lunch bara! men jag tror han gillade det! =D det som är bra är att båda budgivarna sen förut har dragit tillbaka sina bud, så det är bara att börja om från början! det va flera stycken som tittade samtidigt som vi, en som jag vet verkade väldigt intresserad! och sen tror jag dom skulle ha visning igen nästa vecka.. så vi får väl se hur det blir.. kanske har tur, kanske inte! jag gillade det i alla fall, det va mysigt som tusan..

efter visningen gick jag och savannah till konsum och handla lite.. av nån konstig anledning var jag jättesugen på pepparkakor, så det blev det ett paket! =D sen köpte jag mig en färdigrätt, första gången på typ över två år! var så sjukt hungrig, och hade ingen lust att göra mat innan chris kommer hem halv nio!

nu ska jag mysa med savannah och kolla på 2 1/2 män, världens bästa program! och vänta på att pappa i familjen ska komma hem..

ha en bra onsdagkväll! over and out...

Mammalivet

Var det så här jag väntade mig att mammalivet skulle va?? ibland känns det som om man inte gör annat än matar och byter blöja.. eller, så känns det ganska ofta! väldigt ofta känner jag att jag vill börja jobba igen! får man känna så? jag tror det beror på att det finns ingen jag kan umgås med som är mamma, som är i samma sits som jag! jag kan inte gå på babycafé, känner ju ingen.. pinsamt och gå dit ensam, och man har ingen aning om vilka som är där..  alla kan va 30+! jag och savannah sitter typ hemma och väntar på att chris ska sluta jobbet! det är roligt som tusan och ha barn, men jag skulle va ännu gladare om det fanns något att göra.. så ibland saknar jag verkligen lesjö, där finns ju min familj och släkt, man skulle alltid kunna gå hem till dom! jag älskar verkligen att va mamma, men det är jobbigt ibland och va ensam! nu börjar ju savannah snart bli så gammal så hon ska va sysselsatt hela tiden, börja hitta på saker! så skulle det va lättare om man bodde någon annanstans, inte i lägenhet! på tal om det ska vi och kolla på radhus på onsdag, fint som tusan tycker jag! två stycken har redan bjudit på det, vi ska väl bjuda över.. sen får vi se hur långt vi har råd att hänga med i budgivningen! vill verkligen ha det, men det verkar vara andra som vill det oxå.. så det kommer bli svårt!

idag vid 20-tiden satte jag ut den gamla bilbarnstolen på blocket, tio minuter senare ringde det en som ville ha den.. han pruta en hundralapp, men det kvittar! så den försvinner redan imorgon bitti.. vi köpte den i örebro, sen fick den va med oss i karlskoga ett halvår, och nu ska den tebax till örebro! =D

börjar bli nervös med jobb nu oxå.. har ju inget jobb när mammaledigheten är slut! sen fanns det ju funderingar på att plugga. men måste ändå läsa ett ämne på komvux först, så då måste jag ha ett jobb i alla fall! och hur ska jag få tag i det då? finns ju fan inga jobb.. inom vården finns det säkert inge, det fanns det ju inte jämt innan jag blev gravid i alla fall.. därför har jag ju jobbat i lesjö! så har nån ett jobb till övers kan nu ju alltid kontakta mig.. ;)

nej, nu ska det bli lite tv-tittande med älskling innan sängdags.. menade tv-tittande med VÄRLDENS BÄSTA ÄLSKLING FÖRRESTEN! =D han är bäst! älskar dig Chris!

xo xo J


 

ayia napa -06... vaddå smal??? ser ju fan ut som en flodhäst nu jämfört med då... är så avundsjuk på mig själv när jag ser såna här bilder! vill va så där nu ju.. =(






Myslördag

Sitter hemma i soffan.. har jämt tagit en mysdusch med chris! nu sitter jag med datorn och han spelar fifa, med tända ljus runtomkring oss! hur mysigt som helst! blir snart att se på tv, se om det går nån bra film på canal+ kanske! savannah har sovit sen kl 21, hoppas hon sover hela natten nu! idag har vi bara vart hemma efter chris sluta jobbet! lekt med savannah, ätit mat och haft mys bara! det bästa som finns är att va med familjen.. då känner man att man är lycklig! den lilla hoppitossan vi har är det bästa i hela världen, så himla underbar!

va ju till ullared i torsdags.. sjukt va man kan handla! =D när jag kom hem och plockade upp allt, kunde man inte gå i vardagsrummet! det va saker överallt.. handlade en hel del till savannah, och en hel del andra saker! är nöjd med inköpen i alla fall! igår hade jag och savannah mys hemma med jenna och virre! vi kollade idol och prata skit! och medans vi gjorde det så spenderade våra andra halvor (chris, nicke och matte) kvällen hemma hos matte och spela tv-spel! så då kände vi att det va bättre och kolla på idol.. =D
va till bvc igår oxå.. nu har savannah dragit iväg mer i längd än vikt i alla fall, har stannat upp lite med vikten! hon väger nu9,4 kg och är 68 lång! har växt 5 cm sen vi va där sist! fortsätter hon så, så kanske hon inte är mischelin så länge till.. =)

varför är jag så lat för? måste börja röra på mig.. hatar verkligen som jag ser ut nu, ändå tar jag inte tag i det! kommer aldrig bli densamma som jag va förut, men kanske kan slippa se tjock ut i alla fall, få bort allt graviditetshull! klarar inte av att se ut såhär snart! och det är ju mitt eget fel att jag inte tar tag i det, ingen annans......

nu vakna savannah till, chris va inne och stoppa in tutten igen, ska knalla in och se om hon somna om.. annars får vi sällskap i soffan! =D vi hörs snart igen..

XO XO Jenny

bjuder på en bild från i somras! jag på skruttan hemma i lesjö! vill kunna börja rida igen..



R.I.P

R.I.P Miffo... världens bästa och goaste kanin! han låg död i sitt bajshus imorse när mamma kom ut i stallet.. han hade i alla fall ett jättebra kaninliv! han sprang fritt ute på somrarna, jagade katterna och hönsen, och han hann i alla fall få flera barn med grannkaninen! han hade inte kunnat haft ett bättre liv....





_________________________________________________________________________

Ullared imorrn.... xo xo J

Dear diary

Här är bild på nya skönheterna från gojane.. dom vänstra blev det på statt i lördags! och även en bild på sötingarna från barnavdelningen på h&m.. ;) dom va lite stora, men det är bra, då blir det sockor i vinter! =)
                       
                                                                                               
                                           

Jag sitter fortfarande i pyjamas.. chris jobbar och savannah sover! ska nog ta och knalla in i duschen efter inlägget!
igår storhandlade vi efter chris jobb, sen hem en stund innan chris skulle åka på träning! då ställde jag mig och gjorde pannbiff, potatis, gräddsås och stekt lök! chris t.o.m kom hem på lunchen idag och åt upp resterna.. då kan det inte varit så pjåkigt! missa bara att koka biffarna efter stekningen, så det får bli nästa gång! men det va gott i alla fall! speciellt min goda sås! =D sen vart det ett avsnitt av desperate housewives, gött och kunna ladda hem och kolla på dom när man vill! fast det är inte lika roligt sen när man kollat på hela säsongen!

ska bli så himla roligt att åka till ullared på torsdag.. som magnus betnér sa på parlamentet: ullared= NK för idioter!skratta så in i helvete! =D han har säkert rätt oxå.. men är man inte miljonär så är man inte! jag tycker i alla fall om att åka till ullared och handla billigt...

fan, måste börja handla julklappar oxå.. har inte köpt en enda! börjar bli dags nu.. snart julafton! och det ska bli sååå mysigt! =D

nej, duschen nu... men vi hörs ju snart igen!

CHRIS OCH SAVANNAH, DOM BÄSTASTE I VÄRLDEN! LOVE YA!

  visst är jag grym??? =)

6 månader

Idag fyller våran prinsessa ett halvår.. hon är redan 6 månader gammal! sjukt tiden går fort nu.. snart jul ju! hon utvecklas för varje vecka nu.. nu äntligen kan hon vända på sig, och kan sitta i några sek! älskar att sitta i gåstolen! hon är så himla go nu.. världens bästa!

kom hem från lesjö igår.. har ju vart där sen förra söndagen! jobbade en hel del i veckan, det känns bra! så igår vid 13 ungefär åkte vi hem och när vi kom hem till kga tog vi svängen förbi matte och virre eftersom jag var tvungen och hämta skorna från gojane! vilka skönheter säger jag bara.. hur snygga som helst! fast trodde inte klacken skulle vara SÅ HÖÖÖGA som dom va, så det kommer bli en uppgift att lära sig och gå.. hade ett par av dom ute på statt igår, men jag försökte väl stapla mig fram! =D bild på skorna kommer imorrn eller nått..

va som sagt ute igår! skulle ju egentligen inte ut den här helgen, men vi upptäckte att chris jobbar nästa helg! och sen skulle ju alla ut igår, så då valde vi den här helgen istället! så först va vi hos matte och virre.. jag, chris, virre, matte, jenna, pulver och zääta! där vart det lite singstar och så! sen blev det såklart statt.. som var sjukt dumt! när kl va ett var jag och chris utanför statt redan, varför håller jag för mig själv! =D statt sög såklart! bestämde mig idag för att jag inte ska dricka innan juldagen.. och det tror jag faktiskt att jag kommer hålla!

idag har det bara varit slödag.. chris gjorde mat så plockade jag rätt lite och plockade med kläder, men annars har vi suttit i soffan! har ju så sjukt mycke kanaler nu efter vi fått boxern, så det är mycke mycke bra på tv:n.. mycke bra filmer på canal+! det är så skönt och va hemma igen.. savannah är mycke lugnare när hon är hemma oxå! på torsdag är det dags för ullared, jihoo! och fredag ska vi till fotografen med savannah, och så ska hon till bvc! fullt upp.. =D

nu ska jag skicka ner savannah i badet, sen blir det ännu mer mys med familjen..

PUSS O KRAMEN

från dopet förra söndagen



från gårdagen


RSS 2.0