Torsdag

Jag är trött, hela tiden. Vad är fel? börjar fan fundera på om jag har nån sjukdom eller nått! kan vara oxå för att jag nästan inte kunnat gått ut idag med lillan pga regnet! men nu när hon ska nanna natten, då är solen framme minsann! chris slutar jobbet om en halvtimma, så det ser vi fram emot!

Igår va jag till bvc.. mätning, vägning och vaccination! sannis har bara gått upp 300 g sen vi var där sist! så nu väger hon normalt, som dom ska göra i den här åldern! nu har hon inget försprång längre! =) barnmorskan sa att det är väl för att hon börjat rört sig så mycke! sprutorna gillade hon inte.. den första gick ganska bra, men den andra, då skrek hon som en stucken gris! tyckte så synd om henne! men nu är det över, och några biverkningar fick hon inte! efter bvc gick vi lite i affärer, sen kom jenna och virre ner till stan så käka vi lunch på som hemma! bakad potatis med skagen, som sist! dynggött! =)

i förrgår hyrde jag och chris twilight, oh my god säger jag bara! vilken bra film! den får man inte missa och se.. så jenna, det är ett måste! =D ser sjukt mycke fram emot tvåan..



händer i helgen då... virre vill ha med mig till hennes syster på förfest, sen mat på jacks och sen skaka rumpa på statt! men jag vet inte om jag vill på statt, det är det! jag har beslutsångest! chris har lovat sin mamma att hon får ha sannis på lördag, så chris tror jag ska till kim på fest! funderar även på att följa med dit en stund, sen dra hem istället för statt! skulle även kunna följa med virre först och sen dra ner till kim! va fan, beslutsångest! ah, får bestämma mig imorrn!
är ju även klassfest i filipstad nästa helg..

nu ska jag ta en liten dusch.. gött dä! men vi hörs snart igen!

här är nån bild från virres 20-årsfest, det bjuder jag på idag! bilderna tagna av jenna då min kamera inte hade batteri!










har ni sett mina nya skor?? tog evigheter och hitta rätt storlek.. ;) fulaste
smajlet ever, men nått måste man ju bjuda på!








Måndag 090525

Funderar på att lägga ner bloggen då det känns som jag aldrig har nått att skriva.. lär nog skaffa mig ett liv innan jag kan blogga!

Har soffläge och kollar på tv:n.. Savannah sover redan, hon sov inte så mycke middag idag så det blev en tidig kväll! Chris jobbar kväll självklart och det är trist som fan!
Lär berätta om helgen i alla fall.. I torsdags var det lesjöforsdagen, och det va en lyckad dag! Gick runt lite bland stånden på dagen och sen var det brännbollsturnering som gällde. Chris va med och spela och jag kolla på! Sen på kvällen var det dags för fest.. Vi va hemma hos en som heter Tobias och det blev riktigt kul! Och lika kul var det på folkets hus sen! Både jag och chris hade jätteroligt, så det va en lyckad dag! Sen på fredagen tog vi det bara lugnt och på lördag fm åkte vi hem till kga! Kl 17 skulle vi va hemma hos virre! Där fick vi mat och tårta! Sen vällde det in folk och till slut va hela huset fullt! =) men roligt var det.. så tack virre för en kul kväll, och hoppas du blev firad ordentligt! =) jag, chris, jenna och nicke hade bestämt redan innan att vi inte skulle på statt, men vi fick annat att göra! när alla skulle dra upptäckte vi att jennas jacka va borta.. så vi åkte till statt och fick nyckeln av virre till huset för att åka tillbaka och leta ordentligt när alla va borta! men vi hitta den inte.. men till slut kom den fram då det va emma som tagit fel så vi åkte och bytte! och sen drog vi till max och käka, och sen hem till oss för lite "efterfest".. jag och jenna satt och gäspa och chris och nicke drack väl lite grann! efter ett tag drog de hem och vi somna på ett par sekunder! på söndagen hämta vi sannis i prästbäcken, vi mötte upp mamma! och när vi kom hem kom jenna och nicke och vi spela kubb i parken! jag och jenna vann självklart, 2-1 i matcher! och idag har jenna vart hos mig och sannis, så vi tog en promenad upp till chris på transcom och sen hem igen efter ett besök på konsum! idag har jag även gjort supergo mat.. stekt sej, potatis och en kall sås på cremé fraiche, majonäs, dill, räkor, röd rom och kryddor! mums vad jag är bra! =)

herregud va kladdigt det där blev.. bara babbla på en massa! hoppas det går att läsa i alla fall. nu vet ni vad jag gjort i helgen.. nu ska jag gå och kolla om det finns nå ätbart i skåpet! vi hörs.. puss


En onsdag i Lesjö

Vill börja med och gratta baben Virre som fyllde 20 år den 18 maj! =) Hipp Hipp Hurra!! På lördag ses vi, och då blir re brakfest! Det ser vi fram emot!


_________________________________________________________________________

Mamma kom nyss hem från jobbet så hon får passa sannis en stund nu när jag sitter vid datorn! hon har blivit helt omöjlig nu! och lyssnar inte överhuvudtaget! idag har hon hällt ut katternas vatten och försökte bada i det, hon hällde ut gröttallriken imorse när vi åt frukost! och så ska hon kasta grejer på champ, mammas och pappas hund! hon är sjukt busig nu, man får springa efter henne hela tiden! och nu när hon går helt och hållet går det så fort! så det är skönt nu med en liten paus.. =)

senare sen ska jag åka in till filipstad med josse, vi ska gå på systemet! chris köpte det jag ska ha igår, men jag följer med i alla fall, kan ju hitta nå mer! =) och ikväll kommer min babe hit... som jag längtat! visst, nu fuska vi ju lite eftersom han kom söndag kväll och åkte måndag morron! men jag saknar han lika mycke i alla fall! men nu stannar han ju längre.. imorrn är det lesjödan, så åker vi hem på lördag em för då är det virre som ska firas! tror det kommer bli en bra helg det här! ser fram emot den!

ändrade planer ang. sommaren oxå.. ska jobba i lesjö! det blir så ändå.. kommer kanske inte jobba så himla mycke, men det spelar ingen roll! jag slipper jobba i kga och så får jag mer tid med familjen oxå! plus att det är mycke bättre betalt här hemma! så kan vi åka och bada och sånt med sannis! vill inte bo hemma hos mamma och pappa heller hela sommaren, men vi får se hur det löser sig! ska försöka sälja våran lägenhet snart i alla fall!

nej, nu ska jag gå ner och duscha.. så inte josse ringer och säger att vi strax ska åka! hörs snart igen.. puss,puss


En lördag i skogen.

Nu kommer lite uppdateringar.. har varit en vecka i lesjö imorrn, det har gått fort samtidigt som jag tycker det går skitsegt och saknaden efter chris är stor! okej jenna, jag saknar dig oxå! ;) har jobbat hela veckan mån-tors, va ledig igår så jobbar jag nu lör-mån! sen ledig ett par dagar och sen jobbar jag morgonen på lesjödagen! savannah trivs bra då hon har mycke och göra här, jaga alla djur bland annat! =)
längtar såå tills på onsdag när min skrutt kommer hit!!

jag och chris har nya planer för framtiden.. vi funderar närmligen på att FLYTTA TILL LESJÖ! hoppa inte högt i stolarna nu! =) vi funderar på det för en kort period, så jag kan jobba! för här finns det ju alltid jobb! i såna fall blir det efter sommarperioderna, men ingenting är säkert än! har börjar kolla lite på boenden och så! men allt kan ändra sig och leda till något helt annat! men det skulle va så skönt att kunna jobba, och ha det tryggt! chris får väl söka jobb i verken här nere i lesjö, men tills dess får han jobba kvar i kga! bo i en etta eller något och komma till lesjö på helgerna! samtidigt vill jag inte lämna kga, har bott där i tre år snart, så det känns konstigt! vill inte lämna min bästa Jenna heller, det är ju tack vare henne tiden i kga har varit kanon! och jag är nervös att inte chris ska trivas här, jag vet ju hur det är att bo här, så det är inga problem! men hur skulle det gå för han?? lämna allt i kga! ja, vi får se hur det blir.. om inte allt va så himla svårt!

jag och chris skippar farmors 70-års kalas nästa helg och åker hem till kga på lördag fm! vi ska nämligen på virres 20-års kalas istället!! hurra hurra! =) så hör det nu virre, du är viktigare än min farmor! ;) men savannah får följa med på 70-års kalas, så åker vi halva vägen och hämtar henne på söndagen! så nu ser jag fram emot ett brakkalas i virre och mattes hus! är redan taggad! =D
brakkalas blir det även här i lesjö på torsdag.. gamla hederliga lesjöforsdagen! så då blir re lengondrecka å hembränt!=) nej da, men nån cider eller två! =D

nu ska jag gå ner och byta blöja på sannis.. det luktar inte hallon här inne nu! =) ska även göra mig klar för jobbet sen, så jag hinner nanna en stund med sannis, är trött!

hörs snart igen... PYSS O KYSSS

Lööördag

Lördagkväll och jag är ensam.. Savannah ligger och sover och Chris är och tar några kalla hos zääta! Om jag gillar det håller vi tyst om.. =) nej men imorrn åker jag ju te lesjö och vi kommer inte ses på 10 dagar så då trodde jag vi skulle ha mys med varandra idag! men så blev inte fallet och jag får klara mig med min godispåse och da vinci-koden!
Idag va vi till örebro en sväng.. Chris ville ha lite kläder! Han införskaffade sig fyra t-shirtar och jag två linnen från lager 157, och sen köpte han sig ett par chinos på MQ! så lite blev det i alla fall.. så nu missa jag din fotbollsmatch idag Jenna, det va inge bra! hoppas derbyt gick bra, jag höll tummarna för er!

Det har varit ett par ganska dystra dagar i vårat hem de senaste dagarna.. det har tänkts mycket på jobb, pengar och sånt! jag ska jobba på äldreboendet i sommar, som är ganska långt bort från mitt hem! och jag har ju inget körkort! blir inte så kul att cykla varje dag, inte heller då jag ska lämna sannis på dagis! och efter sommaren kommer jag inte ha något jobb, vad händer då? ska jag stämpla kommer jag inte klara mig ändå, kommer få dynglite pengar! och chris har inget bra jobb, han hatar verkligen sitt jobb just nu! vi har pratat om att vi är beredda att flytta om det skulle finnas jobb nån annanstans! men det finns det ju inte heller.. hur våran framtid ser ut vill jag inte veta just nu! jag hoppas det kommer ett ljus snart, och det ska va snart det.. man känner en stor press när man har barn, att hon ska ha det bra! vi vill flytta till större, ha bra jobb osv! men det är svårt....

börjar få lite ångest nu att jag ska åka hem te lesjö imorrn... ska va borta från kga i två veckor verkligen! samtidigt känns det skönt att få jobba lite! men som sagt, två veckor är lång tid! och 10 dagar är lång tid att va borta från chris.. och det är bra länge för savannah att va från sin pappa! men nu är det som det är och jag måste jobba!

nu ska jag kolla på filmen och tycka synd om mig själv.. fan vilket dystert inlägg det blev känns det som! =) blir bättre nästa inlägg får vi hoppas! ha en bra lördagkväll alla.. hörs snart igen!

avslutar med en bild på den bästa, prinsessan Savannah Alicia.


Nya tag..

har aldrig ork att blogga längre, och det känns som jag inte har något att blogga om! iofs, hade inge mer att blogga om förut! =) ska ta tag i det och blogga mer från och med nu! sitter i alla fall i soffan och kollar ut genom fönstret och ser detta skitväder! jag och sannis som skulle ut på långpromenad idag, det blev det inge med! jävla skit! savannah har i alla fall blivit ett år sen sist jag skrev! vi åkte hem till lesjö förra veckan på torsdag, på fredag fika vi hos mormor och morfar eftersom morfar fyllde 71 år! sen på lördag var det dags att ha kalas för lillan eftersom det va hennes 1-års dag! hon fick massor av presenter och var i full gång så hon somna ganska tidigt på kvällen sen! hon va helt slut prinsessan! på kvällen hade vi mys framför brasan på altan.. jag, chris, jessica, mats, pappa och mamma! på söndag morgon vid 10 drog vi hem till kga, vi skulle ju va hos chris morbror geir kl 13! där firades savannah som fyllde 1 år, ebba som fyllde 10 år och geir som fyllde 40 år! sen kom vi hem, och kl 17 var det åter dags för ett kalas. våra kära vänner ville självklart oxå fira sannis! så ännu mer presenter och ännu mera tårta! =) tror savannah hade en bra helg, och att hon är glad över det hon fick! så tack alla för alla fina presenter!

har vi gjort i veckan? vi har varit till kliniken.. som jag nu slipper åka till varannan dag! såret har dragit ihop sig nästan helt, och läker det inte ihop helt ska jag bara ringa in till kliniken! men det är mycket bättre nu i alla fall! så har vi varit nere på stan och köpt kläder till sannis för presentkortet hon fick! och igår va vi med chris ner till synsam, han får glasögon nästa vecka! han blev så fin, jag älskar glasögon, jag tycker det är tokfint! pröva själv en massa glasögon igår, önska nästan att jag har lite dålig syn! =) sen åkte vi till skokanonen och köpte sannis ett par ordentliga skor! sen har vi inte gjort så mycke mer.. idag håller jag på och tvättar kläder, åker till lesjö på söndag! ska va där i hela två veckor!?! ska jobba, som är ett måste! får nämligen inte högsta summan från försäkringskassan längre när det gäller mammapengarna! så jag måste jobba! och sen är det lesjöforsdagen 21 maj och farmor ska ha 70-årskalas 23 maj! så kommer hem söndag den 24 maj! det dåliga är att chris jobbar varje dag fram tills den 20:e, så vi kommer inte ses på en och en halv vecka.. rekord! vet inte hur det ska gå men.. kommer längta ihjäl mig! savannah också!

nu ska jag ta och ringa ett samtal! håll tummarna för mig! nu lovar jag att fortsätta blogga, så vi hörs snart igen.. =)
puss o kram






RSS 2.0