Tisdag

Hej bloggen. Nu var det ett tag sen igen.. måste skärpa till mig! =)

Härligt väder det är idag.. inte! från superfint till regn.. så alltså riktigt mysväder idag! och det passar ju bra eftersom jag väntar mig en helkväll med massage. när vi la oss igår kväll sa chris det, att imorrn kväll ska du få en helkväll med massge, det va så länge sen du fick det! underbart go han ä! =) så det ser vi fram emot! sannis ligger och sover, och det förstår jag.. vem vil inte sova i det här vädret?!? om ett tag kommer jenna hit en stund.. prata lite skit, alltid lika underhållande! =D

det närmar sig med sommarjobb oxå.. som betyder jobba i lesjö! och det va ju tänkt att chris skulle ha savannah då när han har semester, men nu finns det en liten chans att han får ett nytt jobb! och då får han ingen semester! han va nämligen på intervju i fredags, så skulle de få svar i slutet på den här veckan! jag tror nån äldre med mer erfarenhet får jobbet, men vi får se! 60 st hade sökt jobbet, 10 st bara fick komma på intervju! så en liten chans har han ju.. och skulle han få jobbet vet jag inte hur vi ska lösa sommaren faktiskt! dagisplats har vi fått här i kga nu i alla fall, med start 4 aug! fast det är ju inte dödsviktigt då känns det som, jag har ju ändå inget jobb efter sommaren! men det är ju bra för sannis, få träffa andra barn!

till helgen är det klassfest.. det ska bli kul! vet inte hur jag ska komma dit än men.. vill inte att chris både ska skjusta och hämta, och han har ju sannis och tänka på oxå! men det löser sig..
och helgen efter det ska jag jobba, sen ledig en vecka när det är midsommar, och sen börjar schemat! på midsommar ska vi va i chris mormors stuga.. den ligger typ två mil utanför kga! jättefint är det där, den ligger vid vattnet och så finns det badtunna! så där ska vi va tors-sön! sannis ska va hos farmor på midsommarafton i alla fall, så får hon va med oss där uppe sen! vet inte vilka det blir än.. jenna och nicke i alla fall, sen får vi se om nån mer vill va med oss! =)

nu ska jag gå och sätta på mig kläder.. sitter bara i t-shirt än! lovar att det blir skärpning med updateringen.. =)
take care! pusss



RSS 2.0