ful eller inte?

sa ju i förra inlägget att jag skulle lägga ut en bild på lampan vi köpte igår.. tyckte när vi ställde dit den att det blev superfult! funderar nu på att ta bort den! så säg ärligt nu hur det ser ut... =D så kommentera nu! lampan som typ hänger i ett fiskespö över bordet... bilden blev lite suddig!



Sonntag!

Softilerar i soffan.. chris och hans pappa håller på i köket och savannah sover! fattar inte hur hon kunde somna sånt väsen som dom för.. men det var kanske för att jag stoppa bomull i hennes öron! =D ska vänta tills hon vaknar då ska vi ta en promenad till kronhallen och handla lite!
karlstad och shopping igår.. hitta inte så mycke som jag trodde jag skulle göra! och det jag sa att jag skulle köpa innan glömde jag tom bort och köpa! =D nästan så jag behöver en påminnelselapp nästa gång! blev i alla fall ett par baggyjenas från wear it, kul att man kan hitta ett par billiga jenas nån gång oxå, så det va soft! även fast jenas inte sitter som handen i handsken efter graviditeten men, det skiter vi i just nu! =D en stickad cardigan från MQ, trosor och bh:ar från H&M, 2 linnen från gina! byxa, tröja och vantar från lindex till savannis! skjorta och slips från MQ till chris! sen handlades det en massa från ikea oxå.. köpte en lampa som står på golvet oxå, chris idé! men när vi kom hem och sätte upp den tyckte vi det blev superfult! eller så är det bara en vanesak kanske.. lägger upp en bild på den ikväll, så får ni säga ÄRLIGT hur det ser ut! =D vi måste veta om vi ska ta bort den eller inte..

imorrn kommer mamma och hämtar mej så åker jag hem till lesjö ett par dagar! skönt att inte bara sitta hemma i kga och uggla när chris jobbar! så åker jag väl hem på onsdag eller torsdag! för sen på fredag smäller det jenna.. ;) då ska vi va på lyset och digga till linda bengtzing! gött att det är en fredag, då har man hela helgen sen!
sen är det meningen att jag och chris ska va nyktra fram till nyår.. chris har redan börjat han! få se hur det går.. eller hur länge det går.. ;)

nu ska jag plocka rätt lite innan jag drar imorrn.. tvätta kläder som ska med och så! blir att umgås med sandra på onsdag oxå, ses ju inte så ofta..

ÄLSKAR MIN FAMILJ! CHRIS OCH SAVANNAH ÄR DOM BÄSTASTE I VÄRLDEN!!

puss o kyss, J














'


















Fredag och helg, wihoo!

Jämt nyss fått savannah och sova.. bra tid! och inte som igår, då somna hon kl 17 så fick vi väcka henne kl 20! sen va hon vaken till vi gick och la oss typ mellan 23 och 00! =D så hoppas hon kommer i säng i bra tid ikväll! skulle egentligen vart med virre och några som hon känner till örebro idag, till gustavsvik bl.a! men eftersom jag inte fick några pengar igår från försäkringskassan så va jag tvungen och sitta och ringa dit, så skulle jag ringa kyrkan oxå eftersom dom inte ringt än om doptiden! försäkringskassan var försenade så dom har satt in pengar idag på mitt konto som tur är! och hon på kyrkan hade semester den här veckan, så får ringa igen på måndag! sen så har jag aldrig badat med savannah, så jag våga inte göra det själv heller.. vill att chris ska va med första gången! imorrn blir re shopping i kstad.. savannis ska va hos moster så länge! ska bli riktigt kul.. har inte shoppat ordentligt på bra länge sen jag blev gravid! hoppas bara det finns nått jag vill ha! sen blir helgen lugn bara.. eftersom det är linda bengtzing med jenna som gäller nästa fredag! =D

fan va bra idol är... har ingen riktig favorit sådär än! men lilla johan är ju en riktig sköning! =D men alla sjunger ju superbra, tycker inte nån sjunger dåligt! gött, till veckan är det idol alla dagar mån-fre! är i lesjö då.. åker hem på måndag och är där i några dagar! chris jobbar hela dagarna så vill inte va själv! mamma ska hjälpa mej lite inför dopet oxå, så det är bra!

nu ska jag gå och ta en varm dusch... och räkna minutrarna tills chris kommer hem, för då blir det kramkalas vill jag lova! saknar honom varje dag han är från mej, min lilla skrutt! så otroligt snäll person får man leta efter, han är så himla underbar! så himla go mot savannah, en riktigt bra pappa! älskar dig chris, mer än jag visar ibland..

puss o kram, J


shoppa!

måndag, måndag, måndag! savannah ligger och sover och jag har jämt nyss tagit en varm dusch! gårdagen var mysig.. blev bjudna på tacos lasagne (eller vad man ska kalla det) hos virre och matte! dom kom hit så åkte vi till willys och handla, sen hem till dom! så gjorde jag och virre maten.. eller jag gjorde sallad, virre gjorde resten! =D sen var det mys med mat och tända ljus! hade aldrig ätit detta förut, men det va supergott och jag blev supermätt! sen var det film på tv:n så vi vart kvar ett tag! men runt 23 åkte vi hem, då va savannis supertrött.. så det va bara att flytta över henne till sängen när vi kom hem! jag och chris satt i soffan ett litet tag, ända tills jag kände hur ögonlocken började falla ner, då sa baby att vi skulle flytta oss till sängen! där blev det harry potter och efter nån minut sov vi båd två! tur det finns timer på tv:n.. ;)
virre, det är ju dags igen snart.. myskväll med mat och alkoholhaltiga drycker.. vi får styra upp det där... =D

vill sä gärna shoppa... så på lördag blir det heldag i örebro eller karlstad med älskling.. då ska det shoppas! ikea blir det oxå, måste ha en del saker där! blir ingen utgång till helgen.. fick sms av jenna imorse att den tredje blir re linda bengtzing, så jag skulle se till att fixa barnvakt! men det är redan ordnat, chris ska inte ut! han är hemma med savannis! så då har jag barnvakt, och så har vi skjuts.. ;)

fan va jag är hungrig.. vi glömde köpa bröd igår så jag hade inge frukostbröd imorse! hitta lite cocopops i skåpet som jag åt! men det va inte mycke att hänga i julgranen! blir kronhallen sen när chris kommer hem..
skrev att ditt recept på köttfärsås nyss virre som du hade på din blogg, det lät så gott! så imorrn blir det nog det tror jag!

nu ska jag hänga in torr tvätt, innan maskinen är färdig så det blöta måste upp... känns som jag inte gör annat än tvättar, skriver det jämt i bloggen! =D så måste jag göra nå mat oxå.. chris kommer om en timma!
puss o kram, J


försök till inbrott

Söndag idag... så har det gått en vecka igen! sjukt fort tiden går! satt bara hemma själva igår, mös och kolla på tv! savannah somna tidigt så det var lugnt! vi har haft chris pappas bil på våran parkering inatt! så förut när chris skulle ta bilen upp till hans pappa så uptäckte han att nån försökt gått in i bilen! skulle väl sno den eller kolla vad som fanns på insidan! dom har inte kommit in i den, bara försökt! chris sa att det är ju inte den lilla självrisken på den bilen! så det känns ju lite skit att det var på våran parkering den stod! men inget att göra nått åt...

som sagt, igår kom panelen upp på den ogjorda väggen i köket! och lite småsaker blev gjorda, som spackel och så! idag ska det komma upp lite tegel! få se hur mycke det blir gjort idag! men det går framåt i alla fall.. =D

idag funderar jag på att ta en riktig långpromenad med vagnen när chris tränar thai! vädret tillåter ju i alla fall! riktigt skönt!
chris lura mej i fredags att det är idol ikväll.. så det har jag gått och sett fram emot! men kolla nyss på tvtablån, men ser fan inte att det är idol! så det var ju sketet... får vänta tills tisdag tydligen! så nu blir det stryk när han kommer hem.. ;)

nu ska jag diska och hänga tvätt.. lite nytta sådär på en söndag! skulle behöva dammsuga oxå, men det skiter jag i...

KYSS, J

Kramkalas!

Orkade inte sova länge idag som jag hade tänkt att göra.. antagligen är det bara för att inte savannah var hemma! men nu är hon hemma, kom för en kvart sen! men det hann inte bli så mycke kramkalas, för hon va så trött så nu ligger hon och sover i sin säng! hon ska va hemma till halv fyra, då kommer farmor och hämtar henne igen då ska dom och hälsa på farmors pappa! men då blir hon inte borta så länge som tur är.. så har vi hela kvällen sen tillsammans, då blir det kramkalas vill jag lova! =D nu håller chris och hans pappa på i köket, sätter upp en skitfin panel på väggen! det kommer nog bli supersnyggt! jag sitter bara och latar mej i soffan jag.. men kan ju inget göra ändå så! =D
igår kväll va jenna och nicke här.. vi spela chicago! gissa vem som vann?? självklart kungen.. jag alltså! =D

längtar så tills dopet... ska bli så mysigt! alla kommer komma pga av våran lilla skatt! dom skulle ringa den här veckan om vilken tid det blir, kantorn va inte där när jag ringde och boka! så dom skulle återkomma om tiden! men dom har inte ringt den här veckan.. hoppas dom ringer i början av nästa, så vi kan börja skicka ut inbjudningar! måste ju veta hur många det blir och så!

3/10 är det linda bengtzing på statt, och 18/10 är det amanda jensen! jävel va stort.. ha ha! får se vad man kan gå på och inte.. som sagt, man kan inte va ute jämt när man har barn! ;) det löser sig nog skulle jag tro...

nej, kanske göra nått vettigt.. eller, vad skulle det va?? =D over and out, J

ÄLSKAR CHRISSEN OCH SAVANNISEN SÅ SJUKT MYCKE.... åhhhh, är så lycklig!!!



en goding från midsommar -07! lina, jenna och jag!


midsommar -08! älskling och nicke


Freitag

Sitter ensam hemma i gungfåtöljen och inte gör ett skit.. chris har lämnat lillskruttan hos farmor, hämtar pulver och hämtar pizza! blir en hemmakväll utan min Savannis.. nu är det ett tag sen hon va från mej, och det är ju inte ofta det händer att vi bara sitter hemma när hon är borta! saknar henne grymt redan.. är ju van och sitta framför tv:n med henne i knät ju, eller  ha henne liggandes på golvet och prata! men hon kommer ju hem imorrn igen! då blir re kramkalas igen! va ju till bvc idag.. våran lilla mischelin väger 8160 och är 63 lång! hon drar iväg som tusan i vikt, men längden går det lite trögt med! kort och knubbig, det är vad hon är! så oerhört go! två sprutor fick hon oxå.. gnällde bara lite efter hon fick den andra, hur duktig som helst!  

imorrn ska det faktiskt hända nått i köket... får se hur långt det kommer i helgen! lägger ut bilder på lägenheten när den är färdig, så kanske nån vill köpa den när det är säljdags! ;) är redan för trångt, med alla savannah´s saker! och mer lär det bli! så TYVÄRR lär det bli nått större snart.. men bor kvar så länge det går i alla fall!

snart blir det slut med all skräpmat, godis och dricka! eller, har ju lovat mej själv att äta på helgerna i alla fall! och så blir det att ligga i hårdträning! nu ska alla kilon bort som finns kvar efter graviditeten.. och allt löst skinn tack! får se hur det går.. =D

nej, nu kom killarna med pizza... bra början! ;) hörs snart igen.. puss o kram!!


Back at ya!

Kommentar på dagens inlägg:

stackars barn, har man skaffat barn kan man väl ta hand om det också.
Än att det ska stå i precis ALLA Inlägg att ni behöver barnvakt. Har man gett sig in i leken får man leken tåla...
Har man barn ska man inte festa varje helg


Inte för att jag behöver förklara mej själv, men gör det i alla fall.. jag förstår inte vad problemet är hos DIG, anonyma person! sköt ditt istället, eller skriv ditt namn nästa gång du lämnar kommentar! du vet inte ett dugg om mej eller min familj! dom som känner mej vet att jag inte festar varje helg, och att jag tar hand om mitt barn alldeles utmärkt! jag va inte ute förra helgen och ska inte ut helgen som kommer.. farmor till savannah FRÅGA OM HON FICK HA HENNE PÅ FREDAG! och hur fan kan du skriva stackars barn??? du vet inte ett skit om hur savannah mår.. för den delen så mår hon perfekt, den gladaste lilla varelse som existerat! vaddå "har man gett sin in i leken får man leken tåla"?? jag har aldrig sagt att det är jobbigt att ha barn.. aldrig!! savannah är det bästa som hänt oss.. och vi älskar henne oerhört! man måste få gå ut och roa sig ibland, det behöver man i våran ålder! livet som mamma och pappa glömmer vi inte bort den lilla tiden vi är från savannis, vi tar bara en liten paus från det en kväll! jag tycker det är så lågt att inte skriva namn, inte stå för sin åsikt! du har skrivit att jag skriver i alla inläggen att jag behöver barnvakt, alltså läser du mina inlägg jämt.. jag tycker att om du tycker att jag sköter mitt barn illa, eller stör dig på det jag skriver, sluta läs min blogg!! egentligen ska man inte bry sig om vad andra tycker eller skriver, men när det gäller hur jag tar hand om mitt barn, då måste man förklara sig.. min första gissning är att du är avundsjuk, eftersom jag lever det perfekta livet.. jag har världens bästa familj, och fastän jag har en liten dotter har jag möjlighet ibland och gå och roa mej med mina kompisar! som jag känner nu kan det inte va bättre.. hoppas nu att du läser det här, och trycker in det i din skalle! så hoppas jag, att du kanske kan förstå...

så, nu har jag skrivit av mej lite... =D nu ska jag återgå till min lilla godispåse och invänta idol... over and out!


Härliga torsdag!

Det är ändå nått speciellt med hösten.. sommaren har varit skit ändå, så det är inget man saknar! hösten är mysig.. det börjar bli kallt och det är en massa mys! =D torsdag idag.. kom hem från lesjö igår kväll! varit där och varit djur- och husvakt sen i måndags då mamma och pappa varit till åland! chris kom upp tisdag kväll så åkte vi hem igår! helgen blir lugn.. farmor ska ha Savannis imorrn tills på lördag! så det blir barnfritt ett litet tag för oss.. kanske blir en kväll att ta hand om varandra och ha en massa mys! och sova lääänge på lördag..

när jag ändå va på gång förra veckan och online handla på h&m blev det ett paket från ellos oxå! och igår när jag hade fått ett mail att paketet är på väg, så stod det att en av tröjorna var det storlek 40 på!!! fan va irriterad jag blev.. undrar om det är jag som klickade i fel eller hur det blev! arg är jag i alla fall.. inte lika roligt längre och gå och hämta ut det! men fårväl skicka tebax...! när jag ändå klagar kan jag klaga på förlovningsringen oxå.. efter graviditeten är den för liten!! klämmer fingret av mej.. kan ha den en liten stund! hur kul är det då?? måste jag gå iväg och töja ut den oxå..
t.o.m fingrarna är större efter man vart med barn.. helt fantastiskt! finns inget ställe på kroppen som är sig likt.. tyvärr!

imorse när Savannah vakna lovar jag att hon sa hej.. jag sa hej och godmorgon och då kom det ut ett hej! säkert en tillfällighet och att det lät precis som det, men ändå... =D imorrn ska vi till bvc.. vägning, mätning och en spruta ska hon få.. stackarn! egentligen vill jag inte hålla henne då.. chris va med sist, men imorrn jobbar han.. så då blir det att jag får gå dit själv! tycker så synd om henne när det gör ont.. men tur det går över så snabbt..

nu ska plocka rätt lite och tvätta ett par maskiner.. det måste man varje dag eftersom vi har en liten spylisa.. =D

hörs snart igen... puss puss från Jenny och Savannah


Lördag och helg!

klockan är tio en lördagkväll, och tror vi är typ ensamma om att va nyktra.. enligt chris i alla fall! eller, tror jenna är hemma och är sjuk, så hon är kanske nykter oxå! =D men chris jobbar ju hela helgen, och så har vi ju en tillökning på nästan fem månader.. så utgång idag stod inte högst upp på listan! =D idag har moster jessica vart här oxå och hälsat på..hade kläder med till savannah som vanligt! två pyjamaser och en tröja idag!  hon kom så tidigt imorse så jag och savannis va tvugna och nanna lite förut, mellan 17-19! hur skönt som helst var det.. så nu är vi pigga och alerta igen! beställde lite smått och gott från h&m nyss.. lite till mej och lite till chris! världens sötaste skor till mej själv.. synd att dom kommer så sent som början av nov bara..

jenna, varför är det sthlm om två helger för?? vi skulle ju ha röjt på statt då ju.. ;) lönehelg då, då måste jag pallra mej ut.. om barnvakt finns vill säga! va ju ett tag sen nu.. lite sugen faktiskt!

nu är dopet bokat oxå... info om datum och tid kommer till alla som får komma!=D med släkt och vänner blir det en hel del kan jag säga.. men det ska bli kul...

nu ska jag zappa lite mellan sing a long och hostel, och vänta på att chris kommer hem.. tror vi är nått jävla taxibolag idag!

chris och savannah-två mirakel som kom in i mitt liv... som gör mej lyckliga dag in och dag ut.. tack för att ni finns! älskar er så otroligt mycke!¨
och ett tack till jenna, världens bästa.. tur du finns i karlskoga.. hur skulle det gå annars?? =D

over and out!! //Jenny




Onsdag

Onsdag idag.. och det betyder idol från karlstad kl 20! wiihooo! =D och sen efter det blir re film.. eftersom det kom två bluray filmer från cdon idag i postlådan! den andra pirates filmen och supersugen! två väldigt bra filmer!
Savannis ligger på golvet, har hicka och kollar på momento.. =D snart våra bästa år, lite bättre i alla fall.. fortfarande världens sämsta serie, men man måste kolla på det i alla fall..

helgen blir lugn.. moster jessica kommer hit på lördag och hälsar på! ha hört oxå att det kanske ska hända nått i köket.. men det återstår att se, jag är skeptisk! =D måste få klart det lilla som är kvar... så jobbigt att ha det som det är nu!

9 st är vi till sälen än så länge.. 10 med savannah! vi, jenna och niklas, matte och virre, kim och amanda och zääta.. igår betalade vi handpenningen.. lite är betalat i alla fall! nu fattas det bara nästan 10.000.. ;)

så himla tråkigt och va ensam hemma.. önskar man inte behövde jobba! hade en massa pengar ändå! men det lär väl aldrig hända..

ÄLSKAR CHRIS OCH SAVANNAH.....



puss o kram


Måndag

Nu är helgen och oxhälja över.. åkte till lesjö på onsdagen förra veckan! gjorde ingenting på onsdagen.. på torsdagen var jag med Annso och Sandra på kvällen! på fredagen kom älsklingen upp till lesjö, då var det bara mys! sen på lördagen runt 11 var vi i filipstad för att ta en runda bland stånden.. vi med barnvagnen, Jenna och Niklas! regn var det nästan hela tiden oxå.. så jävla sketet! hade så bråttom när vi gick eftersom det regnade, så det blev inte spec mycke inköp! strumpor till Chris, renkött till Chris, majs till Chris, korv till Chris, strumpor till svärmor och en pizzaslice till mig själv.. =D sen vid kl 14 gick vi upp till Jennas mamma och åt pannkakor.. så hon stekte för fullt! =D sen kom vi hem vid 16 och då var det nästan dags att hoppa in i duschen direkt! sen vid kl halv sju ungefär åkte vi in till stan igen! då satt vi hemma hos Jennas mamma en stund och spela kort, sen gick vi bort till Linn på fest! sen vid 23 typ gick vi till öltältet! där inne var det bara trångt och man hitta typ ingen man kände.. där inne kom jag på när jag leta i väskan att jag hade tappat min mobil.. så i typ panik lämna jag och Chris öltältet! men den kunde va kvar hos Linn, så det va bara och vänta.. sen kom Jenna ut ur tältet och vi gick och åt på torggrillen! sen gick vi hem till Jennas mamma och vänta på att våran buss skulle gå hem till lesjö kl 3! kl 3 gick bussen hem och efter en stund tvärvakna vi då det kom upp en älg i vägen.. kunde kört av vägen! men bra gick det.. =D sen på söndagen var det bara slö och sen vid 15 ungefär åkte vi in till stan med mamma och hämta bilen, så åkte vi hem! sen var det bara soffan som gällde igår kväll.. myspys! det va helgen det.. kan säga att regn förstör hela marken! förresten, min mobil va hos Linn.. så jag fick den på söndagen, som tur var!

nu är klockan halv fyra och Savannis sover.. om en timma kommer Chris hem! tänkte snart ta en dusch.. då det inte fanns ork till det igår! =D


på onsdag är det idol igen.. i karlstad! så sjukt bra är det.. den nya juryn är ju bara för bra, mycke bättre än dom förra! nu har nya säsongerna börjat av gossip girl och dexter i usa oxå, så nu laddas det hem varje vecka! så himla bra.. =D världens bästa program!

jag har världens bästa familj.. världens bästa pojkvän, som oxå är världens bästa pappa! livet förändrades enormt för Chris när han träffa mej.. allt gick ju så snabbt! vi har varit tillsammans jämt över två år, bor ihop, är förlovade och har ett barn.. ett BARN! vi har en underbar dotter.. som vi älskar över allt annat! det är helt otroligt.. hon är över fyra månader gammal, men ändå är det svårt att förstå! men fortfarande är hon det bästa som finns.. =D jag är medveten om att jag förändra Chris rejält när vi blev tillsammans.. men han kan inte va bättre! han älskar mig och Savannah enormt, och finns där hos oss hela tiden.. han är världens bästa, så himla underbar! mitt liv förändrades oxå enormt när jag träffa Chris.. för jag visste inte att man kunde va så lycklig som jag är idag!!

färdigskrivet för idag.. Puss o Kram, J




Mysig helg!

har varit en riktig myshelg..
Fredag: Chris sluta jobbet halv fem, lite efter det kom Jenna och Niklas och vi skulle åka och spela minigolf eller spela tennis, men vi visste inte att strå stängde kl 7! så då åkte vi till nobel och spela bowling.. första gången i hela mitt liv jag spela det, men tyckte det va grymt kul! efter det åkte vi och åt pizza.. sen hem till oss och spela lite buzz! sen åkte dom hem och vi la Savannah och sen var det mys i soffan för mej och Chris med sex and the city-filmen.. så sjukt bra film.. minst lika bra som avsnittena! Lördag: Savannah hade ont i magen från det hon vakna på morron till det att hon somna kl 19 på kvällen.. va ledsen och grina hela dagen! Chris hade menat sig ut på kvällen, men eftersom Savannah va ledsen och så stanna han hemma! så jämt efter hon somnat kom kim, matte och amanda hem till oss! då blev det buzz och film! Söndag: vi sov ända till kl 12, hur skönt som helst och sova ut! sen kl 16 var det dags för bowling igen.. med kim, amanda, matte, stefan och hans kompis! jag va inte lika bra som på fredagen, men kul va det! sen blev det en film hos oss! sen låg jag och baby och kolla på spiderman 2 för oss själva när dom andra åkte hem! stugan till sälen blev bokad igår oxå.. 28/12-4/1, tandådalen, here we come! =D 8 st är vi än så länge, eller 9 st med Savannah! får se om nån mer ska med! en riktig myshelg har det vart i alla fall... hur skönt som helst!

på onsdag åker jag hem till lesjö.. sen kommer chris upp på fredag! så på lördag blir det att åka in till filipstad på marken.. sen på kvällen blir det utgång för mej och chris, så Savannah ska va hemma hos mamma och pappa! det ska bli riktigt skoj... vart ju typ ingen utgång förra året eftersom jag va gravid då, så tar igen det iår! =D längtar som tusan, det ska bli skoj..

ingen ny dator blev det heller.. när vi hade beställt den, då upptäckte Chris att det inte fanns nån hdmi-utgång på den! och det måste det va.. så man kan kolla på hd-filmer på tv:n genom datorn!  för eftersom det inte fanns det så skulle vi lika gärna kunna ha kvar den vi har nu! smart sa jag och inte kolla det innan.. så det blir att låta den gå i retur! får se om vi hittar nån annan..

nu ska jag lägga mej en stund.. är fan trött! Savannah sover så..

vi hörs snart igen! puss o kram





RSS 2.0