Redan över..

då är jul redan över, det går så sjukt fort! dagen före julafton åkte vi hem till lesjö och åt julmat hemma hos mamma och pappa, sen på julafton åkte vi upp till mormor och va där tills kvällen, då åkte jag, chris och savannah hem och mös i soffan! sen på juldagen åkte vi upp till farmor en sväng innan det bar hem till karlskoga! här är ett par bilder från julafton.. savannah var fin först med röd klänning, strumpbyxor, och en fin kofta, men det va så varmt så alla kläder va tvungna och tas av.. =)

savannah med några av mammas kusiner



va inge rädd för tomten alls! skulle dra av masken.. =)


mys med pappa


sen när vi kom hem till kga på juldagen duscha vi och så, sen åkte vi hem till chris mamma och öppna julklappar där.. och lämna samtidigt savannah eftersom hon skulle sova där! och jag åkte sen hem till virre och gjorde mig iordning och börja dricka lite! sen kom amanda och vi spela guitarr hero lite och sjöng singstar! senare kom även alla grabbs.. chris, pulver, zääta, matte, kim, abou och johanna kom även! vid halv två ungefär gick jag och chris hem till hans pappa en sväng innan vi tog taxi hem vid fyra! det som saknades under kvällen var såklart Jenna.. hon va kvar i filipstad! men vi tar igen det i sälen nu babe.. ;)

bjuder såklart på nån bild från kvällen..




                                



            



så, nu ska jag göra mig iordning.. jenna och nicke kommer sen och ska va barnvakt, jag och chris ska åka till örebro en snabbis och handla! sen ikväll ska tjejerna åka och handla en massa mat till sälen! och packas måste det oxå.. har massor att göra idag! för imorrn åker vi til sälen, för imorrn åker vi till sälen! =) ska kramas riktigt med savannah oxå, eftersom vi inte kommer ses på sex dagar.. min älsklingsprinsessa!

hörs efter sälen om jag inte hinner med ett inlägg imorrn.. puss, puss! ses i dimman folk!

God Jul...

ville bara skriva ett inlägg och säga GOD JUL TILL ER ALLA! hoppas ni får en riktigt trevlig och bra jul..

min första jul med en egen liten familj, ofattbart!

vi hörs... julkramar från Jenny, Chris och Savannah



fjärde advent? sista advent?

söndag idag.. fjärde advent eller vad man säger! =) känns inte alls som det är jul på onsdag! nu när man blivit äldre ser man inte fram emot det lika längre! det är synd, längtar tillbaka när man hade samma traditioner.. hem till farmor kl 14, fira jul på pappas sida, äta och kolla på kalle anka och sen öppna julklappar! sen ner till mormor och fira mammas sida, och öppna julklappar där och sen äta och så! allt är ju ändrat nu.. inte till det sämre, har ju en liten prinsessa nu att fira jul med! men man saknar ändå när man va liten och såg fram emot jul, den bästa dagen på hela året nästan! iår är det lite svårt att fira ordentligt med savannah, hon förstår ju inte så mycke än.. men nästa år, och alla år efter det, då kommer det nog bli roligt, roligt! =)

helgen då.. fredag var jag och virre och simma, sen satt jag, chris, virre och matte hos oss och åt pizza och kolla på tv! på lördag var vi till karlstad och handla lite smått och gott.. handla en klänning till nyår i alla fall, inte världens snyggaste , kanske. men det duger, den va billig i alla fall! =) syster fick mysa lite med savannah då hon va barnvakt när vi va ute i affärerna! sen på kvällen kom virre, matte, abou och johanna till oss.. vi käka tacoslasagne och det spelades självklart en massa tv-spel, som vanligt! =) idag har det bara varit lugnt,och det ska det fortsättas med..

juldagen ska killarna basta, och vi tjejer ska sitta och dricka lite smått.. blir ingen utgång i alla fall.. nej tack till statt på juldagen, bara en massa massa folk! och sen drar vi ju till sälen på söndagen.. så är vi i sälen i sex dagar och åker hem på lördagen! för sen på söndag drar vi på cinderella kryssning.. weeii.. =) vi, virre och matte, jenna och pulver! så det kommer bli väldigt dimmigt framöver..

en hälsning till världens bästa pappa och världens bästa tjej oxå! chris och savannah, ni är helt fantastiska.. älskar er så sjukt mycke!

nu ska vi strax åka och handla så fort savannah vaknar.. ska försöka göra kola och snickers idag! hoppas det blir mums! hörs snart igen.. puss o kram


Sliten

idag har jag och chris gått om varandra i dörren.. när han sluta jobbet kvart i fem stod jag med skorna i dörren för att åka och simma, sen när jag kom från simningen stod han med skorna och skulle åka och träna! så nu är det bara jag och savannis igen.. =) det va sjukt skönt och simma.. äntligen kanske man kan komma igång ordentligt, känns som det! så imorrn drar jag och virre och plaskar igen.. =) kommer ha världens träningsvärk imorrn, känns som så nu.. jag är ju inte van och röra på mig direkt! duscha i duschrummet tillsammans med anna lindberg, virre prata med henne och sa grattis till bebis i magen.. hon känner ju henne! lite coolt är det ju, sist jag såg henne var ju på tv:n när roomservice gjorde om hos henne.. och nu stod hon naken mittemot mig! ;) virre, jag tror du känner alla kändisar i kga.. anna, idol-lars.. ;)

savannah förändras så fort nu.. nu förstår hon ju ganska mycke, och babblar på som bara den.. =) äntligen har det kommit upp två tänder oxå, så nu är hon inte helt tandlös! =) hon kan sitta nu.. fast vi vågar inte lämna henne själv på golvet ifall hon skulle ramla, hon är inte hundra procent stabil! hon gör världens skönaste grimas när hon är glad.. så fort hon blir glad böjer hon bak huvudet, rynkar ihop näsan och ögonen! hon blir som en liten gris blandat med en kines.. så himla goo! =) världens bästa är hon! våran egna lilla solstråle!

inte länge kvar till julafton heller.. och inte länge kvar till sälen!! wihoo!! en vecka och fyra dagar kvar till sälen.. undrar vad man ska se fram emot efter sälen?? midsommar kanske.. =) eller det jag och chris ska hitta på! vi ska åka iväg nånstans tillsammans istället för att köpa julklappar till varandra! eftersom vi har gemensam ekonomi skulle det bli typ: chris, kan jag få lite pengar så jag kan gå och köpa julklapp till dej.. =D då är det bättre vi gör nånting!

husletandet fortsätter oxå.. det huset vi bjöd på for iväg alldeles för högt, det tyckte inte vi det var värt! men skicka intresseanmälan på visning på ett jämt nyss, så det blir fjärde huset vi kollar på i såna fall...

nu ska jag hänga tvätt, och leka lite med s.. vi hörs snart igen! puss o kram


Söndag

Söndag idag.. ännu en helg som är över! fredag kom sälengänget hem till oss och prata om sälen, det va riktigt skoj! drog ju lott om vilka som ska sova vart, vilka som ska laga mat och vad som ska lagas! =) jag ska laga mat med matte och abou, men det blir bara köttbullar och mos då, så det är lugnt.. =) så kl 12 söndag 28/12 åker vi uppåt sverige mot sälen.. wihoo, längtar så! fast vi åker ju lite tidigare eftersom vi ska lämna av Savannis hos mormor och morfar! lördag kolla vi på fotbollscup i bergslag.. pulvers lag förlora finalen så dom kom tvåa! sen på kvällen hade jag, virre, jenna och amanda mys hemma hos virre.. chips, dip, godis, cola, julmust, grillkorv och pommes, mysteriet på greveholm, guitarr hero, och en massa massa skitprat.. =) det va nästan så vi fick skavsår i munnen.. ;) och idag har dagen bara spenderas hemma, och nu lagar chris fläskkotlett, potatis och sås, är så sjukt hungrig! kollar lite på sanningens ögonblick, sen blir re nog wallander en stund..

i veckan har jag inge bestämt.. förutom mrl med virre på träningslagret imorrn, och simma ons och tors! måste planeras in en dag oxå då vi ska handla julklappar, har inte handlat nån än! men det är inte så många som ska handlas som tur är.. men vet inte när det ska finnas tid, till helgen kanske.. måste fan hitta en nyårsklänning oxå!

juldagen får vi se hur det blir, blir antagligen dricka men ingen utgång.. killarna tror jag ska basta och vi tjejer ska sitta tillsammans och dricka lite! har ingen lust och betala för att gå in på statt när vi åker till sälen tre dagar senare!

nu blir re mat.. vi hörs! puss o kram


Nobel nightcap

guud va dålig jag är på att uppdatera.. men har faktiskt inte haft tid, och det är sant! åkte till lesjö förra veckan på torsdag, käka julbord på kvällen för jobbet och så! sen har jag jobbat fre, lör, sön och mån! delad tur både lör och sön! så samla riktigt med timmar under helgen, gött! sen va jag djurvakt hemma på tisdag, så kom chris och hämta mej på kvällen halv tio! när vi kom til kga så åkte vi förbi jenna eftersom jag snabbt skulle testa hennes balklänning tills onsdagen! som tur var så kunde jag ha den! så på onsdag runt 14 drog vi mot sthlm och nobelfesten.. först trodde vi inte vi skulle komma nånstans då bilen krångla, som den gjort bra många gånger under vår lilla resa.. =) men det gick bra ändå! vi anlände i beckas lägenhet vid 19 ungefär, eftersom vi först stanna på h&m och käka pizza efter vägen och så! sen var det bara att duscha och börja göra sig iordning! så vid 23 ungefär drog vi mot kth och nobel nightcap! fick stå i kö en stund, men sen var det bara att kliva upp för trapporna och röda mattan! där inne var det tre våningar med olika rum.. alla rum hade olika teman, fanns 17 rum! tex ett rum hade calle och chokladfabriken som tema, där fanns det massor av godis och en bar där det va drinkar med choklad, mjölk och dylikt! =) ett annat rum hade bara whiskey, ett hade bara ren sprit, ett där man åt sushi, ett där man åt ostron m.m! fanns ju oxå discogolv såklart! ni skulle sett jenna käka ostron, jag skulle oxå pröva, men efter jennas utlåtande strunta jag i det! det va det vidrigaste hon käkat sa hon, och det kan jag förstå! =) allt man åt och all sprit man drack där inne va ju gratis.. så det va bara att pröva på! kändes konstigt att gå runt där i balklänning, och se alla gå runt i frack och sånt! men även fast det ska vara "fint" så var det självklart fylla här och där såklart! på ett ställe trodde vi att vi satt och käka en efterrätt, men det visa sig vara anklever som dom gjort mousse av, med fikon och skit! då var det inte lika gott längre.. =) när kl var 4 kasta jag och jenna in handduken och gick hemåt beckas lägenhet! där gick vi i regn, balklänning, bara ben och öppna skor.. trodde jag skulle frysa ihjäl, men hem kom vi i alla fall! somna jämt efter fem, och gick upp halv elva.. becka bjöd på frukost sen packa vi och begedde oss hemåt karlskoga! så vi va hemma vid 16.30 ungefär! det är coolt och varit på nått sånt här.. men det finns ju vissa minus oxå, t.ex att det va så sjukt mycke folk, gick ju knappt och röra sig kändes det som! måste ge ett plus till jennas bilkörning oxå.. det va farligt ibland inne i sthlm, men det gick bra och hon klara det galant mitt i värsta rusningstrafiken! =)
nu sitter jag här i soffan med min lilla familj och myser.. är supertrött oxå, har inte sovit ordentligt sen förra veckan.. så
ligger efter med sovandet, ska bli skönt att sova inatt!

imorrn är det idolfinal, även ska gänget samlas och prata om sälen.. kolla läget, bestämma mat och så! sen på lördag ska vi till bergslag och kolla cup, pulver spelar fotboll! så jag, chris, savannah och jenna ska sitta och heja! =) sen är det inge bestämt i helgen, så himla skönt! vill bara ta det lugnt och bara va..

nu ska jag försöka slita chris från tv-spelet, och ge savannah välling så kanske hon somnar igen då hon vakna för en kvart sen!

bjuder på nått kort från igår, tog nästan inga kort.. man fick bara ta mellan 23-00,och vi kom in efter halv tolv.. så hann inte knäppa nått nästan!

xo xo Jenny





dålig uppdatering!

Sorry att jag inte skrivit på ett par dagar.. har ju haft fullt upp! eller inte! =) hänt sen sist.. måndag var det nog inge speciellt, jag och chris va på promenad efter han sluta jobbet, sen va vi hemma! tisdag efter hans jobb va vi och kolla på hus.. tyckte om det som fan, synd bara att det va hundra till typ som tyckte det! så det blir nog inge med det huset heller.. vi la ett bud idag i alla fall, men så långt kan vi inte följa med, så vi kan säga hejdå till det huset! men det kommer väl fler.. sen efter det kom kim och amanda hit, softa lite! sen idag har jag, chris, savannah, amanda och kim varit i örebro.. amanda skulle till tandläkaren så då åkte vi allihop! jag och amanda skulle hitta varsin nyårsklänning.. tror vi pröva typ hundra stycken, men hitta ingen vi ville ha, tyvärr! helt otroligt va kläder vi pröva idag.. men det va roligt! så ingen klänning fick jag med mig hem, så blir naken på nyår! fick i alla fall en jacka, ett par leggings och ett diadem! så det blev ju lite i alla fall.. och när jag kom hem hade jag ett paket att hämta ut från gina med nio varor i, så det va inte fy skam! så fick jag ett par skor igår från skopunkten! så det har blivit lite shoppa dom här dagarna.. men jag är nöjd! =) sen efter örebro va kim och amanda med oss hem, så kom abou hit oxå efter en stund.. så det har varit en massa tv-spel kan jag säga! =) men det har varit trevligt!

imorrn ska jag och savannah åka till lesjö.. julbord med jobbet imorrn kväll! mamma ska till åland på mån-tis, och pappa jobbar, så då ska jag va djurvakt! lika bra och åka hem helgen oxå och jobba lite! så kommer chris upp på fredag, stannar tills söndag! sen åker jag och savannah hem på tisdag kväll.. för sen på onsdag drar ju jag och jenna till sthlm på nobelfesten! =) ska pröva emmas balklänning.. nu tusan jag ska göra det, kommer ju inte hem förrän tisdag! så måste lösa det på nå sätt.. vore jättebra om den passa, men tror den är för liten, men det märks! har lite smått sådär panik kan jag säga.. vad fan ska jag göra?

igår fyllde savannah sju månader oxå.. hela sju månader! fort tiden går nu.. börjar bli stor nu ju! världens bästa prinsessa! och vi älskar dig savannis högt över allt annat!

och chris, älskar dig oxå.. så himla mycke! du är helt underbar!!

nu blir re att kolla färdigt på two and a half men, sen FÖRSÖKA få savannah att sova, för sen vill jag sussa, är supertrött! hörs i helgen när jag är uppe i skogen! puss o kram, J


RSS 2.0