Tisdag

Jag, Savannah och Emma drog till örebro jämt efter halv ett på fm.. skulle va på kliniken kvart över ett! när vi kom till örebro missade vi avfarten till centrum, så vi åkte helt fel! ett tag var vi på väg till kga tillbaka! =) så det va nervöst ett tag att jag inte skulle hinna! men det gjorde vi, va till och med där nån minut före kvart över.. väl där inne tog det typ 5 min! först drog hon bort "tejpbandaget" som satt högst upp, det satt som berget och hon drog fort som tusan! sen tvätta hon med sån där sprit, och då sved det som tusan, fast jag trodde det va såren där stygnen satt som gjorde ont! sen drog hon bort tejpen där dom sytt, och sätte dit en ny tejp! då sa jag, men stygnen då? dom syr tydligen på ett sätt så stygen följde med när hon drog bort tejpen! dyngbra! =) sen gick vi lite i affärer och inne i en provhytt upptäckte jag vad det va som sved när hon tvätta.. när hon hade dragit bort tejpbandaget hade hon för fan skinnflått mig!! så är hudlös och röd på sidorna.. det är inge gott kan jag lova, det svider riktigt! smörjde med savannahs rumpsalva förut, hoppas det hjälper.. =)

hittade en jeansdress när vi gick i affärer.. superfin att ha i sommar! sen hittade jag inte så mycke mer då vi inte hade vagn med till savannah, så vi bärde henne på armen och sen va vi dynghungriga! så vi åkte hem till kga och mötte upp chris sen åt vi på som hemma! chris och emma åt kycklingsallad och jag och sannis käka bakpotatis med skagen! sen gick vi i ett par affärer här i kga, me hitta inget.. skulle ha ett par skor men fanns inte i min storlek! och savannah skulle ha lite kläder men hon blev så trött så vi va tvugna och åka hem! men på tors eller fre drar jag och chris till örebro för lite shopping, måste ha skor och jacka!

imorrn blir det frisören, såå gött.. äntligen bli lite fräschare i håret! det ska bli otroligt skönt! idag kom även våra tabletter, så chris hämta ut dom förut! 5 st om dagen ska jag inta, det är tre olika sorter! så får vi se sen om dom har nån verkan! måste köpa en våg den här veckan oxå så jag ser om det händer något!

nu blir det sjukhuset och 30 min på orbitreken.. sen käka nått, börjar bli hungrig igen! vi hörs.. puss o kram

Måndag

Go´kväll kära läsare.
Färjan 2 på tv:n nu.. chris är och tränar och savannah är inne i sovrummet och försöker sova, hon vakna till när chris åkte för en stund sen! men hoppas hon somnar om om en liten stund..
Promenad med emma förut, trodde vi skulle blåsa bort.. men vi kom hem säkert till slut! =) så idag blev det både orbitrek och promenad, så det ska va, gött!
det blir emma som följer med mig till örebro imorrn.. till kliniken och ta stygnen! chris fick inte ledigt! och på onsdag när jag ska till frisören blir det jenna som är barnvakt! tur man har folk som kan ställa upp när det krisar..

tandvärk har jag oxå.. som vanligt! vägrar gå till tandläkaren, både för kostnaden och tandläkarskräcken! kan knappt äta på nån sida nu, så det är nog dags att gå dit! slutar väl med snart att jag inte har några tänder kvar i mun.. =)

godissugen som tusan är jag oxå.. men nej, det får vänta till helgen! en dag i veckan som det är sagt! fan, när jag kunde äta som jag ville, då va jag inte sugen alls lika mycke.. men nu, när jag inte får äta är suget värre än värst! =) men det är ju värst i början, så var det sist jag höll uppe ett tag! men ska ta lite the och en macka nu så kanske suget försvinner..

få se om det blir örebro på tors eller fre när chris är ledig.. badhuset blir det i alla fall, så savannah får plaska lite! =) det ska bli kul, det va så länge sen!

nej, macka och the nu.. vi hörs imorrn! puss,puss









































Lite coolt är det ju.. =)






En lördag kväll..

Jag och älskling har jämt nyss sett klart på "keeping mum", hur bra film som helst! vi har båda sett den en gång förut.. och det va första gången jag och chris umgicks en helg nyktra innan vi blev tillsammans! jag kommer ihåg att jag kom hit till kga på lördagen och först skjutsa vi jon och nisse till örebro som skulle på fest! och jag kommer så väl ihåg i örebro vid ett stoppljus när vi log mot varandra och höll varandras händer.. det glömmer jag aldrig, det va så mysigt! sen åkte vi hem och beställde hem mat från colosseo och så hade chris hyrt två filmer tidigare på dagen! så vi hade mysigt som tusan.. samtidigt som jag va så sjukt nervös, och kääär! =) det va tider det.. bra tider! fast iofs, tiderna blev bara bättre och bättre..!

imorse när jag vakna gick jag och sannis ut på en långpromenad.. en för lång en med tanke på vädret som varit! det va klaskblött, så mina fötter var redan genomblöta innan jag ens kommit på andra sidan vägen! trottoarerna var ej plogade, och det va klasksnö överallt! så vagnen vägde ton och va sjukt jobbig och köra! men det gick bra och vi va tebax efter 1 tim och 15 min! då va mina ben spaghetti vill jag lova..! nu har det börjats seriöst, både för mig och chris! igår klickade vi hem en massa saker som ska göra våra framsteg lite lättare! och det hoppas jag med tanke på dom pengarna! så hoppas få dem i början av veckan!  det är tur chris vet allt om sånt där.. vad man ska kombinera och sånt, för jag vet ingenting! nu tänker vi riktigt på vad vi äter, samt inge alkohol på ett tag! en gång i veckan ska vi äta det vi känner för.. så man inte blir helt utan! han som äger träningslagret sa att det va bästa sättet, och ha en dag som man kan äta onyttigt på, annars funkar det inte! så nu blir det att röra på sig riktigt ordentligt.. FÖR JAG SKA BLI LITEN IGEN!!!
sen har vi haft besök av chris pappa idag som hade med sig en kasse med kläder till savannah, en massa fint.. riktigt fina sommarkläder! sen har vi varit nere och hälsat på chris mamma som kom hem från gran canaria idag, så även där fick savannah en massa presenter! bortskämda unge! =) hon fick bl.a. världens sötaste foppaskor.. och dom passa oxå! sen har jag och chris bara haft mys i soffan, gosat och kollat på film!

och imorrn är det söndag igen! och sen åter en ny vecka.. med besök på kliniken, klippning för både mig och chris, och även hoppas jag på örebro på tors eller fre då chris är ledig för lite ikea och marieberg!

nej, nu blir det nog den nyaste bond filmen innan ögonen blir slutna.. men vi kanske hörs imorrn! ha en bra fortsatt helg! puss, puss



Torsdag

Torsdag idag, vilket betyder fredag imorrn.. skönt! Inge bestämt i helgen.. tar det som det kommer! =)
Nu sitter jag i soffan och har lugna stunden för mig själv.. Sannisen sover och Chris är och tränar! Fick för mig nyss att göra en kaffekopp och konstigt nog var det ganska gott idag.. brukar dricka bara för att, men nu var det faktiskt gott! Jag, Chris och Savannah var och tvätta bilen förut, jag och Sannis satt i bilen och lyssna på musik.. =) sen åkte vi runt lite i villakvarter och kolla lite på hus! det är så mysigt att åka i en varm bil på kvällen! Så kom vi hem och slängde S i badet och nu sover hon som en stock!

Det som gör mig glad varje dag är kärleken mellan pappa och dotter.. Som när Chris brukar komma hem på lunch om dagarna, Savannah blir överlycklig när han kliver in genom dörren! Och Chris blir överlycklig av att se Savannah.. det blir pusskalas och kramkalas! Eller när dom leker och Savannah skrattar så hon håller på och bli tokig, eller när dom dansar och sjunger! Eller när Savannah ska somna på kvällen och Chris pussar henne go´natt och säger att han älskar henne! det är kärlek! Jag blir så himla glad.. Är så glad att vi har Savannah!
Savannah, hon är verkligen mig och Chris.. en bladning av oss! det är helt ofattbart.. hon är något vi skapat tillsammans! det är svårt och förstå! hon är det bästa som finns, våran fantastiska skapelse..
Der är även svårt och förstå att jag bott i kga i snart tre år.. tiden bara rullar iväg! Jag hittade mitt allt, Chris, i juni 2006, och nu sitter jag här.. förlovad och en dotter på snart ett år! Och så fort jag får ett jobb köper vi hus! Känner mig så vuxen.. men samtidigt påskyndar det eftersom vi har barn. Skulle vi inte haft Savannah skulle vi nog bott kvar i tvåan, så skulle det inte va så bråttom! Det finns tider som jag kan sitta och fundera på hur allt skulle varit om jag inte träffat Chris.. jag kanske skulle kunnat rest runt, gjort saker man bara kan göra själv! men nu anser jag att jag har något som är mycke mer värdefullt! Jag sitter hellre om fem år och har en 6-årig dotter än säger att när jag va 20 år reste jag jorden runt! jag ångrar inte en sekund att vi skaffade barn.. eller att jag träffa chris! det är det bästa som kunde hända, för jag är lyckligast i världen! det finns tider då det känns skit oxå.. men det kommer man aldrig undan! Att skaffa familj är något underbart.. och jag längtar redan tills nästa lilla skapelse kommer.. fast inte än på länge dock! =)

oj va mycke det blev skrivet om det där da.. =)

nu längtar jag bara tills på tisdag då stygnen åker bort.. så jag får duscha!! nu får jag bara duscha magen och neråt.. stå på huk för att tvätta håret, och ta en av savannahs tvättlappar för att tvätta resten! är så trött på det nu! och jag känner mig aldrig ren.. vill duscha nu!!! och är även redan trött på sportbh:n.. vill inte ha den på mig! kommer bli tokig i tre månader!!!

nu ska jag ta och krypa ner under filten i soffan och titta på dokumentären på 4:an.. det handlar om han snuskgubben som höll sin dotter fängslad i källaren i 24 år! han våldtog och misshandla henne! och hon fick föda 7 av hans barn oxå.. så jävla äckligt! han borde bara plågas till döds!

vi hörs.. puss, puss

.
Sannis just nu...




Världens bästa..



.


090325

Onsdag idag.. dagarna går! Imorse blev det en ganska tidig morgon.. Chris gav Savannah väling när han gick upp kl 7, så jag trodde hon skulle somna om och sova ett par timmar till som hon brukar göra! men icke.. och jag som va så trött! Så vi klev upp runt 8! Det dröjer nog inte innan jag lägger henne igen då hon fort blir trött.. så jag får väl passa på att vila lite då! måste springa till gula lådan och lägga på ett par brev strax oxå..

Besöket på kliniken gick bra igår.. blev av med "strumpan" och får börja med sportbh:n istället.. skulle börjat med den nästa vecka egentligen, men dom såg så bra ut så jag fick den redan igår! fast måste fortfarande tillbaka nästa vecka och ta stygnen! med sportbh:n klämde det in dom så det ser ut som jag inte har några kvar känns det som.. så kul och gå med den i tre månader!

Igår ringde jag även till caroline om klipptid.. så nästa vecka på onsdag! inte en dag för tidigt.. utväxten är längre än kinamuren! fast det är ju bra för håret att det får vila.. men då ser det ut som ett skatbo oxå! håller på nu och vänjer det med att inte tvättas så ofta! håret blir fett på mindre än en dag, men det är tack vare mig själv då jag börja tvätta håret varje dag redan på mellanstadiet! jag tvätta håret dagen innan operation (tisdag) förra veckan, och efter det inte förrän på lördag! Och sen tvätta jag det igår.. så ska försöka nu att tvätta det var tredje dag! hur jag nu ska lyckas.. känner mig så grymt äcklig!

Ni får ha det så bra i sälen nu Jenna.. saknar ju dig, har inte setts på evigheter nu ju! =) och hoppas du har pratat med nicke om det där du vet.. ;)

XO XO



Måndag

Godkväll.
Kul att inlägget jag skrev igår publicerades idag.. jävla mongo blogg! men så ni vet i alla fall, det som kommit fram idag skrev jag igår.. =)

Idag har dagen bara spenderats hemma.. tråk jag vet! har inte ens varit ute med soporna, eller varit till affären.. men är ju inte direkt alert i kroppen nu! men jag har i alla fall tvättat två maskiner och lagat mat! =) Chris fick lov och ta vård av barn mån och tis, jag kan inte ha Savannah ensam, är rädd det blir nått när jag lyfter henne! men på onsdag är vi själva igen jag och lill-skruttan.. så hoppas det kommer gå bra!

förut satt jag och chris och kolla på resor.. det får bli en i slutet av sommaren nån gång! ville inte åka först då jag tycker savannah är för liten.. men alla andra verkar klara det galant med små barn, så då gör vi oxå det! och hon är ju ändå bra över året då.. så det ska nog gå bra! vet inte vart det blir än.. men två veckor blir det i alla fall då jag tycker en vecka är för dåligt när man väl åker!

imorrn är det som sagt återbesök på kliniken.. 12.45 ska jag va där! så himla dumt att jag ska dit imorrn tisdag och så är det lön på onsdag!! jag skulle behöva lite blommor och skit på ikea.. men men, får ta det på återbesöket nästa vecka!

nu blir det att titta på det nya avsnittet av OTH och sen DH.. =)

vi hörs...

ÄLSKAR CHRIS OCH SAVANNAH MEEEEST!!!!!

puss




förresten, GRATTTIS VIRRE!! visste inte att du börjat på transcom förrän jag läste din blogg igår kväll.. =) skönt för dej! grattis babe!


Igång igen...

Hej på er..
Nu var det ett tag sen! jag och Chris har jämt nyss ätit frukost.. vi har bakat scones idag! idén kom från jenna då hon gjorde det för ett tag sen! =) Sannisen ligger och sover middag!

Nu undrar väl alla hur det är med mig och mina nygjorda.. =D det är bara bra med oss, vi mår super! nu går det skapligt.. kommer någorlunda bra ner och upp ur sängen! det är när jag legat ner länge och ska sätta mig upp som det gör ont! och det sticker i såren då och då! när dom va nygjorda och vi kom hem och så tänkte jag att det här går ju hur bra som helst! men sen framåt onsdagkvällen och hela torsdagen kändes det som om jag skulle kunnat tagit livet av mig, så ont gjorde det! tyckte inte att varken morfinpumpen eller tabletterna gjorde nån verkan! men nu tänker jag undrar hur det skulle varit om jag inte haft dem..! vet fortfarande inte hur de ser ut.. dom är inpacketerade! lyfta och kika lite förut, och det jag ser tycker jag ser bra ut.. vet ju heller inte storleken då de är jättesvullna nu! så får se om det blir några kvar sen.. ;)
ska till kliniken på tisdag och byta strumpan som sitter runt, så hoppas jag att jag får se dem ordentligt då!
imorrn ska chris till jobbet och jag ska va hemma med savannah.. vet fortfarande inte hur det ska lösa sig då jag inte kan lyfta henne! har inte nån som kan följa med mig till kliniken på tisdag heller.. får försöka lösa det idag!

idag blir det lugnt.. jag ska äta en massa onyttigt då jag ska börja deffa (som det tydligen heter i karlskoga!) imorrn! måste det.. känner mig som en julgris eller nått! ska försöka äta bra och så lite det går och sen röra på mig som tusan så fort jag kan nu efter operationen! måste försöka klara av det.. annars klarar jag inte av mig själv till slut! måste få disciplin på mig själv riktigt ordentligt!

nu ska jag vila lite och sen plocka lite med kläder.. bara för att jag har opererat mig blir inte dyngtvätten nå mindre tyvärr! och ikväll är det en massa bra på tv.. det är det som är bra med söndagar!

XO XO J

andra inlägget för dagen..

nyss hemkommen från promenix och en stund i solariet.. Chris lura mig förut när han va hemma på luch att det INTE va kallt ute! t-shirt och munkjacka sa han! men jag tänkte att så varmt kan det inte va så jag tog en tunn långärma och en munkjacka! CHRIS, DU KUNDE SAGT ATT DET BLÅSTE SOM FAN UTE! höll ju på att frysa ihjäl den första halvtimmen ju innan jag hunnit komma igång... så nu går jag och oroar mig för att bli sjuk inatt.. då får man inte opereras! plus att chris vakna med halsont imorse! så nu är jag nervös över det, att bli sjuk.. öronen ligger säkert risigt till också! jag skulle hållit mig inne..


Barnfri tisdag!

Först vill jag säga GRATTIS till min big sis... som fick körkort idag!! nu blir re ragga i lesjö till helgen om jag är kapabel till det. =) så nu är det bara jag kvar.. men ska ta tag i det där jävla körkortet så fort som möjligt!

Jämt nyss gjort spaghetti och köttfärsås och Chris har varit hemma på lunch.. Pappa kom och hämtade Sannis imorse och dom åkte hem till lesjö runt halv elva! Känns konstigt att va själv samtidigt som det känns som vanligt.. känns som hon ligger inne i sovrummet och sover middag bara, och att hon snart vaknar och det är full rulle igen! men det kommer inte hända idag.. jag kommer va ensam hela dagen fram tills Chris kommer hem ikväll! lite skönt är det att.. =) men saknar ju såklart lillskruttan! men vi har pratat i telefon en gång idag i alla fall.. =)
så fort chris åkte till jobbet vid tolv bädda jag ner mig i sängen och sov ett par timmar.. hur skönt var inte det! så nu är jag pigg så strax blir det att gå ut i det fina vårvädret och ta en promenad..

dagen D imorrn.. känns overkligt att dagen är här! men är inte ett dugg nervös, så det känns skönt! men vet att jag kommer bli det så fort jag kommer dit och ser att det verkligen är sant, det är idag det händer! ser fram emot det och tror det kommer bli spännande..
så ikväll blir det att ta bort nagellack och dylikt, och duscha med det bakteriedödande medlet jag fick med mig sist!
 WISH ME GOOD LUCK! =)

nu blir det promenad.. sen hem och tvätta lite kläder! och sen vänta på snutten så blir det mys heeeeela kvällen! få se om jag orkar sova tidigt idag, det skulle nog behövas.. men det kommer nog inte gå! =)

puss o kram






Söndag

HejHopp!
söndag idag.. och tusan va jag och babe har varit alerta idag! vi har möblerat och städat.. ordnat lite i köket, möblerat i sovrumet, möblerat hallen.. så nu har vi lite mer plats! känns riktigt bra nu.. blev riktigt bra! jag vakna vid 11 idag, så låg jag i sängen och kolla på en Beck film, så vakna Chris vid halv ett ungefär, så vi gick upp runt 13! sen börja vi dona i lägenheten, passa på när savannah va hos farmor! så vi åkte ner och hämta henne vid 16.30 ungefär.. och ,man blev lika glad som vanligt av att se henne, och hon lika glad att se oss! =) våran prinsessa! hon va trött då.. så skulle lägga henne en stund.. men hon ville inte sova, hon ville va med mamma och pappa när vi skulle fortsätta dona med allt!

så såhär trött va hon när hon skulle sova.. inte!! =)





och vid 19 ungefär kom jenna och nicke hit en stund.. jenna va med in på toa när savannah skulle bada, man kan inte missa och se hennes afrohår när hon badat klart, det går inte! så kolla vi på wipe out och sen beck.. så åkte dom hem i pausen med nyheterna! så nu sitter jag med datorn i köket och kollar när chris målar lite i taket! värsta köksmyset har vi! ;)

gårdagen da.. jag och jenna va hemma hos emma och kolla på melodifestivalen! jag och emma drack och jenna va nykter då hon skulle spela match idag! så satt vi där tills vi skulle på statt och jenna körde oss! väl inne på statt hade jag hunnit blivit nykter.. så allt va lika tråkigt som vanligt på statt om man inte är full som en kastrull! chris hade oxå tråkigt så vi bestämde oss ganska snabbt för att dra hemåt istället.. är man typ nykter vill man inte skaka rumpa eller nått typ! så vi va hemma vid halv två tror jag klockan va! då gick american history x på tv:n så vi fastna där en stund.. men kvällen igår va i alla fall bättre än att sitta hemma själv i soffan! =)

3 dagar kvar nu.. pirrigt och spännande!

vi hörs imorrn kära vänner! XO XO

en bild på min älskling imorse.. världens bästa! ÄLSKAR DIG!!


Lördag

Tjeeena...
Lördag idag, gött dä! ligger inne i sängen med datorn... är trött då jag gick upp 8 imorse.. det va chris som lovat att han skulle gå upp imorse, men som vanligt vaknar han inte av Savannah och eftersom jag vaknar direkt blir jag pigg så det va lika bra att gå upp!
colosseo mys igår kväll.. fan va gott det va! jenna käka nå kycklingsgrejs..vad hette det nu da Jenna? ;) och jag och Emma åt fläskfilé oscar! fläskfilé med beasås, sparris, kräftstjärtar, grönsaker och råstekt potatis/klyftpotatis! så blev det en cider till maten! och eftersom vi tog dagens ingick efterrätt.. banana split! så det va mysigt och sitta där och äta och prata.. när vi suttit där ett par timmar gick vi till virre på hotellet.. hon skulle jobba så hon kunde inte följa med och äta! men vi gick in till henne och prata en stund innan vi åkte hem! när jag kom hem till chris dröjde det inte länge innan jag somna i soffan.. som vanligt! få se hur trött jag kommer va ikväll... det återstår att se! =)
så ikväll blir det melodifestivalen hemma hos Emma.. och nån cider såklart! så blir det utgång oxå.. gå ut och skaka lite rumpa! men ska ju inte dricka så mycke så vi får se hur det blir med det.. =)

på tisdag kommer mormor och morfar ner hit och hämtar savannah.. så åker jag upp dit på torsdag! få se om chris följer med då eller om han måste jobba fredag så han kommer på kvällen då! för ni vet, det är bara 4 dagar kvar till stora dagen nu.. =) Dagen D! så kommer Jessica upp till lesjö på fredagen oxå, så då får Savannah träffa moster hela helgen... =)


som sagt, 4 dagar kvar bara.. blir lite pirrig när jag tänker på det.. uj uj uj!

packa väskan till sannis nu innan hon ska till farmor.. sen duscha! men vi hörs imorrn igen.. så hoppas jag kvällen blir bra!

XO XO



Go´natt

Med denna bild säger Savannah Go´natt...............


Go´kväll

Hej Heeej! =)

va gör ni en sån här onsdagskväll? själv satt jag och kolla på lägenheter i stockholm nyss.. vi tänkte flytta dit! nääärååå, bara skoja! =) tycker det är skoj att kolla runt lite! kolla på nybyggda lägenheter på östermalm, för sisådär 20 miljoner styck och månadshyra på 10 000:-!  billigt va? kolla vad månadskostanden skulle bli.. 52 000:-!!!! det är sjukt! har ens kungen råd att bo där eller?!? tänk på alla barn i afrika.. vad bra dom skulle ha det om dom fick dom pengarna istället! fast, jag kan erkänna att jag skulle inte direkt gråta om en sån lägenhet var min.. =D

idag har jag varit och lämnat ut lite cv på olika ställen.. om sommarjobb! men jag lär väl inte få något för det! sen va jag på komvux och skulle prata med en studievägledare då jag ska börja läsa till hösten. men kom dit i fel tid så måste dit nån annan dag.. tror jag drar dit på fredag, eller måndag! måste ner på stan på fredag i alla fall och köpa några nya leggings och strumpbyxor.. chris måla litei köket förut och så kom han och skulle ge mig en puss, och stötte penseln mot mitt ben och mina svarta strumpbyxor, och färgen går inte bort.. så måste köpa nya! =)

på fredag blir det tjejkväll på colosseo.. jag, jenna, emma och virre ska dit och äta! det ska bli mysigt! sen på lördag blir det nån cider och melodifestivalen! först var det meningen att chris mamma skulle ha savannah på fredag, då hon inte kunde ha henne på lördag! så skulle vi bara kolla på melodifestivalen! men så ringde hon förut och sa att hon kanske kan ha henne på lördag i alla fall.. så då blir det nån cider till melodifestivalen och om nån annan vill ut så kan jag följa med och va social! som sagt, vem vet när det blir utgång efter operationen.. men samtidigt känns det onödigt att gå ut då det inte blir riktigt "festa"! så vi får se.. jag gör det jenna och emma gör! =)

nej, mys och tv ett tag innan sängdags.. hörs imorrn! puss,puss

Saknar Savannah när hon va nyfödd.. kommer knappt ihåg hur det va!







nu börjar hon bli stooor tjej.. snart ett år! tiden går så fort.. och man glömmer bort! men hoppas i framtiden få upleva en nyfödd bebis igen! =) savannah är världens bästa tjej och vi älskar henne högt över allt annat!




Måndag 090309

Hej bloggen!
Nu har helgen rusat förbi... igen! och ny vecka har börjat! det har varit en slapp helg.. fredag var vi ju med jenna och nicke och lördagen spenderade vi för oss själva.. hemma i soffan efter chris slutat jobbet! igår var vi till affären och sen hos chris mormor en sväng efter hans jobb och sen soffan för att se alla tvprogram.. kl 20 var det ju premiär för wipe out, men vi missa typ allt då vi gjorde mat i köket, och sen kl 21 var det sanningens ögonblick, så vi zappa mellan det och beck! =) sen var der herre på täppan på sexan senare, det är oxå kul att titta på!

igår när chris kom hem från jobbet hade han med sig rosor.. till mig!!! så himla go.. anledningen: "du har inte fått blommor på länge nu!" världens bästa är han! det är en sån sak man blir så himla glad av, rosor! så igår förgyllde han min dag.. älskar dig så otroligt mycke chris, och tack för att du älskar mig lika mycke tillbaka!



det blev ett litet avbrott i skrivandet.. virre kom förbi en timma och hälsade på lite! =)

1 vecka och 2 dagar kvar.... inte länge kvar nu, skönt!

jag måste bara nämna melodifestivalen... att caroline af ugglas gick vidare är sjukt! det måste ju va något fel med röstningssystemet!!! eller vad fan tänker ni med svenska folket?? fan va irriterad jag blev i lördags.. det är tur mina favoriter EMD är med i finalen.. och jag hoppas dom vinner! fan vilken bra låt!





nu ska jag gå och kolla vad det blir för mat idag.. är dynghungrig! någonting med köttfärs i alla fall då det är framtaget ur frysen! och om tio min kommer min snutt hem från jobbet.. då blir det kramkalas! vi hörs som vanligt igen..
over and out!

Lördaaag

Hej kära vänner. Hur mås det idag?
Här mås det bra.. eller, är fortfarande lite tät och hostar då och då, men det är mycke bättre. känns bra! savannah sover och chris jobbar.. så nu är det en liten bara vara jenny-stund.. =) datorn, tv:n, soffan och nalle puh filten, perfekt! =)
igår åkte vi hem till jenna och nicke runt sex och fick tacos.. det va grejer! sen var det meningen at vi skulle fortsätta kvällen där.. men så fick nicke se en blöt fläck på golvet, och då upptäckte vi att savannah kissat ner sig! hur nu det gått till är ett mysterium, blöjan satt rätt och va inte blöt! men men! och pyjamasen var det enda vi hade med, så alla vi drog hem till oss lagom tills let´s dance.. jag och jenna kolla på tv och chris och nicke spela tv-spel! sen spela vi världens längsta omgång chicago.. det lyckades bli fyrtal fyra gånger under spelet, helt otroligt! men jag kungen vann till slut.. =)
idag blir det inte så mycke.. tror det ska rustas lite i köket när chris kommer hem, annars vet jag inte! lugnt i alla fall..

nästa helg ryktas det om tjejfest.. jenna och ämma är sugna, amanda oxå va? =) virre, du är oxå med va? =) det blir lugnt med bara några cider för en gångs skull, men det skulle va kul att hitta på något.. så vad säger ni tjejor? =D
chris och nicke ska bada bastu och ha kill-kväll, så då kan vi oxå hitta på något! och sen är ju operationen på onsdagen efter det, och vem vet när jag kan gå ut efter det.. kanske dröjer ett tag!

ska ta och vila lite nu.. är trött jämt, skulle behöva sova 20 timmar om dygnet känns det som! om jag sover en timma nu kanske jag inte är lika trött ikväll..
vi hörs.. ha en bra helg..

XO XO

by the way, GRATTIS TILL CASSANDRA SOM FYLLER 20 ÅR IDAG! vi kan ej komma til bråten kl 14 då chris jobbar.. men hoppas dagen blir bra! =)



Savannah Guldlock

Hej på er...
torsdag idag, skönt! för då är det fredag imorgon och helg! =) iofs jobbar chris i helgen, men det är korta pass så det är lugnt! Savannah ligger inne i sin säng och ska sova middag! Måste visa er en bild på henne som jag tog idag.. varje gång när hon är nybadad ser man alla lockar hon har i håret.. då är hon riktigt krullig! men hon är ju lik chris på alla sätt så det är inte konstigt om hon blir lockig.. det va ju han när han va liten! det synns inte alls lika väl när hon inte är nybadad, för då sticker det bara fram någon lock vid öronen! men jag hoppas och tror hon blir lockig när håret växer mer..

så himla söt och krullig... =)



imorrn är vi bjudna på mat hos jenna och nicke.. chris jobbar till 20.15 så det känns lite pissigt men hoppas det går bra ändå! får försöka göra en sovplats till savannah hemma hos dom oxå om s blir trött!

gud va jag längtar till operationen nu.. 1 vecka och 6 dagar kvar! =) det är tur det resulterar i något bra med tanke på smärtan, skulle va supernervös annars! men jag brukar inte va nervös för såna här saker.. har ju fött barn, opererat knäna och legat i narkos förut! visst, nu ligger man inte helt i narkos, man är vaken.. men hon sa att man typ sover! det kommer nog gå bra.. och jag ser verkligen fram emot det, och jag vet att jag inte kommer ångra mig!

nu ska jag gå in till savannah och lägga henne ner då hon som vanligt står upp i sängen.. vill aldrig sova fastän hon är supertrött! sen ska det diskas, tvättas och lite skit...

så kom ju skönheterna idag oxå.. och dom sitter som ett smäck! visst, min kropp är inte ett smäck just nu, men dom passade i alla fall! hur fina som helst! är nöjd!



vi höres gott folk... XO XO

Onsdag

säger bara sjuk, sjuk, sjuk! dagen idag har inte varit rolig alls.. mådde som en kratta imorse när jag vakna.. fy fan va dåligt jag mådde! min hals gjorde så himla ont och huvét höll på att sprängas! nu är det lite bättre efter en stoor kur med nässpray och alvedon! savannah är inte lika snorig idag som igår.. hon mår bättre i alla fall!
det är lugnt Jenna, tills på fredag är jag frisk.. så då kommer vi! =)

haft Emma här på ett litet besök jämt nyss.. tiden rann på när vi satt och prata, så det känns gött! då kommer chris hem snart.. om 45 min ungefär! savannah och jag sov middag i tre timmar tidigare idag.. det är nästan så hon förstår att jag är sjuk och behöver vila! jag menar hur ofta sover hon middag tre timmar? aldrig.. =)

idag är det två veckor till operation... wiihoo! =D

fan va lite jag hade att säga idag...

hittat en ny skaka rumpa låt. Flo-Rida-Right round

måste hänga tvätten som är i maskinen.. kanske kommer på nått mer sen! =) vi hörs, over and out!

jag och emma ayia -06


Balle..

Savannah börja bli snorig igår.. och gissa vad? jag har jätteont i halsen.. och börjar bli tät i näsan! och jävla mucoangin hjälper inte... jävla skit, vill inte bli sjuk!!! sjuk ska man bli när man går i skolan eller är grymt trött på jobbet, så man har en anledning att stanna hemma..! sjuk ska man inte va när man har en aktiv savannah som är överallt... orkar inte! men sånt är livet....

ge mig echinagard.....




Hejsan...

jag har något hemskt att berätta.. vi ska INTE flytta till lägenheten! jag är ledsen och frustrerad! allt va bra fram tills imorse då chris pappa ringde och skällde ut honom för att vi skulle köpa denna lägenhet! den är för dyr, och tänk om ni får stå med dubbla boenden då ni kanske inte får sålt på eran bla bla bla.. och efter det blev chris och tänka på det så mycke så när vi kom hem från örebro idag gick han in på svensk fastighetsförmedling och skulle prata om lägenheten! hon som satt där höll på att tappa hakan när chris sa att vi bjöd högst på 380000:-! hon sa att dom sålt en del såna lägenheter där för ett tag sen och dom gick för 125000:-... visst, den här var renoverad, men det skiljer typ 250000, och vad fan, det kan man ju göra en lyxlägenhet för! så chris ringde nissen förut och sa att vi inte ska ha lägenheten! tårarna kom på mig då kan jag säga ärligt.. jag ville verkligen ha den lägenheten! =( jag har inte varit så glad på länge som när vi fick den.. men samtidigt så är jag glad att vi inte hunnit skrivit några papper och fått reda på det här tidigare! han som sålde lägenheten sa ju att en likdan lägenhet fast orenoverad gick nyss för över 300000:-, frågan är om han ljög... allt tyder på det! men jag är ledsen i alla fall.. såg verkligen fram emot att flytta dit! så nu är det bara att vänta och leta på igen.... tyvärr!

konsultationen gick bra idag... allt är klart nu, så nu är det bara att invänta dagen D! fick ju allt förklarat, så är lite nervös nu.. smärta, smärta, smärta! men det kommer nog gå bra! längtar som tusan! kul att gå med en sportbh dag och natt i 3 månader.. men fick göra undantag om jag skulle på fest! =) får inte duscha brösten på två veckor bl.a, det va en massa saker.. men jag överlever, det kommer gå kalas!
måste berätta oxå.. när vi satt i väntrummet och vänta kom sandra dahlberg ut från läkaren.. ni vet hon som va med i fame factory, melodifestivalen och är tillsammans med jimmy jansson? jag tänkte nu ska hon göra silikonbröst då hon inte har några.. =) men sen hörde jag när hon sa till hon som va med henne att nu ska leverfläckarna bort.. =) så ingen bröstförstoring där inte! =) det är bara jag som är så dum och gör sånt..

nej, nu ska jag underhålla savannah en stund och kolla när chris målar lister i köket..

XO XO



Shopping

På väg hem till mig... snyggt! men blir inte att använda än på ett tag...



Måndag..

nyss hemkommen från stan.. först va jag och chris till banken och ordnade med lånet till lägenheten! vi kommer betala på lånet så det blir inte så mycke billigare än vi bor nu, men det gör inge.. det är fortfarande bättre! så känns det bra att lånet försvinner fortare.. så skulle chris ringa idag till nissen som har den nya lägenheten så ska vi komma och skriva på kontraktet den här veckan! ser fram emot så himla mycke att få flytta.. och att savannah ska få ett eget rum! så ska jag till ullared i april, det passar perfekt då vi flyttar in första maj! =) ser verkligen fram emot att komma till bohultsgatan.. så låt det bli maj nu!!!!! savannah´s ettårs-kalas kommer bli i en rörig lägenhet.. men det kvittar! =)
sen efter banken åkte chris till jobbet och jag och savannah gick runt på stan i 45 min då vi skulle va på bvc kl 13! köpte två bodysar till s på h&m och lite nödvändigt på apoteket!
idag va savannah jätteglad på bvc.. hon brukar va gnällig när det ska kläs på och av, vägas, mätas.. men idag bara skratta hon, så hon va jätteduktig!
nu sitter jag här med en kaffekopp och en burk pepparkakor.. något jag blivit beroende av när jag varit hemma och jobbat! så idag för första gången gjorde jag kaffe till mig själv här hemma.. slutar det väl med snart att jag blir beroende oxå.. men ska försöka låta bli! ska strax gå ut i köket och laga mat då chris kommer hem på lunch 15.15.. idag blir det strimlat nötkött-bacon sås och pasta, hoppas det duger!

imorrn ska vi till örebro.. sista konsultationen innan operation! och vet ni? inte länge kvar tills operation nu heller.. 2 veckor och två dagar! inge nervös alls faktiskt.. har ju fött barn, och det kan inte va värre än det! =)

nej, köket nu.. vi hörs vänner! puss,puss

RSS 2.0