Sömntutan!

Man får ju rikitga sovmorgnar med savannah i alla fall... hon somna när vi la oss igår kväll, runt 12, sen sov hon tills chris skulle upp halv nio, då fick hon mat.. sen la jag bara ner henne så somna hon direkt igen, så har hon inte vakna än nu när kl är halv ett.. =D hon ligger och sover för fullt! hon brukar vakna runt elva annars, men idag är hon trött tydligen! hon sover hela nätterna verkligen, jämt..! men det kanske är bara för att hon aldrig lägger sig innan tio på kvällen! så sover hon ju nästan aldrig på dagen heller! igår kväll va jag och savannah publik när chris, johan och fred spela volleyboll ute vid strå! savannah sov så hon va inte värst mycke publik men! =D men hon hade tur som låg under myggnätet i vagnen, för jag satt bara och fick en massa myggbett....

idag börjar putte i parken här i kga.. festival i tre dagar med en massa artister! men det struntar jag och chris i.. han ska jobba övertid i helgen oxå så! och vi känner att betala 1200 kr för oss båda bara för att gå in på området.. nja, det kvittar! så blir det ju alltid sprit där inne och mat! dom pengarna kan man göra annat roligt för känner vi!

på lördag är savannah tre månader.. det käns faktiskt som att det va längre sen jag låg och krysta ut henne.. men antar att sen kommer man säga att gud va fort hon växt upp! men nu känns det som om tiden går ganska sakta.. men det är bra det, för jag njuter av varje minut tillsammans med vår prinsessa! hon är så himla go nu, skrattar och pratar för fullt! =D älskar dig vårt lilla knyte!

nej. nu behöver savannah ett bad.. hon luktar lite spyor mellan valkarna! =D

Chris, vilken framtid vi har... 2 år av kärlek och lycka närmar sig oxå, underbart! ÄLSKAR DIG!

pussar och kramar, J





I LOVE YOU

Your strength is so hard to find
I feel so much stronger now
the feeling's alright
Your words make me whole again
Those eyes cannot ever lie
you're so divine

I'm not ever alone
You're not ever alone

I'm head over heels goddess of mine
Your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone

Your smile is heavenly
I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die

 
ÄLSKAR DIG SÅ SJUKT MYCKET!!!


För varmt!

Nu är det för varmt ute... kunde va lite svalare! kan inte gå utanför dörren med savannah.. då dör hon väl av värmeslag! har det nästan lika varmt i lägenheten, så vet inte vart vi ska ta vägen snart! satte savannah i ett svalt bad nyss, hjälpte en stund i alla fall! hon måste va världens snällaste bebis.. fastän det är hundra grader varmt gnäller hon ingenting! hon sitter i babysittern nu och kollar på oprah winfrey.. =D

bröllop i lördags.. åkte till jessica runt 12, duscha där och så.. men duschen hjälpte ju inte, va lika svett när man kom ut ur duschen! sen åkte vi till kyrkan till kl 16 när bröllopet börja! savannah klara kyrkan en stund, sen fick pappa chris gå ut med henne utanför, och stå i dörröppningen och kolla! sen efter åkte vi till en lokal, och innan vi gick in så blev det ett himla liv på savannah.. hon va jätteledsen! det va för varmt och för stimmigt åt henne.. så jag och chris fick försöka och få tyst på henne ute när dom andra gick in och åt mat! vi mata henne och gick runt med henne i vagnen i skuggan så till slut somna hon! så sen fick vi gå in och äta, men vi hann nätt och jämnt äta klart så vakna hon och va ledsen igen! så när kl va 20 drog vi hem.. det va lika bra! missade en hel del av det roliga som hände men det är inget att göra åt! när vi kom hem tog jag en snabbdusch och gick sedan bort till ämma för utgång på statt senare.. =D så chris va hemma och mös med savannah! världens bästa pappa är han! vid tolv skjutsa chris mig och fyra st till statt, sen hämta han mig vid 2 på natten oxå! savannah var med i bilstolen med pyjamasen på! =D det va en lyckad kväll.. hur roligt som helst! tack ämma för en kul kväll! men det blev lite för mycke av det goda så på söndagen mådde jag sjukt dåligt.. så då kom det gamla vanliga: "jag ska aldrig dricka igen....." =D

jag är så himla lycklig... är så himla glad för allt! chris är världens bästa pojkvän och världens bästa pappa! han har gett mig den finaste bebis man kan ha! även fast det kan förekomma situationer då det är lite trassligt och jobbigt så vet jag att det ska va vi.. bara små bagateller som inte är nånting egentligen! är så glad att jag hitta chris för två år sen.. han har gjort mig till världens lyckligaste person, och jag älskar honom oerhört! du är bäst chris!!

xo xo
Jenny





Ingen fara!

Mitt förra inlägg kanske va lite väl och ta i.. va lite smått grinig när jag skrev, då blev det så! =D men det har inte hänt nått, och det är inte nån fara med nått.. när jag skrev att jag skulle försvinna var det att jag skulle åka hem till mamma och pappa i lesjö! =D

sitter hemma med savannah.. hon har jämt nyss suttit i babysittern och kollat på boog & elliott! pappa chris jobbar kväll den här veckan, från halv två till kvart över nio ikväll! det är inte så kul tycker vi..! skulle åkt hem till lesjö igår.. men så har savannah vart lite grinig och gnällig dom senaste dagarna, så jag väntade för att se om jag skulle behöva ringa vårdcentralen idag! men det verkar som hon är hård i magen, därför är hon gnällig! så nu är det messmör som gäller tills det kommer ut ordentligt! =D ska ju till vårdcentralen på fredag, får höra då!  så imorrn åker vi hem till lesjö och hälsar på ett par dagar! så på fredag ska först chris klippa sig, sen ska vi till vårdcentralen, och sen ska jag klippa mig.. så vi har fullt upp på förmiddagen! sen på lördag förmiddag ska vi åka till karlstad, ska på bröllop i karlstad.. men ska försöka hitta en klänning till bröllopet på förmiddan, så duschar vi och så hos jessica innan bröllopet börjar kl 4! sen får vi se om det blir utgång för mej när vi kommer hem.. chris ska va hemma med savannah! jag och emma kanske ska ut, vore riktigt skoj!

nu lyssnar jag och savannah på takida.. vi diggar riktigt! =D

nej, ta och göra nå vettigt.. typ diska eller tvätta eller nått...


Your smile is heavenly
I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

Älskar dig Chris Hansen, du är underbar!





KL.03.00

Får så sjukt ont i magen varje gång.. klumpen i magen vill inte försvinna... orkar inge mer!

Allt är så sjukt förändrat.....
---------------------------------------

by the way, imorrn försvinner jag....

Gonatt, J

Ödet

Sitter och tänker på hur fort allt gått... det är helt otroligt! det är bara två år sen drygt jag skulle ta studenten och var i ayia! minns så jävla väl när jag brukade sitta på balkongen i ayia och spana in chris när han gick runt i sina dior brillor och thai shorts.. =D jag tyckte han va en riktig dröm då! nu två år senare sitter jag i våran lägenhet, förlovad och så har vi en underbar dotter.. jag tycker verkligen det är helt otroligt.. efter detta tror jag absolut på ödet! att vi sen träffades på en fest två veckor efter ayia är så sjukt.. efter det var jag sjukt kär, och visste sen lite senare att han var rätt för mig, den enda! och nu sitter jag här och inte kunde va lyckligare.... ÄLSKAR DIG CHRIS HANSEN, MER OCH MER FÖR VARJE DAG SOM GÅR! TACK FÖR ALLT, OCH TACK FÖR VÅR FINA TJEJ SAVANNAH!

ikväll blir re grilla och cider med nicke och jenna.. ska pröva och ha lillan hos farmor, få se om det går.. hon har nämligen börjat bli lite rädd för folk.. och lite mera mammig och pappig! så få se om det går.. annars får hon komma till oss och va med! hon har blivit så stor.. ser ut som en liten mischelingubbe nu! rund och go! =D hon är det bästa jag vet, så himla underbar!!!

sitter och tittar på våra bästa år.. finns det nå sämre program? ändå måste man kolla på det.. det är sjukt.. =D

OVER AND OUT, J


ny vecka.. igen!

måndag och ny vecka igen! tiden går så himla fort.. snart är ju sommaren slut oxå! va i grebbestad i helgen.. kom ner på fredag, då grilla vi! sen på lördag åkte vi in till grebbestad och kolla lite.. så himla mysigt och gå där vid bryggorna! sen åkte vi tillbaka, och senare på kvällen åt vi färska räkor oh kräftor! jag personligen tycker dom man köper i affären  hemma är godare.. det va jag ensam om att tycka.. =D sen på söndan åkte vi in till grebbestad igen för att äta eftersom chris fyllde år igår.. maten va inge god alls, ingen av oss tyckte det va gott! på skylten utanför lät det skitbra med buffé, men det smaka verkligen inge bra av nått som fanns! tur det inte va vi som betala eftersom det inte är billigt att äta! =D efter det åkte vi hemåt.. va hemma runt sju, då kom jenna och niklas och hälsade på en stund.. sen senare somna jag som en stock, då jag sovit dåligt under helgen!

grillning och cider på fredag med jenna o niklas.. gött dä! =D då ska lillan va hos farmor! en månad kvar typ tills det bär av till liseberg oxå.. längtar dit som tusan! så är det ju bröllop och putte i parken.. och marken i fstad snart oxå, inte länge kvar! så ska vi planera in en helg med jenna och puffran då vi ska åka ner till stugan i grebbestad oxå, och ha det mysigt! mycke på schemat känns det som.. =D

nu ska jag gå in i duschen.. passa på när lillan sover! så kommer chris hem om en halvtimma, då blir det promenix till kronhallen och shoppa mat!

jag har världens bästa kille och världens bästa tjej! älskar chris och savannah oerhört!!

PUSS OCH KYSS, J



Kusten imorrn!

Sitter hemma och har jämt haft besök.. jenna, hennes syster och mamma har varit här och hälsat på! Så Savannah blev så trött så hon somna direkt i soffan nu.. det är jobbigt och bli ompysslad.. =D nu väntar vi på att pappa ska sluta jobba så ska vi ta en promenad till kronhallen och handla..

imorrn drar vi till grebbestad oxå.. ska bli gött och komma bort över helgen! nästa helg är det grillning och cider med jenna o niklas som står på schemat! helgen efter det är det bröllop, och helgen efter det putte i parken.. lär väl dra ut då när det händer nått i kga för en gångs skull! =D sen är göteborg och liseberg bokat nu oxå.. blir helgen 16, 17:e aug! längtar dit som tusan.. jag och jenna kolla attraktioner på hemsidan igår! weeeii! =D

jag har världens finaste och snällaste bebis.. jag och chris har skapat något så sjukt underbart! hon är det bästa vi vet! min kärlek till savannah och chris går inte att beskriva....

LOVE,J


Back home!

Hemma i karlskoga igen efter 5 dagar hemma i lesjö! va skönt och va där uppe men även skönt att va hemma nu..! pappas 50-årskalas i lördags! va dyngvarmt i lokalen och flera miljarder knott så det gick inte att ha dörren öppen! kan säga att Savannah gillade inte att va på kalas.. det va för varmt åt henne och hon blev knottbiten! skrek som en galning! så till slut tog jag och mamma bilen och åkte iväg, så då somna hon.. sen fick hon sitta i bilen och sova! så vi fick springa ut och kolla hela tiden så hon sov..! jag, jessica och chris stod i baren.. men chris hade fullt upp med och dricka själv så han hjälpte oss inte så mycke! =D kl 8 på söndag morron ropa han på mej att jag skulle hämta hink.. så ni kan ju gissa hur långt in i dimman han va! =D mamma skjutsa hem mig, jessica och savannah runt ett ungefär.. sen kom pappa och chris hem jämt efter tre tror jag hon va.. då hade mamma fått föst ut dom sista personerna! =D jag va så stressad av att lillan skrek där uppe och att va i baren så jag glömde helt bort och ta några kort med kameran! tror det blev 5 kort eller nått.. skulle ju tagit hu många som helst! men inge att göra åt nu..!

till helgen ska jag och chris åka till grebbestad.. till deras stuga! ska åka ner till hans pappa, bror och maria! softa där en helg.. kan ju hoppas på fint väder.. men som det ser ut nu blir det ju inte fint! sen helgen efter det kanske vi ska åka till kolmården.. bara jag och chris! savannah är lite för liten för att följa med.. hon förstår ändå ingenting nu! vi får se hur det blir..

nu ska jag plocka upp ur väskorna och tvätta smutstvätten...

meningen med livet är att nån gång skaffa barn.. älskar savannah så oerhört mycke! är så himla glad att jag födde henne.. man blir så lycklig! hade aldrig fått savannah heller om jag inte haft dig chris.. du är bäst, älskar dig mer än nånsin!!




Fullt upp!

Hemma i lesjö.. kom igår! åkte hem efter mamma va med mig med lillan till vårdcentralen! jag hade fattat fel förra gången vi va där.. va ju inga sprutor igår! vet inte vart jag får allt ifrån! =D dom ska hon ha när hon är tre månader, så om en månad alltså! men vi vägde och mätte i alla fall! hon växer så det knakar, gått över fem kilos strecket nu.. inte konstigt så hungrig som hon är hela tiden! idag har vi varit och fixat med bord och stolar till kalaset på lördag, räckte inte med de som fanns i lokalen.. vi blir runt 70 pers, en hel del alltså! =D blir nyktert för mej eftersom jag har lillan.. jag och chris ska va bartenders, kommer bli askul tror jag!

så himla skönt och va hemma nu när det är fint väder.. bara gå ut på altan och sätta sig! och savannah får mycke mer frisk luft! jag trivs verkligen inte hemma i lägenheten.. får panik snart.. måste flytta! det är inte konstigt att man blir deprimerad hemma! imorrn ska jag träffa annso och sandra.. sandra har bara sett savannah en gång, och annso har aldrig sett henne! så det ska bli skoj.. =D så ska vi duka lokalen imorrn oxå.. och göra maten! har fullt upp hela tiden här hemma.. och så kommer ju min älskling imorrn oxå.. säger bara, skynda dig hit efter jobbet baby.. saknar dig så!!!

nej, har inge mer och skriva... så slut för idag! =D

CHRIS, SAKNAR DIG SÅ...... DU OCH SAVANNAH ÄR ALLT!! ÄLSKAR DIG OERHÖRT!

puss o kyss
J

RSS 2.0