sista januari!

Hej på er!
hemmakväll idag.. jag, chris och hans pappa sitter i soffan och tittar på the hills have eyes 2! kommer du ihåg den jenna? den filmen kolla vi på förra året när vi åkte till strömstad på midsommar! den filmen du vägra kolla på! =)
jag och chris va till kronhallen och handla för en stund sen, det va ganska tomt i kylen när jag kom hem! det är det enda vi varit ute idag! savannah ligger i sin säng och dricker välling, dags att nanna natten.. hoppas bara hon sover hela natten nu! vi mena ju gå på bio idag, men det va inga bra filmer som gick, så vi strunta i det! men det gör inget, för jag är så jävla trött.. och hade världens huvudvärk förut!

hade fått en kommentar om att 12:e feb kanske handlar om hus.. men jag säger nej, det gör det inte! =)det handlar inte om något jag skrivit om tidigare!

gud va skönt det är att va hemma hos baby.. vad vi saknat varandra i veckan! så det ska bli riktigt med myspys idag och imorrn! gött, nu börjar beck marathon på söndagkvällar, så finns det något att titta på! när man är från varandra uppskattar man varandra mer, när jag är ensam och varit det i flera dagar känner jag hur kär jag är,och hur mycke jag älskar chris! det är skönt! jag vet att det ska vara vi!=)

en sak har jag konstaterat när jag va i lesjö.. och det ät att vattnet där är hundra gånger bättre än karlskogas! håret blir mycke mjukare och bättre! det är kanske konstigt, men sant! använder samma schampoo, så det är inte det! jävla karlskoga vatten! =)

nej, nu blir det film en stund till innan det är dags för dusch.. hungrig är jag oxå, så det måste jag göra något åt! men vi hörs imorrn.. har lite mer tid att blogga nu när jag är hemma! =) puss o kram


wiiiieee!

hörrni, bara två veckor kvar idag till 12:e februari.. ;)

har haft en slitsam jobbdag idag.. är så sjukt trött! tur det är sista jobbdagen imorrn! sen på kvällen är det innebandy och babe kommer upp.. längtar! länge sen nu vi sågs ju! så får jag träffa syster yster en stund, och savannah får träffa sin älsklingsmoster! =) så får vi se om vi åker hem imorrn kväll eller på lördag fm! det va meningen bio på lördag med jenna & nicke, matte &virre! men nicke har pokerturnering på lördag, så dom kör bio på fredag istället! jag och chris funderar på bio i örebro på lördag själva i såna fall, vi har ändå inget att göra! och bio är vi sugna på!

savannah sover en snabbis nu, hon orka inte va vaken till läggdags inför natten! men ska gå ner och väcka henne nu.. så hon somnar sen! så ska jag knalla in i duschen oxå! har inte duschat av mig pensionärsbacillerna än! ;) 
 
har inte så mycke mer att skriva.. det va tomt i huvét idag! så det får bli sen kanske, eller imorrn! =)
puss o kram


Go´kväll! =)

Hej på er! hinner blogga när nerladdning sker av one tree hill! ska lägga mig och kolla på ett avsnitt innan det är dags att nanna! ska ju upp 6 imorrn bitti, pjuuh, och jobbar ända till 16! jag lider med mig själv! önskar det vore fredag imorrn och babe kommer upp.. men så är det bara torsdag imorrn! suck! på fredag kväll innan snutten kommer upp blir re innebandy i alla fall.. syster kommer upp med karlstadlaget och ska sitta och kolla med mig och sannis! så får lillan träffa moster en stund, det händer ju inte så ofta! så för första gången på länge ska jag sitta och kolla på innebandy i lesjöfors sporthall.. det lär och ska bli spännande! det vore ju bland det bästa jag visste för länge sen, (typ när man va 14 år) när herrarna spela innebandy och man skulle dit och titta! sen gick man hem och skrev upp alla man va kär i i laget.. jag minns fortfarande vilka det va.. synd bara att dom va typ 13 år äldre eller nått! =)

vet ni vad? 12 februari är ett väldigt viktigt datum! och jag är så glad! =)
(nej helle, det är inte för att det är din födelsedag! ;) )
och det har inte med nå jobb att göra om ni tror det! =)

idag ringde jag om betyg och arbetsgivarintyg oxå, men fan ingen som kunde svara.. det va semester och ärenden, alla skulle återkomma imorrn! så det blir att sitta och ringa från jobbet imorrn! fan att dom inte kunde svara idag när jag va ledig! puckon!

nej, nu blir det oth och krypa ner under täcket! men vi hörs gott folk!
over and out!







090127

Hej på er!
det va ett tag sen nu... =) har inte orkat sätta igång datorn här hemma i lesjö och bloggat nått! men nu så.. =) befinner mig ju som sagt uppe i skogarna.. jobbar för fullt! måndag 7-13 samt 16.15-21, tisdag 7-16, ons ledig, tors 7-16 och fre 7-14! ska bli så himla skönt och va ledig imorrn.. är så himla trött! är inte van att gå upp så här tidigt ju.. gick till jobbet imorse, knalla 6.15, men det va skönt... blev lite pigg i alla fall! så gick jag hem från jobbet igår, så jag håller i alla fall igång promenaderna när jag är här uppe! imorrn blir re nog långpromenad med savannah i vagnen!
självklart saknar vi pappa som tusan.. är ju inte van att va ifrån varandra heller! så det blir ett par samtal till varandra om dagen kan man säga.. =) han ringde förut och sa att han begärt ledigt på fredag så han kan komma på tors istället för fre! får se om han får ledigt, men det får han säkert inte! men han är såå söt när han saknar oss så! min pluttisnutt!
ÄLSKAR DIG SÅÅÅ BABE, DU ÄR MITT ALLT, OCH VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! <3

älskling när jag va på tjocken! så söt!



imorrn blir det många samtal åt olika håll... arbetsgivarintyg från olika håll, även samtal till spångberg för att få mina betyg! och även ett samtal som jag önskat länge, men det säger jag inte vad det är! ;) och det kommer nog ta ett tag innan jag säger det oxå! men det kommer! =)

savannah sover nere hos mormor och morfar inatt.. det känns skönt att kunna slappna av och inte tänka på att väcka henne eller att hon ska vakna! men det är väl som vanligt, jag kommer vakna tidigt imorrn och gå ner och kolla om hon är vaken! =) hon är som ett yrväder nu, kan inte va still en sekund.. kan inte sitta i knät ens! hon ska va överallt och hålla på med nått hela tiden, så det blir ganska jobbigt ibland! men självklart väldigt kul på samma gång, man ser hur hon utvecklas för varje dag! snart nio månader är hon, fan va fort det går.. ingen bebis längre ju!

sitter och kollar lite i skrivbordet som datorn står på.. hittade ett vykort jag fick jämt efter studenten! från Juppi! så här står det: "tack för att jag fått lära känna dig, du är en underbar vän. även om vi varit dåliga med kontakten, vet jag vart jag har dig och det tackar jag för! du är en sann vän. grattis till studenten och lycka till i framtiden! puss o kram, din vän Juppi!" kommer ihåg att jag fick tårar när jag läste det! vart tog du vägen josefin? undrar hur det skulle varit om du inte lämnat spångberg, hade vi haft nära kontakt idag då? jag blev väldigt nära vän med dig i skolan, du blev snabbt en bästa vän! vi har träffats två gånger tror jag sen jag sluta skolan, kanske tre gånger efter du bytte skola! det är sjukt, du va ju min bästa vän! jag träffa dig på marken iår, och du va lika söt som vanligt! =) innerst inne vet jag, att du är en sann vän oxå! och jag tänker på dig, och hoppas du har det bra!


satt även och kolla på kort från min och emmas sommar när vi tog studenten.. en av mina bästa somrar garanterat! fan va kul vi hade! ayia napa, studenten, midsommar och sen hela sommaren! och sen blir man gammal helt plötsligt.. dags för jobb, flytt m.m! nu sitter jag här förlovad med ett barn! växte upp ganska fort kändes det som! men det är inge negativt med det, jag är så lycklig som man kan va! men man saknar fortfarande "den gamla tiden"!

man glider isär så lätt.. det händer en massa saker osv! jag står ingen nära längre sen skoltiden om man uttrycker det så! finns ingen som jag umgås med sådär mycke! det va tur att jag hittade jenna.. och att hon hittade mig! =) det va ödet att vi båda skulle bli karlskogabor! jenna, flyttar du, flyttar jag! ;)

nej, nu blir det zzzZZzz... sängen skriker efter mig! men jag uppdaterar nog imorrn! go´natt på er! puss o kram

repris

repris på trean just nu.. av victoria secret fashion show! många hetingar där.. och dessa underbara kroppar.. hot hot hot!




Lördag 090124

Tjoo!
Varit på cup idag.. va duktig och gick upp 9.15 när jenna ringde och väckte mig, va väldigt trött då.. men blev fort pigg efter en dusch! så kom till hallen vid elva ungefär.. kolla på några matcher innan det blev sibylla och mat! sen gick vi hem till mig eftersom det va sånt mellanrum mellan matcherna! savannah somna så sen när jenna gick tilbaka till hallen så stanna jag hemma! skulle egentligen gått tillbaka när chris kom hem från jobbet, men då fick han bråttom iväg igen till cheapy innan det stängde, dom va tvungen att ha grejer till eldragningen! så jag blev hemma...
när jag och jenna satt hemma efter sibylla kom jag på att va fan, jag drack ju ett glas cola på sibylla.. nu bröt jag trenden med att inte dricka dricka! det va en ren vana att säga cola när han fråga vad jag skulle dricka! och jag som skulle njuta riktigt ordentligt när jag skulle ta mitt första glas.. så tänkte jag inte ens på att jag drack cola! va fan jenny.. =)

kollar nu på semifinalen i bandyvm.. sverige leder med 5-3 över kazakstan! har mina två morbröder med där.. andreas och marcus bergwall! intervju med dom i pausvila..



börjar bli sugen på utgång nu oxå... men inte idag, men snart! chris sa att det blir väl fest när lill-danne kommer hem från usa 3:e feb! och det är ju snart! så då blir det ju välkommen hem-fest nån helg där! =)

tror savannah börjar bli bättre.. hoppas på det i alla fall! hon är fortfarande rasslig i halsen och lite snorig, men jag tycker inte hon hostar lika mycke! inge kul om hon ska va sjuk när vi ska åka och hälsa på mormor och morfar imorrn!

nej, fortsätta kolla på bandyn nu.. så kom emil och chris nu oxå, så kanske det blir lite ordning i köket!

hörs sen om det finns tid.. och nått att skriva.. =) puss o kraaam

sent en fredag kväll...

jämt tittat färdigt på let´s dance.. varför åkte blondinbella ut för??? hon är ju rolig och titta på ju.. roligt och se hur hon ser ut varje vecka! nu är inte let´s dance lika roligt längre! kitty skulle åkt ut.. hon dansar sämre, hon är fan meeer blåst och hon är hundra gånger fulare och se på! fast iofs, en 17-årig bloggskrivare drar väl inte till sig så mycke röster, det är ganska uppenbart! men jag tyckte det va synd! tur magdalena och laila är kvar i alla fall, då finns det ju något snyggt att se på i alla fall!

bye bella och jonathan..



vi la savannah för lite mer än en timma sen.. självklart vakna hon för en kvart sen och va som ett yrväder! vaknar så här varje kväll nu.. men nu för en gångs skull fick jag henne att somna om.. hoppas innerligt inte hon vaknar nå mer idag, då blir jag tokig! hon behöver sova oxå eftersom vi ska upp till fotbollen imorrn! men antar hon vaknar igen och är vaken i tre timmar som vanligt! chris får aldrig sova när han ska upp och jobba! han får sova på soffan inatt igen om det blir likadant, stackarn!

nu ska jag gå ut och diska efter våran kvällsmåltid revbensspjäll, kyckling och klyftpotatis! förresten, inge dricka, inge godis, inge chips idag... bara mat och vatten! bra jenny! därför förtjänar jag en godisbit på cupen imorrn.. ;) vi har en hyrfilm och se innan läggdags oxå.. sen kväll ikväll, och jenna som ska  ringa och väcka mig 09.15 imorrn.. jobbigt det här! =)

go´natt på er, sov gott! så hörs vi imorrn.. massa pussar!


Friday it is!!

Hemkommen från en runda på la stada med Jenna Benna och Sannis pytt i pannis! =) först var vi till arbetsförmedlingen, jag skrev in mig och så! och antagligen får jag stämpla, så det är bra! nej, men det va positivt att gå dit! fick höra en massa bra, så lite hopp om framtiden finns! sen åkte vi ner till apoteket, köpte salva som ska smörjas på savannah´s torreksem! sen blev det en sväng in på h&m oxå! hade ingen vagn med, så fick bära savannah.. kan säga att det gör jag aldrig mera om! jag har skitont i armen nu! hon är så himla tung ju! tur jag fick bärhjälp av jenna bortemellan, annars hade min arm kraschat totalt! =)

imorrn blir det fotboll som sagt.. och skitbra, cupen är i karlbergshallen, rakt över vägen hos mig typ! så det är bara att gå hem emellan om man vill, om sannis ska ha mat och så! så då har vi något att göra när pappa chris jobbar!

sen när chris kommer hem från jobbet ska vi åka och handla mat, och sen hem för ikväll är det let´s dance.. wihoo! =) ikväll kanske det blir en liten godisbit.. men bara kanske! har inte druckit coca cola på två veckor nu.. och det går jättebra! funderade på ett glas ikväll, men tror inte det blir så! har jag hållt igen så länge kan jag fortsätta! fast kan säga att det suger i cola tarmen.. ;)

nej, måste diska och äta något, är riktigt hungrig! vi hörs nog senare.. =) puss o kram


090122

God torsdag på er! inte länge till helg nu.. =)

lite insatt är jag ändå i världen, läser ju i alla fall aftonbladet på nätet! hejdå bush.. och hej obama barack, världens mäktigaste man just nu! gött för han.. =) jag tror han kommer göra stora verk! han verkar vara helt ok, en jordnära och naturlig person! han kan ju i alla fall inte va sämre än bush, det är inte möjligt! i sitt tal obama höll i måndags sa han: "tiden för rättvisa och frihet är inne. utmaningarna är många, men de ska övervinnas!" han låter ju väldigt klyftig i alla fall.. ;) nej, men jag tror usa just nu fått en väldigt bra president!



jämt nyss badat savannah och lagt henne för att nanna middag! snoren bara rinner på henne.. och rasslet fortsätter! hon är helt omöjlig på kvällarna när hon ska sova.. vill inte alls! doktorn sa att av medicinen hon fick kan man bli stirrig och så.. jämföra det lite typ som om man skulle vara hög! så det kanske är därför lite hon va som hon va igår kväll! jag hoppas det går över snart.. det är jobbigt både för henne och för oss!

var finns all ork? skulle behöva städa.. men jag orkar inte! det ser ut som ett helvete hemma! alla dammråttor som finns har bosätt sig i våran lägenhet! och saker är det överallt, men har inte plats! måste flytta till större, det här går inte..
ska ta och diska i alla fall.. och plocka rätt på kläder! städa toan om jag orkar.. =)

hörs senare... puss,puss


090121

Heeej på er!

Jämt nyss kommit hem från en promenad, sen 20 min i solariet och 100 situps hemma! kände idag att jag mådde dåligt eftersom jag inte gått ut på två dagar, men nu är jag på gång igen! kunde gå bra mycke fortare idag utan vagn.. men så fort savannah är frisk får hon följa med igen! imorse ringde jag till vårdcentralen för savannah´s hals, men där kan dom inte ta emot bebisar under ett år.. så fick ringa barnavdelningen på sjukhuset.. och vi fick en tid 10.30! där konstatera dom att savannah har förkylnings astma!! han hörde något på hennes lungor som konstatera det! det va vanligt bland bebisar sa han, men man måste va uppmärksam eftersom det kan gå över i vanlig astma, t.ex katt astma som chris har! det går i arv sa han så! men hoppas det inte är nån fara med det! doktorn skulle ringa oss om en månad och kolla hur det går! vi fick astma medicin som hon ska ha före hon ska sova middag och natt! det är så synd om henne när det rasslar så i halsen, min lilla snutt!

blev inge arbetsförmedlingen idag heller.. stina jobbar, och det gör hon hela veckan! så jag måste gå dit själv.. eftersom jag är i lesjö nästa vecka så då kan jag inte gå dit då! men jenna skulle nog komma hit och hälsa på på fredag, så då får hon följa med ner dit.. så slipper jag gå själv i alla fall! =) och på lördag när chris jobbar följer jag och savannah med jenna och kollar på cup.. fotbollscup här i kga! så då har vi något och göra.. =)

ingen ny mobil beställd än heller.. finns ingen jag vill ha! väntar på att den rätta ska komma ut.. =) ska försöka få tag på en gammal och stoppa mitt kort i så länge!

nu ska jag leka lite med savannah.. vi väntar på att pappa ska komma hem från gymmet! för  sen blir det familjemyyyys!!
puss o kläm



090120

Go´kväll!
ingen missade väl mitt tidigare inlägg om min mobil?

chris spelar guitarr hero och jag bloggar, samtidigt som vi försöker få Savannah att sova.. hon är jätte rasslig i halsen nu.. ska ringa vårdcentralen imorrn bitti och få en tid! måste kolla så det inte är lunginflammation på g eller nått! jag vågar knappt lämna henne själv, måste kolla så hon kan andas när hon mår dåligt! är ju tät i näsan oxå! tycker så synd om henne! och vi som skulle badat i simhallen med pappa imorrn när han är ledig.. men det blir de inge med när vi har en liten sjukling! inge promenader har vi gått heller när hon är sjuk... och chris slutar jobbet så sent, och sen ska han och träna efter han ätit! och jag vill inte gå ut och gå mitt i natten.. inte när det är mörkt! men imorrn när han är ledig ska jag ta mig en runda själv.. utan vagn! =)

virre, vad säger du om en beställning snart från
gojane igen? har hittat en massa sköningar.. =)

till helgen ska emil komma och dra elen i köket.. så det blir klart! vet inte hur vi ska hinna allt men.. först hade jag tänkt utgång kanske på lördag, men tror jag lägger ner det! emil kommer, chris jobbar hela helgen, så ska vi ju dra till lesjö på söndag när chris slutar jobbet! få se hur vi ska hinna allt.. =)

nej, softa lite till i soffan innan sängdags.. jag vill inte ha samma kväll/natt nu som jag haft de senaste 2 kvällarna vi ska lägga oss! savannah har inte velat sova.. hon har varit som ett yrväder! det blir jobbigt..

vi hörs imorrn! go´natt på er!

en bild på mina två älsklingar.. bild från i somras! savannah var inte gammal där inte! =)


OBS!! INGEN MOBIL!

Jag har inte längre nån mobil.. Savannah dreglade sönder den igår! har haft den på elementet och så, men det funkar inte! så att alla vet varför jag inte svarar på sms och så.. tur att jag var på g att köpa en ny ändå, men nu måste det ske snarast! ville bara göra alla uppmärksamma på det..

nås på hemtelefonen 0586218181
eller på chris mobil på kvällarna...

den här mobilen finns i tankarna att införskaffa.. men har hört så mycke negativt om den så jag vet inte! väljer nog en annan!




090119

God måndag på er!
måndagar är väl ändå grymt hemska? och tisdagar.. det är så långt till helgen då ju! hatar när chris är på jobbet och vi är ensamma.. måste skaffa mej ett liv tror jag! hitta en massa saker att hitta på med savannah! men det är svårt när man inte har körkort oxå! och det vore ju lättare om nån man kände hade barn oxå.. men det finns det ju icke! men jag hoppas det finns nått jobb så hon kan börja på dagis och träffa en massa barn sen.. nu leker hon tittut bakom soffan när jag sitter här, hon är såå goo! =)
blev inge arbetsförmedlingen idag.. stina fick hoppa in och jobba på morgonen! så onsdag planerar vi nu att dra dit..
såg att chris är ledig onsdag oxå, då kanske vi kan ta en runda på stan, fika och så.. för det händer ju aldrig att familjen gör det! nu har jag fått fyra dagars jobb när jag ska hem nästa vecka.. gött! måndag-enheten, tisdag-uteruppen, onsdag ledig, torsdag-innegruppen och fredag-enheten!

tisdag 22.40, spikat framför tv:n.. victoria silvstedt-my perfect life! så sjukt snygg är hon! och på tal om snygga kändisar.. victoria beckham visar underkläder från giorgio armani.. hot hot hot!




så kommer en annan med en enfärgad bh från h&m och ett par prickiga trosor typ från lindex.. passar inte alls ihop! =) men orka lägga en massa pengar på sånt.. inte min grej och lägga tusen spänn för ett set bh+trosa! det är bara chris som går runt i sina dolce&gabbana fillingar! och jag kan säga att jag tycker inte han är nå sexigare i såna än ett par från typ h&m! =)

nu ska jag gå in och duscha.. sannis sover middag nu! ska klämma in en promenad ikväll, och 20 min i solariet också! chris ska oxå träna, så är det ju handboll kl 18! kan inte ta nån promenad nu eftersom savannah är sjuk, hon är rså rasslig i halsen så jag vill inte dra ut med henne..

kanske hörs ikväll igen! =)  ha en bra måndag eftermiddag/kväll! puss

en bild som lill-danne lagt upp på facebook som jag såg idag! jag och chris på hans 20-års fest förra året!
snyyyggt chris! =)


natti,natti

Jämt nyss lagt Savannah för kvällen.. dröjer inte innan vi hoppar ner under täcket heller, hade tänkt oss en tidig kväll ikväll! lägga oss och kolla på boattrip är det planerat.. men först ska jag skriva blogg och kolla lite på national treasure som går på fyran! och chris ska tydligen äta lite chips innan natten.. antar det är för att sen är det måndag och inge fett eller sött får ätas! =) jag har knappt ätit något under helgen.. inge chips, inge cola.. bara typ tio nappar! men sen har det ju blivit mat med fett i! idag lagade jag till ugnstekt falukorv och hemmagjort mos, fan va jag är bra.. för fan va gott det blev! =) har blivit riktigt duktig på att laga mat, mot hur jag laga mat när jag och chris flytta ihop.. nu gör jag inge sämre mat än nån annan känns det som!

imorrn kommer stina hit kl 13, så ska vi knalla ner till arbetsförmedlingen.. bra att nån annan oxå skulle dit, så jag får fingrarna ur arslet och tar tag i det! sen när jag ändå är där funderar jag på att kolla på ungdomsmottagningen.. tror det är måndagar man kan bara gå dit! skulle behöva prata om att sätta in p-stav eller nått.. p-piller är inte riktigt min grej! vill ju inte ha en miniSavannah redan..

på tisdag tror jag att det blir att bada med familjen.. länge sen nu savannah va i badhuset! chris satt pch bada henne förut i hennes balja, hon tycker det är så skönt! dom satt och lekte en bra stund med hennes badleksaker.. tyvärr va batteriet slut i kameran så det blev inga bilder!

go´natt, och sov gott.. vi hörs imorrn! puss



090118

Hej!
Hur mås det idag? här mås det bra förutom att jag fryser som faaan.. det är kallt i lägenheten! har inte orkat klätt mig än idag, sitter i tshirt och med två filtar i soffan! chris har åkt och tränat och savannah sover! hon är lite bättre idag.. men inte mycke! hon hostar fortfarande ganska mycke, och det fanns inge hostmedicin för såna små, så hon fick bara nässpray.. som hon hatar! varje gång hon ser den eller vi ska spruta in så blir hon jättearg! det kan jag förstå.. jag vet ju bara hur det är att spruta in på sig själv, usch! skulle behöva städa idag oxå.. men orka!! och promenad skulle jag behöva gå oxå.. blev ju ingen igår! fast iofs går man mån-fre känns det inte som ett tvång lör och sön! men det skulle va skönt ändå..
ska antagligen börja träna med emma på gym oxå.. så slipper vi fixa barnvakt åt s om jag och chris ska träna samtidigt!

vi har starka funderingar på att flytta till en hyr-trea.. kommer inte ut några nya hus nästan, och inga som vi har råd med! så vi tror det är smartast och flytta till en lägenhet tills vi kan köpa hus.. för så fort jag får ett jobb får vi lånelöfte på mer, och vi har råd att köpa hus! fast det beror ju på hur fort jag kan få ett jobb.. får jag ett nu i vår/sommar så kanske vi har råd med hus direkt! hatar att inte veta hur framtiden ser ut.. varken med jobb,pengar eller nått! och vi håller på och fyller i papper nu oxå eftersom savannah ska in på dagis när hon är ett år.. men vet ju inte hur det är med mig och jobb, och vet inte vart vi kommer bo! tydligen måste man söka på ett område.. och jag som inte har körkort! känns som allt kommer köra ihop sig.. =( ska i alla fall till arbetsförmedlingen den här veckan och skriva in mig, och kolla läget med stämpling och så! ska skriva cv ikväll, och söka en massa jobb i veckan..
nu när allt är som det är, med jobb och så, skulle man egentligen plugga.. men jag känner att jag vill inte leva på minimum mer, jag vill ha ett jobb.. och få lite pengar ett tag! det är inte så lätt att plugga när man har barn heller..

nu ska jag ta och hänga tvätt, sen ta en lååång varm dusch.. fryser ihjäl snart! men vi hörs nog senare skulle jag tro.. =)

xo xo

Nattblogg

Hallå mitt i natten! =)
vi va hemma hos stefan och stina och käka förut vid sju, tacos fick vi.. alltid lika gott! =) drack två vinglas där.. sen skulle stefan ut, och stina hade inget att göra, så hon följde med oss hem när vi släppte av stefan på frödingsvägen! så jag och stina har suttit i soffan, hon har druckit en massa vin, jag cider, och pratat en massa skit.. =) chris har suttit och spelat tv-spel! savannah har inte velat sova, men det kanske va för att vi satt här ute, för nu när det är tyst sover hon som en stock! jag sitter i soffan och är döhungrig.. chris skjutsar hem stefan och stina så han skulle stanna på statoil och köpa bröd! tomt i våran kyl idag! sova behöver jag känner jag oxå.. klockan är för mycke för mig!

jag tror inte det finns nå mer att berätta.. ska ta och byta kläder och tvätta bort sminket! sen hoppas jag chris är hemma med brödet annars somnar jag som en stock i soffan! =)

så godnatt på er, hörs imorrn... 

bjuder självklart på en bild på stina, eftersom hon suttit med mig i soffan och pratat skit.. =)

090117

God morgon på er.. eller, god middag kanske! =) hela familjen va trötta idag, så vi klev upp halv ett! ska sluta nu och sova så länge.. man blir bara arg när man ser vad klockan är! det blev inge fotbollscup idag för mig.. savannah har blivit värre sjuk, hon är snuvig nu oxå! så chris är till apoteket nu och köper medicin till henne.. så jag va tvungen och va hemma hos henne! har legat och lyssnat på henne inatt när hon hostat och snuvat.. stackarn! man är lite mer puttiputt mot henne nu oxå eftersom hon aldrig varit sjuk förut!
dumt att hon är sjuk idag.. hade ju glömt bort att vi skulle få mat hos stefan och stina idag, egentlgen ska hon ju inte utanför dörren då! men vi får linda in henne i en massa filtar och grejer!




                                      +



            



Fredag kväll

Jämt tittat färdigt på let´s dance.. linda och martin åkte ut, och det gör inte ett dugg! hon va inge vidare och han såg bara sliskig ut! hejja laila bagge, och blondinbella.. hon har inte många hästar i stallet, men man måste titta när hon är
med! =)

borta från let´s dance..


idag har vi ätit lite fet mat.. hasselbackpotatis, fläskfilé och en röra med creme fraiché+creme fraiché tomat/basilika+pastrami+rödlök! det va mumma! sen köpte chris godis oxå.. jag sa nappar och sånt du vet jag tycker om! han fatta på mig som att han bara skulle köpa nappar.. så han kom hem med en påse med nappar och löständer bara! så det blir nästan inge godisätande för mig.. är ju sugen på annat ju! =) så det blev en liten gottisdag idag, så långpromenad hoppas jag det blir imorrn!

jag, chris och savannah skulle ju vart till khamn och tittat på fotbollscup imorrn, men savannah har blivit lite sjuk.. hon är sjuk för första gången sen hon föddes! fast det är inte så farligt, hon har hosta bara! hon är lika pigg som vanligt! men inte värt och gå ut med henne i kylan, dum va jag som tog en promenad med henne idag!
men jag ska i alla fall följa med jenna på cupen.. chris och savannah får va hemma och sova! så pulvers mamma och pappa och jenna kommer och hämtar mig imorrn bitti runt halv tio!

nu ska jag ta en snabbdusch.. sen blir det soffan med skrutt och nya hemladdade avsnittet av 2 1/2 män! hur bra som helst! =)

bjuder på en bild på världens bästa Jenna! puss på dig!

6:e dagen...

sjätte dagen idag utan godis.. och jag har beslutsångest. blir det en påse ikväll till let´s dance? eller ska jag låta bli? känner mig värd en påse, men det är onödigt på samma gång när jag kommit igång.. så dagens stora fråga är: GODIS IKVÄLL ELLER INTE??


090116

Hade fått den här söta utmärkelsen i dessans blogg idag.. sött va?? =)



Hejhopp! =)
idag gick jag och Sannis upp kl 12, riktiga latsäckar är vi.. då slängde jag i henne lite gröt, tvätta och klädde henne sen var det dags för den dagliga promenaden.. blev samma runda som hela familjen gick igår, eller det blev lite längre för oss idag för jag vela bort mig i ett villaområde och gick runt där i 20 min innan jag hitta rätt väg! =) så kom vi hem och jag käka mannagrynsgröt och nu har jag lagt savannah i hennes säng för att sova middag.. så jag kan diska, tvätta och så i lugn och ro! få se om jag hinner va alert ikväll något.. chris skulle tydligen träna idag oxå, och får ju inte missa let´s dance ikväll! =)

saknar min skrutt så himla mycke... det är så mysigt varje kväll vi ska sova, han är så himla goo! Är såå kär!




nej, nu ska jag gå och diska.. hörs nog ikväll igen.. =) puss,puss

inte min grej...

kom nyss hem från gymmet.. kan säga att det är inte min grej! känner mig bara dum när jag går runt där.. och vet inte vad jag ska göra! kan inte springa och fråga chris om hjälp hela tiden heller, han kör ju själv! men jag har ju aldrig kört gym ordentligt förut, man kommer väl in i det antar jag! vid den här tiden är det ju så mycke folk oxå! men va en hel del på springbandet i alla fall, och körde lite mage! men antar jag gjorde fel i en maskin, för där skulle man bara träna magen och jag har ont i armarna.. brrrrrrrra jenny! =) men det känns i hela kroppen i alla fall, så bortkastat var det ju inte! men ger inte upp gymmet än, ger det några chanser till.. imorrn blir det walk när vi vaknar och så kör jag simma eller springa på kvällen, få se vad jag får lust med! igång är jag i alla fall, och jag är nästan stolt över mig själv.. =) måste komma igång med solandet oxå, är vit som en ryss.. =)

hungrig är jag nu oxå.. undrar om jag ska äta pastasallad som är kvar sen förut, eller om jag ska göra mackor med the kanske..

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

fan va jag är kär i gossip girl.. världens bästa serie! är lika exalterad varje tisdag när vi laddar hem det nya avsnittet! det är så sjukt spännande nu... kungen chuck bass!





090115

Direkt Chris vakna 12.30 gick familjen ut på promenad.. va ute en timma i kylan i alla fall! va lite kallt idag.. men skönt ändå! så kom vi hem och gjorde pastasallad med kyckling som vi åt för en stund sen! så kommer farmor till halv fem nu så drar jag och chris till gymmet.. guud va alert jag känner mig, det är sjukt! =) man blir ju och må lite bättre också när man rör på sig! 5:e dagen idag utan godis, dricka, chips, fet mat..... fast kan säga att det är inte så gott när vi äter mat utan sås, usch!! men det går.. jag blir och må bra i alla fall!

trodde jag skulle bli piggare när jag är ute och går, men jag är lika trött! skulle kunna lägga mig och sova nu i ett par timmar, skönt det skulle va! =) min kropp verkar kräva så sjukt mycke sömn, mer än jag har tid med!

inte nästa vecka men veckan efter blir det besök hemma i lesjö.. ska jobba lite! har fått jobb tre dagar i alla fall! skönt och göra några skift varje månad så det blir lite mer pengar! ska söka en massa jobb nu oxå.. har inte så många mammadagar kvar, så det känns lite nervöst eftersom jag inte har nå jobb! måste till arbetsförmedlingen nästa vecka och prata om jag får stämpla och så! det kommer sluta med att jag går och inte har en enda krona.. oro står högst upp på listan nu! =(

nej, nu ska jag klä mig och göra mig klar.. hörs kanske ikväll!

xoxo



Alert

två inlägg på samma dag.. vad blir det här? =)

har varit ute på långpromenad med sannis, tog samma runda som igår.. och jag blev riktigt slut idag oxå! men jag är tvungen och köra den rundan eftersom den har den sega långa uppförsbacken! gå uppför där och skjuva barnvagnen är träning kan jag lova! mina ben är som spaghetti när jag kommer upp! så blev det nöjesbutiken och två hyrfilmer oxå.. eftersom chris är ledig imorrn blir det en film ikväll! självklart när jag va inne på nöjesbutiken kommer suget efter godis.. men nej, inge godis! fjärde dagen idag utan chips, godis eller dricka! vet att det låter lite, men för och vara mig är det många dagar! =) och fler ska det bli! imorrn hänger jag med baby till gymmet.. och hoppas få med han på en promenad innan det! bara farmor kan va barnvakt en liten stund oxå! blev en sväng in på kronhallen oxå på hemvägen.. köpte en massa frukt till ikväll och imorrn blir det en pastasallad till mat! tro inte jag blev inspirerad av dig virre.. ;) så om jag fortsätter så här så hoppas jag på en förändring inom en framtid..

har nyss badat savannah, ska slänga in mig själv i duschen nu oxå! så kanske jag slipper lukta snusk när chris kommer hem om ett litet tag.. =)

varje gång när jag är ute och går så kollar jag på en massa hus.. och självklart på dom finaste uppe i carls-åby! blir lika avundsjuk varje gång, och kollar ner på savannah i vagnen och tänker:stackare som är född hos oss och få bo i en ynka tvåa! =) men nån gång ska jag oxå ha ett fint och stort hus! som det känns nu så det närmsta vi kommer carls-åby är våran första etta vi bodde i, den låg ju där! men vi är ju bara 21 år, så man kan ju hoppas..

nej, duschen nu... hörs gott folk! puss o kram

Heeej alla glada!

Oj, det va ett tag sen jag skrev här.. dels för att jag inte orkat, och sen har jag väntat på att sockersöta Rebecca ska designa min blogg.. som hon gjor nu, ett stort tack till dig! ser lite bättre ut nu med lite bilder och så.. =)

vad har hänt sen sist? massor känns det som.. va ju i sälen en vecka, eller från sön-fre, saknade sessan så mycke så vi drog hem fre istället för lör! åh va härligt det va att träffa henne igen, och hon va lika glad att se oss! sälenveckan va bra! fast det va ju lite tjaffs och så, men vad väntar man sig? elva pers i en stuga så länge, klart det blir bråk om nått! =) enligt mig så va nyårsafton bäst på hela veckan, då hade jag som roligast! sen åkte vi längdskidor, fast det va lite kallt.. hade ju inte under -15 grader på hela veckan, oftast var det över -20 minus! vi badade bubbelpool, spelade kort, åt mat.. drack en massa alkoholhaltiga drycker! ;) soft vecka var det i alla fall.. men jag klagar inte! =) tog nästan inga kort där uppe, lat som jag blivit! men kan bjuda på ett i alla fall...

virre, jenna och jag på tolvslaget (chris,nicke,matte,amanda,kim,abou,johanna och zääta fattas ;) )



sen på söndagen var det dags för cinderella kryssningen.. och dags att lämna bort sannis igen! det va inget jag kände för kan jag säga, vile inte med först! men vi lämnade savannah hos farmor och sätte oss på bussen mot sthlm! men det va skoj på båten, synd bara att jag va så jävla trött! och så kändes det som vi drack hur mycke som helst men det hände aldrig nått, det va oxå lite segt! =) men huuur god mat som helst var det i alla fall, fanns supermycke och välja på! såna där resor måste göras om, det vet jag i alla fall.. =) tog inga kort på båtresan, kameran låg bara i hytten och damma, vet inte vad det blivit!

sen har det bara vart soft hemma typ.. inte vart iväg på nå stora resor! bara vart och hälsat på lite folk och så! i helgen var det soft med jenna och nicke bara! eller på fredagen var det allihop med tacos, på lördagen var det bastu och statt för nicke och chris och hemmakväll med savannah för mig och jenna! men det gick det oxå.. =) och i söndags har det börjat seriöst för mig och chris.. alla gosaker är slängda hemma, och inge mat med fett i görs! jag går långpromenader varje dag, och ska köra gym ett par gånger i veckan, kanske ut och springa och simma nån gång/vecka oxå! är inte lika seriös som chris dock, han köpte halvårskort och kör 6 ggr/veckan! käkar råa ägg, pulver och sånt där.. jag har i alla fall sagt att jag får äta godis på fredagar! känns bra den här gången, det kommer nog gå bra nu! eller, det måste det, tänker inte se ut så här längre! fast blev inte så glad när jag läste på nätet igår att skinnet på magen efter graviditet går det inte att göra nått åt, bara med operation! 6 månader efter förlossning har skinnet dragit ihop sig allt det kan! så jag sitter och hoppas att jag har mer fett än löst skinn på magen, så det kan försvinna.... sen måste låren bli mindre, kärlekshandtagena ska bort, arslet måste förändras, och bygga muskler vid bröstet.. jag har att göra kan jag säga!

till helgen blir det nog lite cup i k-hamn tror jag.. pulver och dom har cup! sen ska dom möta lesjö ju, då blir det ännu mer intressant att åka dit! efter det tror jag vi skulle få mat hemma hos stefan och stina har jag hört ryktet om.. vi får väl se! annars blir det bara soft...

nu ska jag ge savannah lite mat, och äta frukost själv, har inte gjort det än!



Chris och Savannah är det bästa som finns!! ÄLSKAR ER SÅ HIMLA MYCKE!

xo xo







RSS 2.0